Гість Хома Опубліковано 9 січня, 2017 Report Share Опубліковано 9 січня, 2017 А от бритоси - ні. Навіть в пюре іноді не чистять. Крім того є окрема страва - очистки з сиром Беріть приклад з прогресивної спільноти! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
лєса Опубліковано 9 січня, 2017 Report Share Опубліковано 9 січня, 2017 как ето - в пюре не чистят? давай фотке пюре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
convex Опубліковано 9 січня, 2017 Report Share Опубліковано 9 січня, 2017 А от бритоси - ні. Навіть в пюре іноді не чистять. Крім того є окрема страва - очистки з сиром Беріть приклад з прогресивної спільноти! А звідки вони беруть очистки, якщо не чистять? Імпортують з СиНиГи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість Хома Опубліковано 9 січня, 2017 Report Share Опубліковано 9 січня, 2017 давай фотке пюре. Пюре нема, але є просто А звідки вони беруть очистки, якщо не чистять?Так а на чіпси (наша фрі) треба чистити. Link to comment Share on other sites More sharing options...
лєса Опубліковано 9 січня, 2017 Report Share Опубліковано 9 січня, 2017 ето вроде как молодая на кортинке? Link to comment Share on other sites More sharing options...
convex Опубліковано 9 січня, 2017 Report Share Опубліковано 9 січня, 2017 Це ніяка не екзотика, зараз в Україні у кафешках масова страва - картопля по-селянськи, наскільки я як профан в кулінарії розумію, зі шкіркою посічена начетверо, печена і з олією. Дешево, швидко і сердито. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість Хома Опубліковано 9 січня, 2017 Report Share Опубліковано 9 січня, 2017 ето вроде как молодая на кортинке?Так старої не буває, але сам хвакт Link to comment Share on other sites More sharing options...
лєса Опубліковано 9 січня, 2017 Report Share Опубліковано 9 січня, 2017 ужоздьть фкуснятена, йо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobrdobr Опубліковано 9 січня, 2017 Report Share Опубліковано 9 січня, 2017 Со шкурой толочь неудобно. Как они ее в пюре тогда превращают, в миксере? Link to comment Share on other sites More sharing options...
лєса Опубліковано 9 січня, 2017 Report Share Опубліковано 9 січня, 2017 в блендере.а потом играют в семейную игру "найди самую большую лушпайку" 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сашко Опубліковано 9 січня, 2017 Report Share Опубліковано 9 січня, 2017 Не чищу. У меня для этого жена есть 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
лєса Опубліковано 9 січня, 2017 Report Share Опубліковано 9 січня, 2017 *леса пишед Сашковой жене песьмо* 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сашко Опубліковано 9 січня, 2017 Report Share Опубліковано 9 січня, 2017 Не забудь вложить 100 долароф Link to comment Share on other sites More sharing options...
лєса Опубліковано 9 січня, 2017 Report Share Опубліковано 9 січня, 2017 нивапроз. высылай 300 - я потом ей ищьо два песьма нопешу. новерное. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ЦеDzip Опубліковано 9 січня, 2017 Report Share Опубліковано 9 січня, 2017 Со шкурой толочь неудобно. Как они ее в пюре тогда превращают, в миксере? такок впечятление, шо тут разговор не про картошку, а про ткскыть еврейскую колбасу из соседнего топега 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
лєса Опубліковано 9 січня, 2017 Report Share Опубліковано 9 січня, 2017 прекратите толочь шкуру! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleynod Опубліковано 9 січня, 2017 Report Share Опубліковано 9 січня, 2017 якось пару-тройку назад дивився британське кулінарне шоу(не Джереміолів"є) - теж дивувало, що кидають і не чистять.Ще тоді подумав - може в них картопля тільки молода? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobrdobr Опубліковано 9 січня, 2017 Report Share Опубліковано 9 січня, 2017 прекратите толочь шкуру!шкурку 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleynod Опубліковано 9 січня, 2017 Report Share Опубліковано 9 січня, 2017 шкуркуГусари!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ЦеDzip Опубліковано 9 січня, 2017 Report Share Опубліковано 9 січня, 2017 шкурку "нє прєкращяйтє толочь" - так каже сантєхнік з німецьких фільмів 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
лєса Опубліковано 9 січня, 2017 Report Share Опубліковано 9 січня, 2017 толчёные гусары. йа зналло. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobrdobr Опубліковано 9 січня, 2017 Report Share Опубліковано 9 січня, 2017 Пюре из шкурок, со шкварками из гусаров. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
лєса Опубліковано 9 січня, 2017 Report Share Опубліковано 9 січня, 2017 охудеть с етих бритов.чистые извраты. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кость Опубліковано 9 січня, 2017 Report Share Опубліковано 9 січня, 2017 в блендере.а потом играют в семейую игру "найди самую большую лушпайку"в блендере пробовали как-то делать пюре -- фигн получается. Какой-то картофельный пудинг, а не пюре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість shpylka Опубліковано 9 січня, 2017 Report Share Опубліковано 9 січня, 2017 в блендере пробовали как-то делать пюре -- фигн получается. Какой-то картофельный пудинг, а не пюре.Про те і мова, що ті бритоси не продвинуті, а гниляки. Яке пюре з нечищеної картоплі, які деруни з комбайна? Вони просто не знають, що таке смачно і як воно виходить.Може вони вже картоплю на деревах вирощують, позбирали і вишуровувати не треба. Молода картопля нечищена годиться лише на салати або у відвареному вигляді, коли їй до тижня віку. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sergiano Опубліковано 9 січня, 2017 Report Share Опубліковано 9 січня, 2017 "Английская кухня" - анекдот. Фиш-н-чипс в газетке это их нашнл диш 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mg42 Опубліковано 9 січня, 2017 Report Share Опубліковано 9 січня, 2017 "британская кухня" звучит смешно, ей-богу..."Английская кухня" - анекдот. Фиш-н-чипс в газетке это их нашнл диш опередил на минуту 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mg42 Опубліковано 9 січня, 2017 Report Share Опубліковано 9 січня, 2017 ЗЫ. Сестра моей бабушки (бабушка с 13 лет была городской) нечищеной картошкой, посеченной в чугунке специальным инструментом с кропивой вместо укропчика, кормила свиней. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sergiano Опубліковано 9 січня, 2017 Report Share Опубліковано 9 січня, 2017 (Задумчиво) а я вчера впервый раз chicken kiev (котлеты по киевски) сварганил, вкусно получилось... а до пюре со шкурками не додумался... ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wtf Опубліковано 9 січня, 2017 Report Share Опубліковано 9 січня, 2017 , смотря, какая картошка.Вот такую маленькую, светленькую тоже никогда не чищу.Ее вкусно бланшировать пару минут, а потом обжарить в сливочном масле. С травами и чесночком.Но вы же помните, какая картоха бывает в Украине?Месяц молодая, а потом уже все. Старая.В модных супермаркетах есть еще батат и фиолетовая картоха.Часто в обычных магазинах круглогодично продают желтую небольшую египетскую. Она тоже чистенькая. Я, кстати, первое время заграницей сильно удивлялась уверенности тамошних жителей в чистоте продуктов из магазинов и лавок.Никто не моет мясо, разделанную рыбу, целый салат, капусту, зелень.Когда я рассказывала, что у нас принято мыть яйца перед употреблением в блюда, на меня смотрели как на покемона.Я долго не могла себя заставить делать так же. Не мыть, например, луковицу после очистки от шелухи.Но у вас там в гейропах действительно чистенько. А у нас по всякому бывает канешн. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts