Перейти до змісту

"Любителі халяви", АвтоЄвроСила, можливо створять власну партію


Citizen UA

Recommended Posts

В нову ВР зайдуть, як 2 пальці, якщо шо. Цікаво, хто осідлає цей двіж в кінцевому рахунку 

 

Організація "АвтоЄвроСила" прийняла рішення створювати політичну платформу – об’єднання громадських організацій.
 
Про це заявив голова ГО "АвтоЄвроСила" Олег Ярошевич в ефірі програми "Vox populi"  на телеканалі ZIK.
 
Відповідаючи на запитання глядача про те, коли ГО "АвтоЄвроСила" перетвориться в політичну партію і хто її очолюватиме, пан Ярошевич сказав, що якщо громада організації не прийме рішення стати політичною силою, він як голова організації не буде цього робити.
 
"Також людям вирішувати, хто стане головою. У нас демократія, і ми вирішуємо тільки колективно. Коли ми створювали відокремлені підрозділи, ми робили головами організацій людей, яких вибирала сама громада. Ми їх призначали, і природним шляхом утворювалися лідери. І сьогодні ці лідери мають свій авторитет. Не я як голова ГО, а Рома Старченко в Харкові, Володя Станішевський в Одесі, Олександр Марцинківський у Вінниці, Олег Наконечний у Львові. Сьогодні я буду говорити від їхнього імені, але з їхньої згоди", – пояснив Ярошевич.
 
За його словами, вони дійшли до певної сходинки, через яку треба переступати або розвертатися і йти назад. Тому організація прийняла рішення створювати політичну платформу – об’єднання громадських організацій.
"Ми будемо встановлювати чіткі правила і політичні вимоги до влади, тому що більш ніж за два з половиною роки ми використали всі законні методи боротьби з владою за свої права", – аргументував голова ГО "АвтоЄвроСила".

Змінено користувачем Citizen UA
Link to comment
Share on other sites

Это не любители халявы. Это криминально-олигархический проект. Народ тупо разводят, что-бы контрабас задвинуть. Там не озвучивается ни одного решения проблем бляхеров. Зато продвигается о мена акциза, что-бы контрабасом Лексусы тягать по заниженной стоимости.

 

Решение вопроса еаробляхерлв лежит вообще в другой плоскости. Когда я его озвучивал, европродажная сила на меня бочку катила.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...