Перейти до змісту

Recommended Posts

У мене немає слів.

Щойно біля місця роботи в Одесі двоє невідомих напали на активіста Автомайдану Віталій Устименко.

Колота рана стегна, розбили голову. Сильна кровотеча. Судячи з характеру ушкоджень, намагались вбити. Сам активіст каже, що нападники намагались влучити в район нирки.

До речі, це практично там же, де були три напади на мене.

Хроніки бандитської Одеси, вони такі. Якщо ти громадський активіст, що протистоїть місцевій владі, тебе будуть намагатись вбити.

Чекаємо свіжі версії від страни.юа ті інших помийок про те, що це був «побутовий конфлікт», хлопці просто шукали роботу, і взагалі Віталій сам себе поранив.

Жесть, бл*ть.

Віталій, тримайся.

UPD: одесити повідомляють, що виходять на протест о 16:00 під стіни ГУНП на вул. Єврейській, 12.

 

Link to comment
Share on other sites

Sergiy Sternenko поширив допис.
1 год · 
 

Мирні шукаючі роботу багатодітні батьки-десантники втікають від небезпечного активіста, після того як той сам на себе напав. 
Довєряй дєлам, а то приріжуть!

 

 

34398100_1948943791783626_65572365348508

 

 

34486574_1948943845116954_11497853495520

Link to comment
Share on other sites




Увага!


О 16:00, одесити збираються біля Головного управління Національної поліції в Одеській області (вул. Єврейська, 12) у зв'язку з сьогоднішнім нападом на одеського автомайданівця Віталій Устименко 27a1.png https://goo.gl/MSofim


Це вже другий напад на одеських активістів за останні 2 тижні! Ми маємо зараз об'єднати наші зусилля у боротьбі з труханівською бандою, яка вже серед білого дня нападає з ножами на людей, бо хто дасть гарантію, що наступним у їхньому списку не опинитеся ви?


 


 



Link to comment
Share on other sites




Рівень загрози безпеці громадських активістів та журналістів наразі є надзвичайно високий в Україні. Українська Гельсінська спілка з прав людини висловлює занепокоєність цим фактом та звертається до державних органів задля вжиття невідкладних заходів для забезпечення належного захисту представникам громадянського суспільства.


Вчора, 5 червня, сталося дві гучні події, коли жертвами стали громадські активісти. В Одесі було здійснено напад на Віталій Устименко, який є керівником ВО "Автомайдан" Одеський осередок та членом Рада громадського контролю НАБУ. Цього ж дня було повідомлено про смерть Николай Бычко, який був активістом у смт Есхар Чугуївського району Харківської області.



У зв’язку із загостренням ситуації, нагальним є розроблення МВС Українистратегії роботи з такими видами злочинів з метою не тільки ефективного розслідування випадків, але й попередження вчинення подібних посягань на життя активістів та журналістів.


Ми закликаємо правоохоронні органи:


1) невідкладно провести комплексне та всебічне розслідування нападу на активіста Віталія Устименка та смерті Миколи Бичка;


2) розробити ефективний та дієвий механізм роботи з випадками нападів на представників громадянського суспільства.


 




Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
×
×
  • Створити...