Перейти до змісту

До нашого берега, як не гівно, так засрана тріска


Citizen UA

Recommended Posts

І вже рветься до корита  :fp1:

 

Депутат Державної Думи Російської Федерації 6-го скликання Денис Вороненков та його дружина отримали громадянство України

 

"У Росії сьогодні такі як я не потрібні. Я зараз перебуваю в стадії переговорів. Спочатку я отримав громадянство, бо не будучи громадянином країни, складно претендувати на обіймання будь-яких державних посад. Мені не потрібні привілеї, я буду намагатися знайти своє місце в житті, як всі. Розумію, що буде важко, не просто. Але це і є свобода. Людина завжди сама може зробити свій вибір. Я свій вибір зробив", - зазначив політик.

 
У грудні 2011 року Вороненков став депутатом Держдуми від КПРФ і членом комітету з безпеки і протидії корупції. В грудні 2014 року СК РФ направив до Держдуми матеріали про позбавлення Вороненкова депутатської недоторканності. Проти нього було відкрито кримінальну справу щодо рейдерського захоплення будівлі в центрі Москви. Також серед "досягнень" члена думського комітету з протидії корупції Вороненкова можна назвати заробіток в 2,5 мільйона рублів, 5 квартир загальною площею 1088 м2, 2 гаражі, дачу 887 м2 з нежитловим приміщенням 189 м2. Також у борця з корупцією є свій автопарк елітних автомобілів. Його дружина була членом Держдуми від "Єдиної Росії", пропутінської партії.

 

 
Змінено користувачем Citizen UA
Link to comment
Share on other sites

Зате атошникам-іноземцям, що проливали свою кров за нас, йух, а не громадянство України

   

  Вже  є.наступна дія - суд,    тюрьма за нею  . 

 

Поросята будуть кричати  що неправда  ?  Де поросята і  їх шістки  смокчучі у кононенка типу сініка ?

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

на передовую...в авдеевку...мобилизация...

а тама потом посмотрим.

 Фуй там ,  з григоришиним  і пецею в  церкву мацковськава патріархату підуть ,  а патом вотку піть будут  і радаваца жизні .

Змінено користувачем Elguider
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

шо уже объявило про то шо хоче в раду???

 

Горит желанием быть полезным. 

 

Спочатку я отримав громадянство, бо не будучи громадянином країни, складно претендувати на обіймання будь-яких державних посад

 

Link to comment
Share on other sites

 

Вороненков стал одним из важных свидетелей в расследовании Генеральной прокуратуры Украины дела о государственной измене экс-президента Украины Виктора Януковича. Впервые государственные деятели РФ такого уровня выехали в Украину и впервые дали показания по делу, которое крайне болезненно для российского руководства, ставленником которого был Янукович. Информация о поступке Вороненкова и Максаковой стала сенсацией и суперскандалом в российском истеблишменте, частью которого были оба депутата; политический резонанс колоссален. Первое интервью в Украине Денис Вороненков дал "Цензор.НЕТ" - сайту, который решением Роскомнадзора полностью запрещен на территории РФ.

...

http://censor.net.ua/resonance/427681/eksdeputat_gosdumy_denis_voronenkov_situatsiya_v_rossii_kak_v_natsistskoyi_germanii_ne_hochu_jit_vo

Link to comment
Share on other sites

 

И что? Ловят уже Януковича? Как поймают,первым дело на кол, а ужо потом.... © Все эти пляски вокруг Овоща не более, чем очередной фарс для плебса.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Горит желанием быть полезным. 

Тоді хай педро закопає їх у себе на полі і нехай удобрюють чорнозем, який він з батечком стільки років вистажували щоб барижити зерном. Що за мода давати громадянство тим хто на це права не має? А ті що мають право після його настання ще роками оформлюють громадянство і то не завжди це вдається.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Петя збирає тількі перевірені кадри! :):tu:

 

Следственный комитет России подозревает Дениса Вороненкова в причастности к организации хищения здания в центре Москвы и пытался добиться лишения его депутатской неприкосновенности.

Link to comment
Share on other sites

Рішення  про  громадянство  Порошенко  особисто  прийиає,  чи  є  з  цього  приводу  певні  цидули?

Ні, але може втрутитися, у випадку з Богдановим так і було

Link to comment
Share on other sites

Отака хуйня, малята

 

 

Депутат російської Госдуми (від Комуністичної партії РФ), який голосував за окупацію Криму, отримав українське громадянство за три дні.
Російські добровольці, які воювали за Україну, не можуть отримати її паспорт три роки.
(Знаю, ви втомились від поганих умовиводів, але ж вони самі просяться)

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

:fp1:
 
 Лариса Шишкина zypg3pufNy1.pngпочувається зворушена.
3 год · 
 
Знайомтесь. Новий громадянин України. 
А в цей час добровольцям-легіонерам, які гинули і проливали кров за Україну роками тягнуть з громадянством.

16708747_1734736943503449_65241344607864

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...