Перейти до змісту

бабушка приехала(с)


Гість paraskaa-W

Recommended Posts

http://ukrainian.voanews.com/a/merkel-trump-ukraine/3770258.html


США і Німеччини мають вирішити цілий ряд розбіжностей

У п'ятницю в Білому домі відбувається перша зустріч президента США Дональда Трампа з канцлером Німеччини Анґелою Меркель.

На порядку денному - питання України, Росії, НАТО і трансатлантичного партернства, навколо яких сьогодні залишається багато неясностей.

Під час передвиборчої кампанії Дональд Трамп звинувачував Меркель в «руйнівній для Німеччини політиці» з її доброзичливим підходом до біженців.

Меркель була не менш критичною по відношенню до Трампу після його указу, який стосується заборони на в'їзд в США для мешканців з низки мусульманських країн. Тепер, будучи вимушеною шукати шляхи співпраці для вирішення найважливіших світових проблем, Меркель вибрала більш примирливий тон.

«Я глибоко переконана в тому, що трансатлантичне партнерство, основане на спільних цінностях, відповідає нашим інтересам, не лише інтересам європейців. Я буду вести переговори з президентом Дональдом Трампом, виходячи з цих переконань», - сказала канцлер Німеччини.

Коли Трамп і Меркель зустрінуться в Білому домі, їм належить подолати значні розбіжності у таких складних питаннях, як життєздатність НАТО.

«Я - прихильник НАТО», - заявив Трамп. «Однак багато членів Альянсу, країни, які ми захищаємо - вельми багаті держави, але не платять своїх рахунків».

Спеціаліст з міжнародних відносин в Університету Джонса Гопкінса Даніель Гамільтон зазначає, що Меркель важливо, щоб Трамп з’ясував позицію США в питанні про роль НАТО в протидії російській агресії в Україні.

В інтерв'ю «Голосу Америки» Гамільтон сказав:

«Альянс розмістив нові контингенти в східній частині територій НАТО тому, що багато союзників дійсно нервують через наміри Володимира Путіна. Він незаконно анексував частину Україну, і російські війська були направлені в інші частини цієї країни. Тому виникає запитання: який підхід у США до Росії, і як він вплине на НАТО?»

За наявною інформацією, Німеччина і США можуть досягти компромісу з іншої складної проблеми - торгівлі. Трамп, який вміє укладати угоди, раніше відзначав, що віддає перевагу двостороннім торговельним домовленостям, в той час як європейці наполягають на тому, що представники Європейського Союзу представляють інтереси всіх 28-ми країн-учасниць на торговельних переговорах.

 

Дивіться також: Американські законодавці та експерти наголошують: протидія Росії повинна бути багаторівневою та комплексною

 

 
Link to comment
Share on other sites

Меркельша даже к  Путлеру в апартаменты с более уверенным абличчям входила :weep:

бо там тільки собачка її нервувала.а тут любитель пуссі і з великими долонями.......маркельша напевно позичила пояс цноти з берлінського музею середньовіччя. :D

Link to comment
Share on other sites

цей хуйловсський посіпака руку їй не потиснув

 

і якого бєня вона бабушка? у неї шо онуки є?

 

меркєль до дєдушки - збочинця приїхала - так правильніше 


https://www.buzzfeed.com/davidmack/sprechen-sie-awkward?utm_term=.fj1vZ3NNE#.joDadgZZ8 

 

 

Trump Denied Angela Merkel A Handshake And It Was The Most Awkward Thing Ever
Link to comment
Share on other sites

Прежде чем улучшать отношения с Россией, нужно найти решение кризиса в Украине. Об этом сказала канцлер Германии Ангела Меркель на совместной пресс-конференции с президентом США Дональдом Трампом сегодня, 17 марта. 

 

Канцлер сообщила, что через пару месяцев состоится встреча в нормандском формате, которая будет посвящена минским соглашениям. "(Минские соглашения - ред.) - это хорошая база", - считает Меркель. 

 

Она добавила, что минский процесс пока далек от завершения. 

Link to comment
Share on other sites

Андрей Ермолаев: В Украине отсутствует напрочь такой институт, как национальный диалог

 

http://grushevskogo5.com/interview/andrey-ermolaev-v-ukraine-otsutstvuet-naproch-takoy-institut-kak-natsionalnyy-dialog/

 

Многие политики ездили на инаугурацию, чтобы выяснить дальнейшие взаимоотношения Украины и США. У Порошенко состоялся телефонный разговор с Трампом. Как это можно оценить?

 

Да никак. Если кто-то из украинских политиков думает, что американские президенты спят и думают, как там в Украине, то они ошибаются. Спокойно спал Обама, спокойно будет спать и Трамп. Новый американский прагматизм вовсе не отменит глобализацию и сложившиеся геополитические алгоритмы. Изменятся правила, резко усилится эгоизм правящих элит, эгоизм в поведении транснационального и космо-экономического капитала. Разворачивается новый виток в развитии глобального капитализма, в котором наряду с геоэкономической многополярностью на первое место выходят «технолгический империализм», конкуренция разных соиальных организаций (как в рамках государств, так и в рамках межгосударственных союзов), конкуренция приобретет выраженный геокультурный характер. Говоря языком улицы, «местечковость тут не катит».

 

 

Как приход к власти в Европе пророссийских кандидатов может повлиять на минский формат и на ситуацию разрешения конфликта в Украине?

 

За поступки всегда отвечают конкретные люди. И «минский формат» стал возможен не потому, что какая-то абстрактная Европа вдруг поддержала Украину. «Минские переговоры» стали возможны потому, что лидеры двух стран – Германии и Франции (а это конкретные персоны), имея мандат ЕС и опираясь на коллективную волю стран-членов ОБСЕ, взяли на себя ответственность за помощь в консультациях и переговорах по конфликту в Украине. Вследствие этого возник и «нормандский формат».  Это не «междусобойчик» четырех лидеров. Евросоюз поддержал и дал мандат (доверительное полномочие) этим лидерам, но ответственность несут непосредственно эти политики (Меркель, Оланд). Задача минской контактной группы – реализовывать политические договоренности и достигнутые взаимные обязательства участников «нормадского формата».

 

По состоянию на сегодня можно констатировать одно: лидеры стран (Порошенко, Путин), которые представлены в рамках «нормандского формата» как стороны, связанные с  конфликтом (Украина и Россия) не справились с двусторонними обязательствами. Проблема в том, что политические лидеры, которым доверили представлять интересы Европы в переговорах их коалиции в своих странах, в итоге пожертвовали своим авторитетом, а в каком-то смысле - даже политическим будущим, из-за «украинского вопроса». У них есть личное разочарование и недоверие как к позиции Украины, так и к позиции России. И вероятнее всего, с началом выборных кампаний во Франции и Германии «нормандский формат» просто заглохнет. 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Міністр оборони Німеччини Урсула фон дер Ляєн заперечила президенту США Дональду Трампу, який заявив про "гігантський борг" ФРН перед Північноатлантичним альянсом.
Німеччина відкинула заяву Трампа про "гігантський борг" перед НАТО

"Ніякого боргового рахунку в НАТО не існує. Неправильно розглядати наш намір збільшити до середини наступного десятиліття витрати на оборону до 2 відсотків [ВВП] тільки щодо НАТО", - заявила вона в неділю, 19 березня, пише DW.
Кошти, виділені на оборону ФРН, направляє не тільки НАТО, а й на миротворчі місії ООН, різні європейські операції, а також боротьбу з джихадистами "Ісламської держави", додала фон дер Ляєн. "Те, чого ми всі прагнемо, - це справедливий розподіл навантаження", - наголосила німецький міністр.
Напередодні, через день після зустрічі з канцлером ФРН Ангелою Меркель Трамп заявив, що Німеччина винна НАТО "гігантські суми". Вашингтон хотів би отримати від Берліна більше грошей за "сильну і дуже дорогу" оборону Німеччини, яку забезпечують США, написав американський президент на своїй сторінці в Twitter.
Кожна країна НАТО взяла на себе зобов'язання до 2024 року направляти на військові потреби не менш як 2 відсотків ВВП. Зараз це правило виконують лише п'ять країн, в тому числі США. Актуальний показник Німеччини становить 1,2 відсотка ВВП.
Нагадаємо,Президент США Дональд Трамп не потиснув руку канцлеру Німеччини Ангелі Меркель під час протокольної зйомки в Білому домі.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...