DiDUS Опубліковано 15 квітня, 2017 Report Share Опубліковано 15 квітня, 2017 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Людас Опубліковано 15 квітня, 2017 Report Share Опубліковано 15 квітня, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Параска Опубліковано 15 квітня, 2017 Report Share Опубліковано 15 квітня, 2017 ноу, ай донтпокашо месицца 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Старий Опубліковано 15 квітня, 2017 Report Share Опубліковано 15 квітня, 2017 No I don't,Kupeev. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Параска Опубліковано 15 квітня, 2017 Report Share Опубліковано 15 квітня, 2017 ес, ай спик! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Опубліковано 15 квітня, 2017 Report Share Опубліковано 15 квітня, 2017 печем 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiDUS Опубліковано 16 квітня, 2017 Автор Report Share Опубліковано 16 квітня, 2017 ноу, ай донтпокашо месиццаЯ напік цей раз по рецепту царської...На вершках, самашедча кількість яєць і масла...Вона не крихка, а як масло...Ще там кардамон, цукати, ізюм...Дружина сказала, що це паска її дитинства. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Опубліковано 16 квітня, 2017 Report Share Опубліковано 16 квітня, 2017 а ми бехемотиків ще зробили ням-ням смак дитинства 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Опубліковано 16 квітня, 2017 Report Share Опубліковано 16 квітня, 2017 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Euro Опубліковано 16 квітня, 2017 Report Share Опубліковано 16 квітня, 2017 Спик тэж, а по лайку промазал со смартфона Сорри! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiDUS Опубліковано 16 квітня, 2017 Автор Report Share Опубліковано 16 квітня, 2017 Спик тэж, а по лайку промазал со смартфона Сорри!Та у нас цих лайків, як гуталіна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ЦеDzip Опубліковано 16 квітня, 2017 Report Share Опубліковано 16 квітня, 2017 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiDUS Опубліковано 16 квітня, 2017 Автор Report Share Опубліковано 16 квітня, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiDUS Опубліковано 16 квітня, 2017 Автор Report Share Опубліковано 16 квітня, 2017 "Я вам покажу, как управлять страной!" -Гройсман, весна 2016г За год средняя цена на ингредиенты паски выросла на 36% Еще пусть показывает? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Euro Опубліковано 17 квітня, 2017 Report Share Опубліковано 17 квітня, 2017 В мене трохи менше, але відсотків на 20 подорожчала.http://picua.org/img/2017-04/17/lwmnqf3qfq9vsxa4melyqzaw8.jpg 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Опубліковано 17 квітня, 2017 Report Share Опубліковано 17 квітня, 2017 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rost_I Опубліковано 18 квітня, 2017 Report Share Опубліковано 18 квітня, 2017 стоїть у дома аж 3 пасочки.... ми їх усі "понадкушували". Але що з ними далі робити хтойзна. Викидати неможна. Їсти ніхто не хоче з моїх. Я їх теж не дуже полюбляю.Може хто підкаже якись "лайфхак" чи що...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Опубліковано 18 квітня, 2017 Report Share Опубліковано 18 квітня, 2017 пташкам віддати - вони з"їдять!я люблю суху паску з чаєм 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiDUS Опубліковано 18 квітня, 2017 Автор Report Share Опубліковано 18 квітня, 2017 стоїть у дома аж 3 пасочки.... ми їх усі "понадкушували". Але що з ними далі робити хтойзна. Викидати неможна. Їсти ніхто не хоче з моїх. Я їх теж не дуже полюбляю.Може хто підкаже якись "лайфхак" чи що...?У нас, звичайно, кожен приносить свої паски на роботу і пригощає колег ... Традиція. Треба покуштувати мінімум 7 пасок... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
convex Опубліковано 18 квітня, 2017 Report Share Опубліковано 18 квітня, 2017 стоїть у дома аж 3 пасочки.... ми їх усі "понадкушували". Але що з ними далі робити хтойзна. Викидати неможна. Їсти ніхто не хоче з моїх. Я їх теж не дуже полюбляю.Може хто підкаже якись "лайфхак" чи що...? паска з молоком - любить малий паска з запеченим м'ясом - люблять всі паска з угорським салом (з трьома перцями і часником) - це вже я ще можна паску з смородиною чи малиною, перетертою з цукром І взагалі, я не розумію, що за проблема? У вас що, горілка закінчилась? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rost_I Опубліковано 18 квітня, 2017 Report Share Опубліковано 18 квітня, 2017 паска з молоком - любить малий паска з запеченим м'ясом - люблять всі паска з угорським салом (з трьома перцями і часником) - це вже я ще можна паску з смородиною чи малиною, перетертою з цукром І взагалі, я не розумію, що за проблема? У вас що, горілка закінчилась?горілка - ні ) вихідні закінчились. Паски я не дуже, як і любі ніші булки. Ну хіба що свіжі (з чаєм, чи там, з молоком). Але ж паски чомусь печуть у четвер (чи п'ятницю) то в неділю вони вже не такі свіжі. А у понеділок-вівторок - це якийся капець несмачний, що сильно кришиться. Мабуть віддати пташкам - то кращий варіант Link to comment Share on other sites More sharing options...
convex Опубліковано 18 квітня, 2017 Report Share Опубліковано 18 квітня, 2017 Класична паска стоїть два тижні і не черствіє, тільки злегка підсихає. Правда, там треба купу яєць, і моя половина годину руками вимішувала, зате тепер пожинає плоди і насолоджується реакцією публіки. З чотирьох пасок залишилася третина паски, бо дві зять забрав до Києва. Можливі економ-варіанти (і щодо роботи, і щодо ресурсів), але тоді нетривкі. Дійсно, віддати пташкам - це варіант, і не гріх, і зробити комусь добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Параска Опубліковано 18 квітня, 2017 Report Share Опубліковано 18 квітня, 2017 да, классическая неделю не черствеетно я,например, больше люблю лайт-вариант тоже присоединюсь к совету нарезать и подсушить сухарики 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiDUS Опубліковано 18 квітня, 2017 Автор Report Share Опубліковано 18 квітня, 2017 Класична паска стоїть два тижні і не черствіє, тільки злегка підсихає. Правда, там треба купу яєць, і моя половина годину руками вимішувала, зате тепер пожинає плоди і насолоджується реакцією публіки. З чотирьох пасок залишилася третина паски, бо дві зять забрав до Києва. Можливі економ-варіанти (і щодо роботи, і щодо ресурсів), але тоді нетривкі. Дійсно, віддати пташкам - це варіант, і не гріх, і зробити комусь добре.Я саме таку спік...по рецепту царської...Півлітра вершків, 30 яєць, півкіла масла...Вона не крихка, а як масло...Ще там кардамон, цукати, ізюм... Це на 2 кіло борошна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
лєса Опубліковано 18 квітня, 2017 Report Share Опубліковано 18 квітня, 2017 *леса, рыдайя, уползла в холодильнег* 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Параска Опубліковано 21 квітня, 2017 Report Share Опубліковано 21 квітня, 2017 Степан Вулкан Нравится · 20 ч · Йшов четвертий день після Великодня.Ми доїдали паски як могли... #vulkan#еврідей_холідейПоказать перевод 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Опубліковано 21 квітня, 2017 Report Share Опубліковано 21 квітня, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiDUS Опубліковано 22 квітня, 2017 Автор Report Share Опубліковано 22 квітня, 2017 Що? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Опубліковано 22 квітня, 2017 Report Share Опубліковано 22 квітня, 2017 якого це рота треба мати, щоб отий хмарочос вліз 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість Хома Опубліковано 22 квітня, 2017 Report Share Опубліковано 22 квітня, 2017 Півлітра вершків, 30 яєць, півкіла масла...О боже! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts