Перейти до змісту

Говорите крымские татары нам друзья ...


Agh

Recommended Posts

Джемілєв прокоментував свою підтримку резолюції ПАРЄ про освітній закон
Депутат Верховної Ради, лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв проголосував за резолюцію Парламентської асамблеї Ради Європи з рекомендаціями Україні щодо закону «Про освіту», оскільки документ закликає Київ привести закон у відповідність до тих поправок, які запропонує Венеціанська комісія.
Про це він заявив у коментарі Громадському радіо.
Джемілєв — єдиний член української делегації у ПАРЄ, який проголосував за документ. :X 
«Текст резолюції мене не зовсім влаштовує. Навіть зовсім не влаштовує, бо там є нападки на Україну. Але тут наша власна думка. Перш ніж виносити (законопроект, — ред.) на голосування, нам потрібно було погоджувати з Венеціанською комісією, а не робити це потім, за рішенням Парламентської асамблеї. Тому цю помилку треба виправляти. Якщо ми хочемо бути європейською державою, ми маємо відповідати європейським стандартам», — зазначив Джемілєв.
Він також підкреслив, що українська делегація безуспішно намагалася внести поправки у резолюцію.
«Головне, що там (у резолюції, — ред.) є, що цей законопроект повинен бути направлений у Венеціанську комісію, і ми повинні потім повинні його привести у відповідність, тому я й проголосовав за», — підкреслив Джемілєв.
Зазначимо, ухвалена резолюція критикує підписання закону без проведення консультацій з представниками національних меншин та до розгляду Венеціанської комісії.
https://hromadskeradio.org/news/2017/10/12/dzhemilyev-prokomentuvav-svoyu-pidtrymku-rezolyuciyi-parye-pro-osvitniy-zakon

Link to comment
Share on other sites

Як і Джемілєв, я теж переконаний, що ситуацію створила наша влада сама. І навряд вона не підозрювала про можливі наслідки, не зважаючи на всю свою дебільність.

Link to comment
Share on other sites

Як і Джемілєв, я теж переконаний, що ситуацію створила наша влада сама. І навряд вона не підозрювала про можливі наслідки, не зважаючи на всю свою дебільність

... і уккранці, бо вони живуть на Землі.

Link to comment
Share on other sites

"нам потрібно було погоджувати з Венеціанською комісією"

Ага, наверное это какая то новая норма международного права.

 

Мы ещё намучиемся с татарами ибо их на самом деле волнует не Украина а создание собственного государства

  • Upvote 7
Link to comment
Share on other sites

Не на форумах розповідати, що будь-які мовні питання неодмінно спричиняють срач, навіть серед здавалося б однодумців з більшості інших питань. А у даному випадку у засідці ще й хуйло сиділо.

В Гриневич написали необхідний і доволі адекватний закон. Але якого х.. видатний дипломат-євроінтегратор Порошенко з клімкіним не виконали абсолютно очевидно необхідну до його прийняття процедуру - погодження з європейськими інституціями і сусідами?!

 

Давайте тепер розісремося з найбільш завзятими і послідовними ворогами коцапії в наших рядах - кримськими татарами. Притому через продажність і недоумкуватість наших очільників.  :X

Змінено користувачем Euro
Link to comment
Share on other sites

 

 


Давайте тепер розісремося з найбільш завзятими і послідовними ворогами коцапії в наших рядах - кримськими татарами.

Вони також завзято і послідовно вчать своїх дітей, що українці це раби, яких їхні предки возили у Стамбул на ринок продавати.

Link to comment
Share on other sites

З огляду на хвилю закликів колишніх авторитетних політиків скоріше інтегрувати лугандон, на заяви допи на ZIKу під бурхливі оплески публіки про повернення незабаром дня перемоги і колорадських стрічок, виникає відчуття, що створення нашою владою на рівному місці "західного фронту" відбувається не випадково.

Please wait.. Loading
Link to comment
Share on other sites

Чим дебільніша політика проводиться, тим скоріше частина мусульман перетворюються на іділівців.

Можна було б щось закидати Джемілєву з його нацією, та не забувайте про це:

 

Кримських татар досі судять за останній український мітинг

Олексій Вєтров
Крим, для ВВС Україна
24 лютого 2017
_94815328_gettyimages-474975015.jpg
Так виглядав останній проукраїнський мітинг у Криму, який відбувся 26 лютого, 2014 року

 

У той день з ініціативи голови Меджлісу кримськотатарського народу Рефата Чубарова біля парламенту республіки у Сімферополі зібралися кілька тисяч людей. Протестувальники виступили проти будь-яких спроб депутатів Верховної Ради автономії розколоти Україну.

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

"Президент Туреччини Реджеп Ердоган не знав, хто такі депутати Держдуми Росії з анексованого Криму Наталія Поклонська і Руслан Бальбек, яких він вітав в Стамбулі в складі російської делегації", - таку думку висловив національний лідер кримських татар Мустафа Джемілєв, передає "Крим. Реалії". :fp1: 
"Ми зараз чекаємо роз'яснення МЗС Туреччини про це. Запитали через посольство, в чому справа? В цілому картина така: на вечерю запросили Ердогана, який пішов вітатися з усіма. Він уявлення не мав, хто вони такі. У МЗС кажуть, що списки через них не проходили, через адміністрацію президента теж. Тому вся тут відповідальність на спікера парламенту. Зараз ми все більше точно з'ясуємо і зробимо заяву", - сказав Джемілєв.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...