Перейти до змісту

Славик вкрылся


Donchanin

Recommended Posts

 

Пишет Владимир Голышев (golishev)

2016-10-04 09:31:00

Назад Поделиться Вперёд

ВОТ УЖ РАСШИЛСЯ, ТАК РАСШИЛСЯ! :-)))

Слава Рабинович:

 

Украина не имеет права называться полноценным государством. Я говорю об Украине вместе с ее демократически выбранным президентом и парламентом. Потому что государства не ведут себя так, как Украина...

Обсуждение в Раде введения визового режима с РФ просто смехотворно. Украинскому народу должно быть стыдно, что государство ведет себя таким образом...

 

давно бы так! :-)))

Змінено користувачем Donchanin
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

@Donchanin, ну хоть полностью прочти!

Ну блин ленивіе шо пипец.

Мне тяжело судить о целесообразности введения визового режима сейчас. Не понимаю, почему Украина не разорвала дипломатические отношения с РФ в марте 2014 года. Возможно, кто-то настаивал на том, что дипотношения будут содействовать освобождению украинских политзаключенных в России, но, как мы видим, многим из них это не помогло. Если посмотреть на все аргументы за и против в вопросе введения виз, то Украина ведет себя по отношению к агрессору, мягко говоря, странно", – отметил Рабинович.

 

Он акцентировал внимание на том, что украинские власти не назвали российскую агрессию на Донбассе войной.

 

"Украина до сих пор не назвала события на Донбассе войной и не подала ни одного нормального международного иска. В деле о крушении малайзийского самолета рейса МН17 ведется следствие, но почему-то ничего не делается, чтобы расследовать атаки боевиков на украинские самолеты. На востоке страны убито около 10 тысяч человек и Украина не подала никаких исков. То же касается и аннексии Крыма. Не знаю, что там в Раде обсуждают, но с начала агрессии России прошло уже больше двух лет", – подчеркнул Рабинович.

 

По его мнению, украинскому народу должно быть стыдно за позицию, выбранную государством.

 

"Украина не имеет права называться полноценным государством. Я говорю об Украине вместе с ее демократически выбранным президентом и парламентом. Потому что государства не ведут себя так, как Украина, следуя по списку, который я перечислил. Более того, официально на уровне Генеральной ассамблеи ООН все, что произошло, не квалифицировано, как агрессия. Хотя там Россия права вето не имеет. Обсуждение в Раде введения визового режима с РФ просто смехотворно. Украинскому народу должно быть стыдно, что государство ведет себя таким образом", – резюмировал Рабинович.

Що не так?

Link to comment
Share on other sites

"Міграційний комітет Парламентської Асамблеї Ради Європи змінив у своїй доповіді термін "конфлікт в Україні" на "війна в Україні".
   Про це у четвер 22 вересня повідомив народний депутат ("Народний фронт") Леонід Ємець.
"Щойно Міграційний комітет ПАРЄ погодився із пропозицію зміни назви доповіді. Тепер на заміну безликого терміну "конфлікт в Україні" прийшла чітка констатація факту "війна в Україні", - написав він у своєму Facebook.
  Нардеп зазначив, що це є чітка, в тому числі юридична, констатація об'єктивної реальності подій, що мають місце в Україні, а не "просто гра слів".
Ємець також висловив особливу подяку доповідачу Егідіусу Варескису та своєму колезі, депутату Сергію Власенку.

Нагадаємо, що президент Петро Порошенко 28 липня під час свого виступу на урочистостях з нагоди відзначення Дня хрещення Русі–України заявив, що події на сході країни не є "збройним конфліктом" чи "збройним протистоянням": "Два з половиною роки тому Москва розв’язала війну проти золотоверхого Києва. Речі треба називати своїми іменами. Сам спаситель вчив, що є чітка межа між правдою і неправдою. І я категорично не сприймаю паліативної форми, як "абстрактний збройний конфлікт" чи "збройне протистояння". Це оцінки з чужого, не українського голосу. Те, що зараз відбувається на сході України, називається нашестям чужинців. І думаю, цьому українському словосполученню нескладно знайти аналог і в церковнослов’янській мові"."

http://www.newsru.ua/ukraine/22sep2016/termin.html

Link to comment
Share on other sites

Петч тока пистит о войне, а третий год АТО.

Міграційний комітет Парламентської Асамблеї Ради Європи змінив у своїй доповіді термін "конфлікт в Україні" на "війна в Україні".

йопт, уже слов не хватаед. Где указанні стороні конфликта? Україна и коцаби?
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

"ЗАКОН УКРАЇНИ
Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту
Розділ II
ПОНЯТТЯ І ЗМІСТ СТАТУСУ ВЕТЕРАНІВ ВІЙНИ ТА ОСІБ, НА ЯКИХ ПОШИРЮЄТЬСЯ ЧИННІСТЬ ЦЬОГО ЗАКОНУ
Стаття 4. Ветерани війни
Ветеранами війни є особи, які брали участь у захисті Батьківщини чи в бойових діях на території інших держав.
До ветеранів війни належать: учасники бойових дій, інваліди війни, учасники війни.
Стаття 5. Учасники бойових дій
Учасниками бойових дій є особи, які брали участь у виконанні бойових завдань по захисту Батьківщини у складі військових підрозділів, з'єднань, об'єднань всіх видів і родів військ Збройних Сил діючої армії (флоту), у партизанських загонах і підпіллі та інших формуваннях як у воєнний, так і у мирний час*."

-------------

Так ветерани ВІЙНИ,це учасники бойових дій?

Link to comment
Share on other sites

"ЗВІТ
за результатами роботи Постійної делегації Верховної Ради України у Парламентській асамблеї Ради Європи
під час Першої частини сесії ПАРЄ 2016 року
(25-29 січня, м. Страсбург)

 У своєму виступі автор доповіді Н.Кляйнберга висловила жаль з приводу продовження утримання під вартою члена Комітету Н.Савченко та звернулась із закликом забезпечити справедливий розгляд її справи в належні строки. Н.Кляйнберга повідомила про свій візит в Україну, а також про те, що в доповіді буде відображена поточна ситуація зі станом справ по обміну полоненими, ситуація із допомогою особам, які звільнилися з полону.
  Крім того вона звернула увагу на те, що слід замінити у назві доповіді слово “конфлікт” на слово “війна”, що більше відповідає дійсності. Члени комітету підтримали пропозицію доповідача."

http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/mpz/docs/2203_zvit_25-29.01.16.htm

-------------

Невже тут  мова про "громадянську війну"?

Link to comment
Share on other sites

Не ну пистуц какая упоротость!

Нет в европе документа говорящего о войне Украині и страні северніх оленей. Вот нет и всьо. Нигде документально не связанні ети три слова - война, Україна, коцабия.

Не біло обмена военнопленніх между Украиной и роисией. От совсем.

Можно показывать слова пеци, парі депутатів и никуйа єто не изменит. Есть только постанова вр с призівом ко всему мировому сообществу признать уродов страной-агрессором. Точка!

Блядь, кто признал официально?

Link to comment
Share on other sites

 

 


Украина не имеет права называться полноценным государством.

 

Пофуй, що там далі пише засмердівша фсбшна консерва. За таке :td:

Все таки "рускій-значіт нафуй" у 100% випадків

Link to comment
Share on other sites

 Если посмотреть на все аргументы за и против в вопросе введения виз, то Украина ведет себя по отношению к агрессору, мягко говоря, странно", – отметил Рабинович.

 

Он акцентировал внимание на том, что украинские власти не назвали российскую агрессию на Донбассе войной.

 

"Украина до сих пор не назвала события на Донбассе войной

Мова йшла про визнання Україною.

Link to comment
Share on other sites

 

 


прочти полностью в'юху, а потом делай віводи.

 

А навіщо мені щось читати, якщо мені зразу в мізки вставляють тезу "Украина не имеет права называться полноценным государством" ? Все інше - шум і лушпиння, бла-бла. Це так нав'язуть потрібні кліше, робота кацапопропаганди, у кожного своя роль, і у рабіновіча теж. Вам зразу окреслюють кордони -  "Україна - страна 404, і винні в цьому українці, бо є недонацією". Все інше - дискутуйте, а це аксіома. До речі.все частіше цю технологію помічаю - у Кацапії винен Хуйло, Айфоня чи щось подібне, а кацапи - "просто тєрпіли", якщо США лажає - то винен Обама, Кері  і т.д., тобто конкретні персони, ніхто ж не називає їх "неполноценним государством" ? а у нас зразубудь в чому  винна Україна, як держава, в цілому, українці як народ, бо криві, косі і створена неправильно, "лєнін території падаріл"

Треба нам вчитись відділяти мух від котлет, а кацапів від нормальних людей, бо, як бачимо, на пропаганду вони грошей не жаліють.

Русскій - значить на*уй(с)

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

А навіщо мені щось читати

не читав, але засуджую. Є така позиція.

Славік каже, що немає жодного іску по збитих українських літаках, жодного по 10 тис. загиблих, немає іску по Криму. Не розірванні дип.відносини з 14р.

Що такого він сказав, чого б ми не підіймали?

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Що такого він сказав, чого б ми не підіймали?

 

Украина не имеет права называться полноценным государством

За це треба пиздити ногами до смерті, ні у однієї тварі не має навіть думки про це промайути. Це не має толеруватись, навіть якщо він щось каже "вірно". Бо інакше ми і будемо "неполноценніми", як він каже, і нам смерть, як державі, і окремим людям, що боронять цю державу, теж. Із-за цієї сучої толерантності вже занадто багато людей вмерло і ще помре, на жаль.

 

 

Обсуждение в Раде введения визового режима с РФ просто смехотворно

Угу, це називається бомбануло :K

Любому ясно, що поки не буде візового режиму з Кацапією, безвізового з Європою не буде, а от Рабіновічу "смєхотворно"

Сучі кацапи кістьми ляжуть, аби Україна хоч трохи не відділилась по-справжньому.

 

ЗІ А що воно там пиздить - бозна, як правильно було б зробити. Мені б теж хотілось, щоб хунта, оголосила війну і Умірашка просто щезла "в радіоактівном пєплє"  :gigi:  і не смерділа, та реальність трохи інша. Он у Грузії все зробили, як він каже, а результат говьонній - і звіт "непанятна хто на кого напал можіт і Грузія на Разєю", і ніяких відповідальності кацапія за захоплення територій і вбивство купи людей не понесла, і самі грузини вважають, що Саака винен, "палітікі натворілі, а ми вас любім" і кацапів привічають, візи ввели-потім відмінили, торгові відносини теж - розірвали-принижувались-відновили, після Міхо ще й частину енергетичної галузі здали кацапам...шото зовсм пішло не так...

Не знаю, чи в нас чинять вірно, скоріше ні, але те, що пропонує консерва - теж погано, вже доконаний факт.

Змінено користувачем snow_bird
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

За це треба пиздити ногами до смерті, ні у однієї тварі не має навіть думки про це промайути. Це не має толеруватись, навіть якщо він щось каже "вірно". Бо інакше ми і будемо "неполноценніми", як він каже, і нам смерть, як державі, і окремим людям, що боронять цю державу, теж. Із-за цієї сучої толерантності вже занадто багато людей вмерло і ще помре, на жаль.

 

Если прочитать различные определения государства, то Украина не соответствует всем признакам. Многим, которым соответствует, соответствует только деклоративно, а не по факту. И кстати особо хочу отметить про оборону. Как правильно замечено, страну защищают люди, а не государство. Скорее вопреки государству. 

  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

Если прочитать различные определения государства, то Украина не соответствует всем признакам. Многим, которым соответствует, соответствует только деклоративно, а не по факту. И кстати особо хочу отметить про оборону. Как правильно замечено, страну защищают люди, а не государство. Скорее вопреки государству. 

Що прапор не потрібного кольору,або мова не та?

Link to comment
Share on other sites

 

 


Если прочитать различные определения государства, то Украина не соответствует всем признакам

 

Достібатись можна до любої держави, багато речей прописаних в Конституціях є "декларативними", та Ви обсираєте Україну, підмахуєте кацапам. Ну-ну.

Якщо це клювання буде продовжуватись, то або ми щезнемо, або не пиздити будем Рабіновічєй, а вбивати. Так завжди буває, коли закльовують державу чи націю.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Русским и рабиновичу тоже хочется , чтобы Украины как государства не существовало в природе. Им хочется , чтобы была территория с тупыми безмозглыми рабами , которые молчаливо пахали бы за миску кандера на них.Все просто,если разобраться.
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...