Перейти до змісту

злободневный вопрос про правильное направление


costashu

  

11 проголосував

  1. 1. сколько дуль правящая коалиция скрутила сегодня Западу?



Recommended Posts

Ну смаря где - там :shuffle: . Таити, Таи... Он и здесь неплохо кормицца... :shuffle:

 

Без поддержки Запада у порохни есть два путя©. К прокурору, или в "братские объятия" Хуйла

Змінено користувачем Citizen UA
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Найприкріше і найпроблематичніше, що через стан економіки в обійми треба терміново, але свідки відчалювання сприйняти таке і самі не готові, а їм ще й інших агітувати треба!  :fp1: 

Тож до пгокугогапрокурора виглядає реалістичніше. Хоча розпочнуть, напевно, зі спроб обіймів з "плавним" переходом B-)

Link to comment
Share on other sites

Короче, деньги утром - стулья вечером.

 

Европейский союз выделит Украине новую макрофинансовую помощь при условии создания Антикоррупционного суда.

 

Как отмечает издание "Европейская правда", после предоставления Украине безвизового режима у ЕС осталось не так много рычагов воздействия на официальный Киев. Одним из таких рычагов является макрофинансовая помощь. В частности, о новой программе после саммита "Восточного партнерства" сообщил президент Петр Порошенко.

 

Собеседник издания в структурах Еврокомиссии отметил, что соответствующую помощь может получить страна, которая имеет действующую программу сотрудничества с Международным валютным фондом.

"Правила макрофинансовой помощи говорят, что мы можем договариваться о ней только со страной, которая имеет действующую программу сотрудничества с МВФ. А значит, пока вы не восстановите работу с МВФ, никакого движения не будет", - сказал он.

 

Издание пишет, что таким образом европейцы дадут деньги только после создания антикоррупционного суда, так как он является одним из ключевых требований МВФ.

Змінено користувачем Citizen UA
Link to comment
Share on other sites

9 декабря 2017 09:12 0 119
Державна служба геології та надр відновила дію ліцензії на видобуток газу на Островерховському родовищі (Харківська область) компанії Укргазвидобуток, що входить в холдинг Smart Energy Вадима Новинського. Це випливає з наказу Держгеонадр від 7 грудня, інформує 1NEWS з посиланням на Liga.net.


Відомство скасувало свій попередній наказ від 30 жовтня цього року, яким зупинило дію ліцензії компанії. Рішення Держгеонадрами прийнято на виконання ухвали Окружного адміністративного суду Києва від 23 листопада.

В кінці листопада Укргазвидобуток заявив, що призупиняє видобуток газу через зупинку дії ліцензії. Таке рішення було прийнято за результатами позапланової перевірки, проведеної у вересні поточного року.

Укргазвидобуток є одним з постачальників газу для Харківського міського кільця. Частка компанії в загальному обсязі становить 10% або 300 тис. кубометрів на добу. Всього за 10 місяців 2017 року валовий видобуток компанії становив майже 100 млн кубів газу.

«Смарт Енерджі» — керуюча компанія у складі групи «Смарт-Холдинг» Вадима Новинського, відповідає за розвиток проектів у сфері видобутку вуглеводнів і альтернативної енергетики.


   Доки тут відчалюють  деякі  вже  причалюють


 Сорока  не мовчіть виходьте   :super:

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...