Перейти до змісту

Все счета "Киевэнерго" арестованы


Olegik

Recommended Posts

Государственная исполнительная служба Украины арестовала все счета "Киевэнерго" из-за штрафных санкций НАК "Нафтогаз Украины".

 

Об этом сообщается на сайте "Киевэнерго". Компания утверждает, что долги по газу погасила в полном объеме, а законность начисления штрафов почти всех штрафов оспаривает в судах.

 

"На сегодня штрафы «Нафтогаза» по долгам за газ, которые "Киевэнерго" погасила в полном объеме, превышают 1,5 млрд. При этом законность начисления 1,2 млрд грн сейчас рассматривается в судах, а 372 млн грн послужили причиной ареста всех счетов компании, включая те, по которым осуществляются выплаты зарплат и налогов", - сказано в сообщении.

 

"Киевэнерго" заявляет, что арест ее счетов повлечет полное блокирование ее хозяйственной деятельности.

...

далее http://economics.lb.ua/business/2016/06/02/336734_scheta_kievenergo_arestovani_.html
Link to comment
Share on other sites

ПАТ "Київенерго" за 2 тижні буде змушене зупинити роботи з ліквідації пошкоджень, підготовки до опалювального сезону у зв’язку з арештом її рахунків, в т. ч. зарплатних.Про це повідомляє прес-служба енергокомпанії."Аварійних запасів "Київенерго" для підтримки роботи теплового та електричного господарства столиці вистачить лише на 2 тижні", - йдеться в повідомленні....

http://kiev.pravda.com.ua/news/57582ffc4fef5/
Link to comment
Share on other sites

ПАТ "Київенерго" припускає відключення гарячого водопостачання у Києві з 27 червня через арешт Виконавчою службою рахунків компанії.

 

Про це заявив виконавчий директор компанії Юрій Магера, повідомляють "Українські новини".

 

"Ми попросили Віталія Володимировича (Кличка) посприяти, зважаючи на те, що він є головою асоціації міст, допомогти у вирішенні цієї ситуації. По суті справи тиждень-півтора - той темп, що ми ще тримаємо... Після цього будемо зупинятися, аж до того, що буде поставати питання про зупинення гарячого водопостачання в Києві", - сказав Магера.

 

Він нагадав, що було заарештовано зарплатні рахунки компанії, а це остаточно зупинить підготовку до опалювального сезону.

 

"Наш діалог з Виконавчою державною службою не дав результатів, рахунки все ще заарештовані, більше того, було заарештовано зарплатний рахунок. Це, по суті, остання нитка, що ще могла б на якийсь час продовжити виконання робіт нашим персоналом. Зараз, при невиплаті заробітної плати ми розуміємо, що може початися соціальне хвилювання", - сказав Магера.

http://kiev.pravda.com.ua/news/57612ee131e7b/
Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Київрада може прийняти рішення про початок процесу інвентаризації та передачі майна "Київенерго" вже в квітні 2017 р. Оскільки "Київенерго" не інвестує і не модернізує ввірене йому майно. Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелєєв, повідомляє прес-служба КМДА.

 

"Закінчується угода про передачу в управління та користування "Київенерго" частини майна міста, укладена в 2001 р. Понад 16 років "Київенерго" управляло теплоенергетикою столиці. 31 грудня 2017 р. договір закінчується, але є намір продовжити його дію до кінця наступного опалювального сезону. Це непросте рішення ми прийняли, щоб не здійснювати важливі для перетворення міста у розпал опалювального сезону, створюючи додаткові технічні та організаційні ризики. Однак нам треба визначитися з конкретною датою припинення взаємодії з "Київенерго", - зазначив Пантелєєв.

 

Він підкреслив, що місто принципово не розглядає варіант продовження контракту з "Київенерго" більш ніж на половину опалювального сезону.

...

далее http://dt.ua/ECONOMICS/vlada-stolici-virishili-ne-prodovzhuvati-dogovir-z-kiyivenergo-ahmetova-238097_.html
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

КМДА розпочала переговори з фінською компанією Fortum про можливе управління енергокомплексом Києва.

 

Про це повідомляє офіційний сайт КМДА.

 

У Гельсінкі (Фінляндія) відбулася зустріч заступника голови Київської міської державної адміністрації Петра Пантелєєва з віце-президентом фінської енергетичної компанії Fortum Хейкі Андерсоном, повідомила прес-служба.

 

Як наголошується в повідомленні, на переговорах експерти обговорили питання можливих перспектив подальшого управління енергокомплексом Києва у зв'язку з завершенням угоди міста з ПАТ "Київенерго".

...

http://www.pravda.com.ua/news/2017/06/10/7146531/
Link to comment
Share on other sites

Мої масі, немає грошей на гарячу воду для Київа, нема за шо ремонти робити, високі тарифи...

шоб ви бляді повиздихали, надоїло

 

 

Збори акціонерів ПАТ "Київенерго" направляють більшу частину чистого прибутку за 2016 рік на виплати дивідендів акціонерам.

У 2016 році "Київенерго" отримало 2,578 млн грн чистого прибутку (у 2015 році було 1,695 млрд грн чистого збитку). З них на виплату дивідендів направлять 2,167 млн грн.

Акціонери повинні отримати свої дивіденди до 1 липня 2017 року.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...