Kumpel Опубліковано 26 травня, 2018 Report Share Опубліковано 26 травня, 2018 (змінено) Кстати, хозя, я сегдня имел занятный разговор с одним нашим бывшим соотечественником.Человек имеет свое дело, неплохой доход и вот прилипла к нему мысль о работе с украинскими экспортерами.Я сразу о тебе подумал . Но он с сх не хочет связываться.А так как я когда имел долю в одной украинской фирмочке по дереву, то он насел на меня - дай мол мне что то их этой сферы, чтобы не сырье, а производство. Хочу творить добрые дела и бизнес тоже.Я поржал, отшутился, но мысль как то зацепила. Открою пожалуй попозже тему тут, вот реально, что можно завести из продукции в Европу.Причем ясно что не масс-продукцию, тут в этой сфере ловить нехер, а именно что то штучное, особенное.Мне пока кроме изделий из дерева ручной работы ничего в голову не пришло. И откровенно игноривать добрые позывы этого чувака я не хочу, он в 14-15 годах столько в Украину времени и денег вложил, что это достойно уважения... ЗЫ. Сцуко, сколько я ошибок стал делать, аж исправлять стыдно... Змінено 26 травня, 2018 користувачем Kumpel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Euro Опубліковано 26 травня, 2018 Report Share Опубліковано 26 травня, 2018 До 30%. У 2013р. - 135 баксів на людину, зараз 65-70. Link to comment Share on other sites More sharing options...
хозяин Опубліковано 26 травня, 2018 Автор Report Share Опубліковано 26 травня, 2018 Кстати, хозя, я сегдня имел занятный разговор с одним нашим бывшим соотечественником. Человек имеет свое дело, неплохой доход и вот прилипла к нему мысль о работе с украинскими экспортерами. Работа с украинскими экспортёрами очень часто чревата... Я сразу о тебе подумал . Но он с сх не хочет связываться. Я кстати на экспорт не работаю, был опыт в 2007 году с Германией, больше не хочу, мне подход не понравился, эти эуропейцы норовят за бусики купить хороший продукт, у меня внутренний рынок, старые клиенты с некоторыми по 18 лет работаю, стабильные контракты и хорошие цены, какой мне смысл отсюда уходить? Открою пожалуй попозже тему тут, вот реально, что можно завести из продукции в Европу. Причем ясно что не масс-продукцию, тут в этой сфере ловить нехер, а именно что то штучное, особенное. Мне пока кроме изделий из дерева ручной работы ничего в голову не пришло. Открывай, поразмышляем... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кадра Опубліковано 26 травня, 2018 Report Share Опубліковано 26 травня, 2018 очень возможно что 100-150% Link to comment Share on other sites More sharing options...
хозяин Опубліковано 26 травня, 2018 Автор Report Share Опубліковано 26 травня, 2018 150% Круто!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кадра Опубліковано 26 травня, 2018 Report Share Опубліковано 26 травня, 2018 (змінено) Круто!!!ага, круче чем европейцы Змінено 26 травня, 2018 користувачем Кадра Link to comment Share on other sites More sharing options...
neoosa Опубліковано 27 травня, 2018 Report Share Опубліковано 27 травня, 2018 15 процентов, но это и порошки, мыло и всякое такое по дому Link to comment Share on other sites More sharing options...
zero Опубліковано 7 вересня, 2021 Report Share Опубліковано 7 вересня, 2021 Thorwald BohdanВчора о 08:27 · Отже, як і обіцяв пост про коричневий цукор і геніальний маркетинг.на всяк випадок. Я за освітою та за першим місцем роботи інженер систем автоматизації. Автоматизував цукрові заводи. Тож і в універі, і під час роботи вивчав технологію виготовлення цукру.Перше - весь цукор обробляється вапном. Щоб там не казали екостурбовані про це. ВЕСЬ.Цукор виготовляють з цукрового буряку і з тростини. Технології обох ідентичні.Цукровий буряк труть на величезних тертушках і замочують у воді - утворюється цукровий сік. Окрім цукру до соку також потрапляють різні нецукри: білки, мінерали і т.д.Щоб нецукри відділити у вигляді колоїдних розчинів(сопельки по простому) цукровий сік обробляють вапном, СО2. Фільтрують, щоб то все відділити, але частина нецукрів залишається.Потім цукровий сік кип'ятять і він загущується - утворюється цукровий сироп.Потім цей сироп уварюють ще більше трошки магії і в сиропі утворюються кристали цукру.Це вже називається утфель. Така маса цукру і нецукрів коричневого кольору.Щоб відділити цукор від нецукрів утфель переливають у центрифугу - велику пральну машинку, від 600 до 1200 кг завантаження. Спочатку відділяється зелена патока(вона ж меляса). Потім трошки додають води, промивають цукор. Відповідно певна частина цукру розчиняється. І з центрифуг висипається білий цукор. Його сушать і фасують.Вуаля - ми отримали звичний білий цукор. Це товарний цукор - називають цукор першого продуктуА де ж тут коричневий?. Тож продовжуємо.Пам'ятаєте про патоку? так там же ж повно цукру. Її знову очищають вапном, газом. І знову уварюють. Знову утворюється утфель другого продукту.Цей утфель знову кидають в центрифуги, промивають. І утворюється цукор другого продукту. Це вже відходи цукрової промисловості. Цей цукор вже таки коричневий, бо нецукри вже не на поверхні кристалу(як то в першому продукті), а в середині кристалу і відбілити його вже не можна.Є ще цукор третього продукту.так от це і є той коричневий цукор. Це відходи цукрової промисловості, які геніальні маркетологи продають дорожче за основний продукт.Знімаю капелюха перед цими маркетологамиhttps://www.facebook.com/thorwald.bohdan/posts/4407397389354653 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Вуйко_З_Онтарио Опубліковано 7 вересня, 2021 Report Share Опубліковано 7 вересня, 2021 офигенно. завтра пойду троллить знакомых эко-веганов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ali(UA) Опубліковано 7 вересня, 2021 Report Share Опубліковано 7 вересня, 2021 гггггг ппц... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uki Опубліковано 7 вересня, 2021 Report Share Опубліковано 7 вересня, 2021 а шо тут смішного? Коричневий цукор має певний присмак..... декому подобається цей присмак....... ще його використовують на соуси ббкю.......маркетинг тут ніпричому абсолютно...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zero Опубліковано 7 вересня, 2021 Report Share Опубліковано 7 вересня, 2021 маркетінг - це ціна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uki Опубліковано 7 вересня, 2021 Report Share Опубліковано 7 вересня, 2021 маркетінг - це ціна! більш нішеві продукти завжди мають трохи вищу ціну чим їх масові аналогії...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ali(UA) Опубліковано 7 вересня, 2021 Report Share Опубліковано 7 вересня, 2021 в свое время покупал коричневый сахар - могу сказать, что мной двигало. скорее выебоны, типа круто. после прочтения понимаю что идиотизм ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uki Опубліковано 7 вересня, 2021 Report Share Опубліковано 7 вересня, 2021 в свое время покупал коричневый сахар - могу сказать, что мной двигало. скорее выебоны, типа круто. после прочтения понимаю что идиотизм ) деякі речі смачніші з коричневим цукром.... мохіто наприклад...... Ще для оздоблення деяких десертів він використовується....... купляємо і звичайний і коричневий........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ali(UA) Опубліковано 7 вересня, 2021 Report Share Опубліковано 7 вересня, 2021 не помню когда вообще последний раз сахар покупал. стоит в пентри пачка белого сахара уже незнамо сколько времени и почти не расходуется Link to comment Share on other sites More sharing options...
Вуйко_З_Онтарио Опубліковано 7 вересня, 2021 Report Share Опубліковано 7 вересня, 2021 я пеку с сахаром. в чистом виде не употребляю лет 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Опубліковано 7 вересня, 2021 Report Share Опубліковано 7 вересня, 2021 отож! якщо печеться шось на дріжджях то цукор додається Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolzak Опубліковано 8 вересня, 2021 Report Share Опубліковано 8 вересня, 2021 (змінено) Почитав трохи.Тут виявляється просто до звичайного цукру додають меласу і так виходить коричневий.хоч все ще в всяких південних америках є села де випарюють по старі технології цукор і там справжній коричневий без відбілювання але чи його привозять в Штати не пише Змінено 8 вересня, 2021 користувачем coolzak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Опубліковано 8 вересня, 2021 Report Share Опубліковано 8 вересня, 2021 німецький коричневий кристалічний в Україні дорогий цукор Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts