Перейти до змісту

Есть на форуме юзеры из Чернигова?


Recommended Posts

Проживает у вас в городе одна тварь. Оно переселилось в Чернигов из зоны АТО и является собственником большого интернет ресурса о рыбалке. Так вот, эта блядь развела там всякую сепарскую мразь и заслуживает наказания. Меня там забанили, ну это то понятно за что.. Мной движет не чувство мести, а скорее омерзение. А это хуже. И требует выхода.

 

Вот думаю куда скинуть письмо с его фотографией и прочими моментами? Или правильнее позвонить?

 

Link to comment
Share on other sites

Сегодня читал, что повязало СБУ какого то пидарка за инструкции, как обходить блокаду вконтакте или одноглазников. А там такой разгул, что просто лютый писец!!! Чемпионаты донбабвы реют флаги и он это пропускает мимо глаз и ушей, проживая и работая в Чернигове!!! Вот гнида :X

Змінено користувачем Абориген
Link to comment
Share on other sites

СБУ затримала черкащанина за поширення антиукраїнських матеріалів у соцмережах

http://pro-vincia.com.ua/uploads/posts/2017-06/1497519501_2.jpgСпівробітники Служби безпеки України викрили мешканця Черкас, який поширював у соцмережах антиукраїнські матеріали та закликав до збройного захоплення влади. 

 

Правоохоронці встановили, що чоловік адміністрував кілька антиукраїнських груп під вигаданими «ніками». Він пропагував в Інтернеті ідеї збройного усунення діючої влади та захоплення адміністративних будівель обласних та місцевих держустанов у різних містах України. 

 

Під час обшуку за місцем проживання зловмисника оперативники спецслужби вилучили комп’ютерну техніку та мобільні пристрої з доказами здійснення антиукраїнської діяльності. 

 

Пропагандисту оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 109 Кримінального кодексу України.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...