Перейти до змісту

Портфель Грановского на сколько денег потянет?


Citizen UA

Recommended Posts

Джек-пот! Мбгг

 

У Києві в четвер, 5 жовтня, невідомі викрали автомобіль і викрали з нього ноутбук і документи на ім'я народного депутата від Блоку Петра Порошенка Олександра Грановського, повідомили LIGA.net джерела в силових органах.

 

За словами співрозмовників видання, машину, яку ненадовго залишили під будівлею Кабінету міністрів України з відкритими дверима і незаглушеним двигуном, викрали невідомі. У поліцію відразу заявили про викрадення.

 

Видання зазначає, що викрадений автомобіль за допомогою GPS виявили біля станції метрополітену Петрівка без пошкоджень. Заявник повідомив, що з автомобіля зникла сумка з документами на ім'я народного депутата Олександра Грановського і ноутбук.

 

У Мережі також опублікували відео, на якому невідомий під час викрадення Mercedes під будівлею Кабміну ледь не збив людей.

Змінено користувачем Citizen UA
Link to comment
Share on other sites

 

 


машину, яку ненадовго залишили під будівлею Кабінету міністрів України з відкритими дверима і незаглушеним двигуном, викрали невідомі. У поліцію відразу заявили про викрадення.

 

рядом стояли?  :gigi:

Link to comment
Share on other sites

рядом стояли?  :gigi:

 

Это же правительственный квартал. Да еще и день голосования за эпохальный особый статус. - Конечно же, рядом. И много. Но они не откликнулись.

А те, что откликнулись, прибыли через два с половиной часа. И первым делом случайно затерли запись с видеорегистратора свидетелей угона.

 

Главное, машина нашлась. И документы с ноутом тоже наверняка уцелели - они просто сменили владельца.

Змінено користувачем mick
Link to comment
Share on other sites

Вже викупив видно...

 

 

Нардеп від БПП Олександр Грановський спростував повідомлення ЗМІ про те, що з машини, яку було  викрадено з-під Кабміну, зникли ноутбук та сумка з документами на його ім'я.

http://www.pravda.com.ua/news/2017/10/7/7157597/

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...