Перейти до змісту

Все. Коло цивілізації замкнулося.


Людас

Recommended Posts

У ПОЛТАВІ ОДИН ЕВАКУАТОР ЕВАКУЮВАВ ІНШИЙ ЕВАКУАТОР.

 

 

 

 

http://i1.poltava.to/uploads/2017/07/2017-07-14/ev-1.jpgФото: pl.npu.gov.ua

У Полтаві патрульні вилучили евакуатор, яким керував п’яний водій, і евакуювали його за допомогою іншого, більшого евакуатора

Сьогодні вночі, патрулюючи вулиці Полтави, екіпаж патрульних зупинив автомобіль Avia 31 (евакуатор). Його водій, за отриманою інформацією, мав ознаки сп’яніння. Про це повідомила прес-служба патрульної поліції Полтави.

Під час бесіди з 24-річним водієм правоохоронці помітили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловіку запропонували пройти тест за допомогою драгера. У присутності двох свідків він відмовився від тесту.

Поліцейські з’ясували, що 26 червня цього року щодо водія розпочали провадження у справі про адмінпорушення. На нього склали протокол за ч. 1 ст. 130 (керування ТЗ у стані сп’яніння) КУпАП.

http://i1.poltava.to/uploads/2017/07/2017-07-14/ev-2.jpg

Відтак, на чоловіка інспектори знову склали протокол за їзду у нетверезому вигляді, а автомобіль евакуювали.

Загалом, за ніч на 13 липня в Полтаві патрульні зафіксували 4 випадки керування у стані сп’яніння. Всі адміністративні матеріали будуть передані до суду.

Дарина СИНИЦЬКА, «Полтавщина»

 

 

http://poltava.to/news/43604/

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Курка чи яйце? — причинно-наслідкова дилема, відома у вигляді питання: «Що було перше, яйце чи курка?». Дилема є проблемою циклічної причинності або циклічних посилань. Розуміючи питання дослівно, можна легко на нього відповісти, зважаючи на те, що яйцекладні тварини з'явилися раніше ніж домашня курка. Частіше однак питання має метафоричний зміст, або ж відносить до метафізичного питання причинності, яке в загальному випадку звучить так: «Що було першим, X, яке не могло з'явитись без Y, чи Y, яке не могло з'явитись без X?». Стародавніх філософів питання первісності яйця чи курки привело до питання про походження життя і світу

 

Основне́ пита́ння філосо́фії — термін марксизму; питання про первинність ідеї або матерії.

Ставлячи це питання, діалектичний матеріалізм вирішує його однозначно на користь первинності матерії. Відповідно, марксизм поділяє всю попередню філософську думку на дві основні течії: матеріалізм та ідеалізм. У стародавні часи розглядали і зворотну сторону основного питання філософії: «Чи можна пізнати світ?» Відповідно, хто ствердно відповідав на цей запит — називались гностиками, хто спростовував можливість пізнання існуючого — називались агностиками.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

чи немає в цьому фото гомосексуального підтексту і пропаганди одностатевих шлюбів?

Да это вообще развращение малолетних или детская порнография, ни много ни мало!

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...