Перейти до змісту

будемо видповидальни....


Plumbum

Recommended Posts

Та чего так переживать?

 

"Весёлые горки" будут месяца через 4-5. Обхохочемся...

 

В президентской гонке во Франции лидирует Марин Ле Пен - опрос.

 

http://news.liga.net/news/world/13753457-v_prezidentskoy_gonke_vo_frantsii_lidiruet_marin_le_pen_opros.htm

 

CxvRUO5XUAA3D9A.jpg

 

CxvRX0VXgAEukHK.jpg

 

http://www.independent.co.uk/news/world/americas/us-elections/donald-trump-president-us-election-result-front-national-marine-le-pen-jean-marie-far-right-world-a7406426.html

Змінено користувачем Йожин з бажин
Link to comment
Share on other sites

Саркозі вже не актуальний. 

20.11.16 23:46 Саркозі вибув із боротьби за пост президента Франції, програвши праймеріз. Лідирує екс-прем'єр-міністр Фійон

Колишній президент Франції Ніколя Саркозі вибув із боротьби за президентське крісло у Франції, посівши третє місце на праймеріз правоцентристської опозиції.
 
Як передає Цензор.НЕТ із посиланням на ЛIГАБiзнесIнформ, за даними підрахунку з 8 із 10,2 тис. дільниць, 43,9% голосів отримав Франсуа Фійон, який займав пост прем'єр-міністра у 2007-2012 роках. Він є представником французьких консерваторів із партії "Республіканці", які виступають за посилення співпраці з Росією, зокрема щодо Сирії. Фійон неодноразово критикував президента Франсуа Олланда за його жорстку позицію щодо Росії. Один із прихильників лідируючого кандидата - французький депутат Тьєррі Маріані, який організував два візити французьких депутатів до Криму в 2015-2016 роках.
 
Друге місце на праймеріз - у мера Бордо Алена Жюппе, який обіймав посаду прем'єр-міністра в 1995-1997 роках. У нього 27,8% голосів. Жюппе популярний серед французьких лібералів і частини партії "Республіканці". Він є близьким соратником екс-президента Жака Ширака і різко засуджував агресію Росії проти України. У штаб-квартирі прихильників Жюппе вже оголосили про підготовку до другого туру. Прихильник Жюппе, депутат Національних зборів Ерве Марітон заявив, що Фійон перебуває "в руках Путіна". Прес-секретар Жюппе Маель де Калан нагадав, що у Жюппе найкращі шанси зупинити лідера Національного фронту Марін Ле Пен на шляху до президентського крісла.
 
Екс-президент Франції Ніколя Саркозі набрав на праймеріз лише 21,7% голосів.

 

 
Змінено користувачем Euro
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...