Перейти до змісту

"Их нравы" - шоколадне єство


vkhavr2

Recommended Posts

https://zaxid.net/na_lvivshhini_sud_zvilniv_vid_pokarannya_politseyskogo_shho_na_smert_zbiv_velosipedistku_n1473547

 

На Львівщині суд звільнив від покарання поліцейського, що на смерть збив велосипедистку

 

  1. Буський районний суд Львівщини визнав 43-річного працівника місцевого відділу поліції Ігора Ярину винним у вчиненні смертельної ДТП. У червні 2018 року він на смерть збив 61-річну велосипедистку. Суд призначив водію 4 роки тюрми, однак звільнив від відбування покарання з річним іспитовим терміном.
  2. На початку червня 2018 року поліцейський Ігор Ярина, керуючи авто Skoda Octavia, вчинив смертельну ДТП поблизу села Новий Милятин у Буському районі Львівщини. У вироку суду вказано, що водій не застосував екстрене гальмування і збив 61-річну велосипедистку, що їхала у зустрічному напрямку. Від отриманих травм жінку померла на місці події до приїзду медиків.
  3. Через три дні після вчинення ДТП прокуратура Львівщини заявляла, що досудове розлідування встановило, що водій Skoda Octavia перебував у нетверезому стані. Однак тепер у вироку суду про це взагалі не згадано, хоча на сайті прокуратури це повідомлення досі доступне.

1473547_1619535.jpg?201901141108

Повідомлення прокуратури, у якому вказано, що поліцейський вчинив ДТП нетверезим (клікніть для збільшення)

Під час судового засідання Ігор Ярина визнав свою вину, заявивши, що він був необережним, не обрав безпечної швидкості та наїхав на велосипедистку. Водій просив не карати його суворо і запевнив суд, що відшкодував завдану шкоду родичам загиблої.

Суддя Буського райсуду Ганна Шендрікова визнала водія винним у вчиненні ДТП, призначивши йому 4 роки тюрми без позбавлення права керувати транспортними засобами. Однак на підставі ст. 75 ККУ суддя звільнила його від реального ув'язнення з річним іспитовим терміном, вважаючи, що водій виправиться без тюремного ув'язнення.

Зазначимо, що наприкінці жовтня 2018 року Ігор Ярина був звільнений з Буського відділу поліції.

 

Link to comment
Share on other sites

https://24tv.ua/pograbuvannya_pravoohorontsyami_yuvelirnogo_salonu_graff_shho_z_golovnimi_figurantami_spravi_n1095762

 

Пограбування правоохоронцями ювелірного салону "Графф": що з головними фігурантами справи

 

У грудні 2018 року суд прийняв рішення за відвертий злочин правоохоронців, який вони cкоїли перед камерами, сподіваючись, що про це ніхто ніколи не дізнається. Тепер за це пограбування держава має сплатити 25 мільйонів гривень.

Про це у своєму відеоблозі "ЦРУ. За кадром" розповіла авторка та журналістка Тетяна Мартинюк.

Читайте також: У Львові викрили поліцейських, які "кришували" злочини ромів

За словами Мартинюк, коштовностей з цього салону правоохоронці винесли на мільйони, точніше господарі нарахували збитків на 1,2 мільйона євро. Натомість у протоколі обшуку правоохоронці розписалися максимум на десяту частину.

Що зараз із головними фігурантами? По-перше, після скандального обшуку навіть пішов розголос по ЗМІ, і прокуратурі нічого не лишалося, як прозвітувати про відкриття кримінальної справи та відсторонення учасників інциденту. Зокрема, старшого прокурора Печерської прокуратури Павла Козлова, який дав санкцію на обшук, навіть взяли під варту, але згодом звільнили під заставу. Зараз він перебуває на волі,
– наголосила журналістка.

Мартинюк зазначила, що ще важливий один персонаж цією історії – прокурор Віталій Савчук – одразу після скандалу позбувся посади, але через суд відновився і продовжує натхненно охороняє закон.

"Дівчина-слідчий Марія Васильєва, яка на відео ретельно перебирає, що ж їй більше пасуватиме, тоді у 14-му після розголосу на певний час зникла, але згодом після оголошення у розшук, несподівано знайшлася. Вийшла заміж за свого колегу Віталія Забугу, який так само брав участь у грабунку ювелірного салону. Обидва на волі, спокійно мешкають у приватному будинку в столиці", – відповіла Тетяна Мартинюк.

І додала, що з моменту грабунку минуло чотири з половиною роки, вже змінилися кілька головних прокурорів, міліція перетворилась у поліцію, а кримінальна справа проти десятка правоохоронців, що грабували салон "Графф" – досі на стадії підготовчого засідання.

Відео повного випуску відеоблогу "ЦРУ. За кадром" за 14 січня 2018

 

Питання: а нахрєна українцям така кривоохоронна система, яка живе за наш рахунок???

 

Link to comment
Share on other sites

https://24tv.ua/ni_obitsyanok_ni_probachen_yak_vlada_zamilyuye_ochi_ukrayintsyam_n1094716

 

Ні обіцянок, ні пробачень: як влада замилює очі українцям

 

1094716.jpg?201901184601

 

"З нового року перестану їсти мучне й солодке, почну зранку бігати, а ще піду нарешті в тренажерку, на курси англійської і на бокс", – такі от обіцянки собі кожного року даю у ніч проти 1 січня.

 А ще подібне обіцяю щорічно 19 вересня, на свій день народження. Звісно, усі ці обіцянки я ніколи не виконую – лише мої проблеми й невиконання моїх обіцянок нікого окрім мене не зачіпає. Ситуація напружується лише тоді, коли я обіцяю дружині посуд за собою мити й шкарпетки не розкидувати, але і ці мої обіцянки – проблеми лише моєї сім'ї.

Думаю, що за кількість порушених мною обіцянок я цілком гідний того, щоби піти в українську політику. Адже більшість наших чинних політиків також свої обіцянки регулярно порушують. І я б пробачив їм, якби вони урочисто обіцяли нам не їсти в ліжку перед телевізором і порушували б своє слово. Грець із ними із тими крихтами від їжі у депутатських ліжках. Але ж такого вони нам не обіцяють, натомість, усі як один, до прикладу, обіцяють позбавити себе депутатської недоторканності. Ця обіцянка стара як світ, адже про позбавлення недоторканості говорить кожен, хто йде у владу – і ніхто потому її не виконує!

Регулярно обіцяли нам побороти в Раді кнопкодавство, кожен зі спікерів таке обіцяв Яценюк, Гройсман, Парубій! Виконати таку обіцянку нескладно, достатньо дозволити технікам переобладнати систему для голосування – там на тиждень роботи, а багаторічну обіцянку було б виконано. Але ні! Як то кажуть – обіцяти не означає одружитися.

Обіцяли нам можновладці лад на дорогах навести, це я зараз про те, що мені особисто болить. Адже в нас за 2018 рік три з половиною тисячі українців загинули в ДТП, сьогодні копи навели свіжу статистику – десятеро українців на день помирали в аваріях й більшість ДТП були саме через перевищення швидкості. Привчити ж українців їздити повільно було б нескладно, для цього достатньо по стовпах розвісити камери автоматичного контролю, які б виписували штрафи. І облаштувати так дороги нам обіцяють регулярно, років 20, напевно.

Чому не вішали ці камери раніше – цілком зрозуміло, бо це завадило б ДАЇшникам колядувати по кущах із радарами. Але 5 рік, як немає тих "колядників", маємо відтоді нову владу, якій карти в руки: ухвалюйте необхідні закони, вішайте камери, прибирайте хаос із доріг – але ні, куди там, 5 рік в Україні по кілька тисяч людей на рік гине, а міністр внутрішніх справ далі розказує нам про підготовку до запровадження автоматичної відеофіксації й обіцяє нам її "ось-ось, вже незабаром".

Гаразд, візьмемо дрібнішого чиновника – мера Києва. Обіцяв лад навести з паркуванням в середмісті, почати будувати метро на Виноградар, аварійний шулявський міст поремонтувати. І що з того зроблено, де ті обіцяні паркувальні інспектори? Чому гроші на метро були виділені з держбюджету, але так нічого і не розпочали робити? З мостом так само, мали в травні почати, але все на що спромоглися – це два з'їзди перекопати, ускладнивши рух в районі, а сам аварійний міст так і не чіпають?

Таких пунктів невиконаних обіцянок, оголошених нашими можновладцями, – мільйон, а перед виборами їх буде ще більше. Біда в тому, що політики не несуть за них жодної відповідальності – вони можуть обіцяти усе що завгодно, але вони не зобов'язані те все обіцяне виконувати, немає для них жодного механізму примусу та покарання. Адже це я, якщо вчора пообіцяв дружині посуд вимити за собою, але слова не дотримав, то вже сьогодні ризикую лягти спати голодним, а політики можуть дозволити собі безкарно брехати своїм виборцям.

Хоча ні, є єдиний спосіб, як відучити політиків давати нам порожні обіцянки – ловити їх на тій брехні і ніколи більше за таких "обіцяльників" не голосувати.

Link to comment
Share on other sites

https://24tv.ua/za_spriyannyam_poroshenka_ta_tserkvi_vidrodzhuyutsya_kriminalni_avtoriteti_chasiv_yanukovicha__leshhenko_n1096085

 

За сприянням Порошенка та церкви відроджуються кримінальні авторитети часів Януковича, – Лещенко

 

Нещодавно відбулася історична подія для всієї України – вручення Томосу, що відбувалося у Стамбулі. На церемонії були присутні перші особи держави, проте увага журналістів та громадськості була прикута не до них. Усі помітили, як поряд з чинним Президентом України стояв кримінальний авторитет Олександр Петровський, більш відомий на прізвисько "Нарік".

Про це у своєму відеоблозі "Чесна політика" розповів Сергій Лещенко.

Читайте також: Що для України означає Томос про автокефалію ПЦУ: красномовне порівняння Порошенка

Він наголосив, що особливо добре про "Наріка" знає генпрокурор Юрій Луценко, який досі жодним словом не прокоментував фактичну реабілітацію авторитета. Луценко, коли був міністром внутрішніх справ, вивчав діяльність цієї людини, а після приходу Януковича згадував про нього, коли казав, що криміналітет піднімає голову. Як раніше додав Луценко, разом з обранням Януковича "відбувається відродження дніпропетровського угруповання "Наріка". 

Попри очевидну приналежність "Наріка" до злочинного світу, саме за влади Порошенка відбувається його легалізація. А у 2017 році Порошенко взагалі вручає Петровському президентську відзнаку "Хрест Івана Мазепи". І тоді ж у 2017 році міністр оборони Полторак вручає "Наріку" нагородну зброю,
– зауважив Лещенко.

Також автор додав, що на "5 каналі", який належить президенту, виходить документальний фільм про те, що Дніпропетровськ під час "Русской весни" у 2014 році врятував не Ігор Коломойський, а саме "Нарік".

1096085_5736071.jpg?201901170437
Український бізнесмен та мільярдер Ігор Коломойський

Сергій Лещенко вважає, що, фактично, за сприяння Порошенка та за допомогою церкви зараз відбувається легалізація людей, яких представники нинішньої влади називали лідерами організованої злочинності в Дніпрі.

І найабсурдніше – коли з'явилися перші фото "Наріка" під час отримання Томосу, то на його захист найактивніше встали так звані "порохоботи" – найвідданіші прихильники Порошенка в інтернеті. Чому це відбувається? Бо Порошенку потрібна опора в Дніпрі. Область контролюється кланами: місто – Коломойським, а область, зокрема, Кривий Ріг – Вілкулом. Чинному президенту потрібна точка опори у місті, і він знайшов її в особі кримінальних авторитетів,
– зауважив Сергій.

Також він додав, що так сталося не лише у Дніпрі. Наприклад, в Одесі чинний президент робить ставку на Геннадія Труханова, який вважається близьким до кримінального авторитета Ангерта на прізвисько "Ангел".

Відео повного випуску відеоблогу "Чесна політика" за 14 січня 2019 року

Link to comment
Share on other sites

https://24tv.ua/chomu_poroshenkovi_vigidno_abi_truhanov_keruvav_odesoyu_n1096167

 

Чому Порошенкові вигідно, аби Труханов керував Одесою

 

14 січня відбулося чергове засідання у справі мера Одеси Геннадія Труханова, якого судять за купівлю будівлі заводу за завищеною вдвічі ціною. За кілька годин засідання суд розглянув аж 6 томів його справи, а це – цілих тисяча сторінок.

Про те, кому вигідний такий розгляд справи, у прямому ефірі 24 каналу розповіла депутатка Одеської міської ради, фракція "Об'єднання "Самопоміч" Ольга Квасніцька.

Читайте також: Кумівство, безкарність та корупція: як Порошенко став не президентом, а черговим королем

"У нас все, як завжди. Для когось закон є таким, що все відповідно до приписів і дуже суворо, а для інших – це зовсім по-іншому", – наголосила Квасніцька.

Вона підкреслила, що консенсус із мером Одеси Геннадієм Трухановим вигідний саме для Президента України Петра Порошенка.

Це всі вже знають і це відкрита інформація... Порошенко заручився підтримкою на президентських перегонах. Звичайно, ми з вами розуміємо, що весь адміністративний ресурс, який зараз є в руках Труханова буде направлений на підтримку чинного президента. Консенсус, який відбувся між центральною владою і мером Одеси породив вседовзволеність та ігнорування закону,
– наголосила депутатка Одеської міської ради.

Відео: що відомо про Геннадія Труханова?

Нагадаємо, мера Одеси Геннадія Труханова звинувачують у заволодінні коштами місцевого бюджету. Протягом 28 вересня – 3 жовтня 2018 року прокурори Спеціалізованої антикорупційної прокуратури вручили обвинувальний акт восьми підозрюваним у справі крадіжки державних коштів під час купівлі будівель одеського заводу "Краян". Серед них – і чинний мер Одеси Геннадій Труханов.

Їх дії кваліфікували як заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах; Директора приватної компанії також звинувачують у фіктивному підприємництві та легалізації коштів, здобутих злочинним шляхом.

Link to comment
Share on other sites

https://24tv.ua/oborotni_v_pogonah_pochemu_do_sih_por_nikto_ne_nakazan_za_ograblenie_yuvelirnogo_magazina_n1096061

 

Оборотни в погонах: почему никто не наказан за ограбление ювелирного магазина

 

20 августа 2014 года на фронте шли тяжелые бои, гибли наши воины, защищая страну.А в это время банда сотрудников МВД и прокуратуры вломилась под видом обыска в ювелирный магазин "Графф" в Киеве, и ограбили его, украв деньги и драгоценности прямо под телекамерами.

Это видео – один из самых ярких символов состояния нашей правоохранительной системы, судов и государства в целом.

Полицейские грабят магазин "Графф": смотрите видео

Они думали, что камеры им удалось отключить, и не сдерживали себя, действовали открыто, говорили о грабеже, засовывали ценности себе в карманы и даже в трусы, запись четкая. Здоровенные спецназовцы УБОПа "Сокол", которые тренируются воевать с бандитами, оказались обыкновенными ворами, нагло набивали карманы краденым. А в это время мобилизованные и не тренированные люди за свои деньги покупали себе экипировку и шли в бой за Родину...

Читайте также: Дискредитация государства, или Как наши элиты связаны с преступным миром

Особый цинизм – в ограблении участвовала семейная пара следователей Печерского управления полиции – Виталий и Мария Забуга. Они поженились вскоре после удачного совместного грабежа. Просто нашли другу друга в полиции, видно, искра любви зародилась на совместном грабеже на одном из обысков, такая вот романтика. Посмотрите какая счастливая пара: "Дорогая, хочу подарит тебе колье! Какой магазин ты хотела бы ограбить сегодня? Я сейчас выпишу постановление и вызову эскорт!"

Во время ограбления, по данным директора магазина Игоря Быкова, было украдено денег и ценностей на 2,5 миллиона евро. При этом во время пребывания в магазине бандиты в погонах пили краденый алкоголь и заказали себе обед из близлежащего ресторана.

Все грабители сейчас на свободе, никто из них не осужден, а бандит-прокурор Виталий Савчук восстановился в должности и служит прокурором в Виннице до сих пор. Ряд преступников из этой банды восстановились и в полиции. Спецназовцев-бандитов из "Сокола" даже 

.

Понятой, которого они привезли с собой – Владимир Филоненко, запихивает драгоценности 

.

Виталий Забуга просидел в СИЗО месяц, и выпущен под залог, его супруга даже не задерживалась. Их имущество не арестовано.

Через неделю после ограбления прокурор Печерской районной прокуратуры Павел Козлов купил джип и две квартиры в Киеве – и всем этим спокойно пользуется в настоящее время, суд до сих пор не наложил арест на имущество воров в погонах.

 

1096061_5735665.jpg?201901161913
Павел Козлов за решеткой

На днях другой суд, куда с иском обратился владелец магазина, признал факт ограбления, и постановил возместить ущерб магазину за счет бюджета государства – 25 миллионов гривен из кармана налогоплательщиков.

Банда прокуроров и полицейских государству краденое не вернула, по сути, эти деньги бандиты вместе с зарплатой положили себе в карман. За их воровство и безнаказанность будет платить мы, налогоплательщики.

Вдумайтесь! ХХІ век, преступников изобличили с поличным! Ограбление признано судом! А некоторые из них спокойно себе ходят пятый год на службу, получают зарплату из бюджета и мы же, налогоплательщики, обязаны компенсировать стоимость краденого потерпевшим! Государство вообще способно осуществлять правосудие?

Дело об ограблении против грабителей передано в суд в 2016-м, но до сих пор находится на стадии предварительного рассмотения. Значит, бандиты делились со своим руководством, и только это помогает им оставаться безнаказанными и продолжать "служить закону".

25 января в 8:30 в Печерском суде на Хрещатике назначено очередное заседание суда по 11-ти участникам ограбления магазина "Граф".

 

Змінено користувачем vkhavr2
Link to comment
Share on other sites

https://24tv.ua/faktichno_odesoyu_pravit_banda__aktivist_mihaylik_pro_prichinu_zamahu_na_nogo_n1096245

 

Фактично Одесою править банда, – активіст Михайлик про причину замаху на нього

 

Одеський активіст та громадський діяч Олег Михайлик, на якого 22 вересня 2018 року невідомі вчинили замах, досі перебуває у німецькій лікарні. 11 січня провели операцію по вилученню кулі з легені активіста. Проте операція виявилася набагато складнішою, ніж розраховували лікарі. Вони видалили частину легені разом з кулею, наразі життю активіста нічого не загрожує.

Про це Олег Михайлик розповів у прямому ефірі 24 каналу.

Читайте також: "Куля була дуже глибоко": активіст Михайлик розповів про перенесену у Німеччині операцію

Він наголосив, що вкрай розчарований діями правоохоронців у цій ситуації, адже операція мала відбутися ще 9 січня, проте Генпрокуратура та Нацполіція до цього часу не надіслала німецьким правоохоронцям відповідних документів, відтак операцію перенесли.

Я дуже хотів би, щоб хоч один раз правоохоронна система України знайшла замовників нападів на громадських активістів. Проте, якщо оцінювати роботу Генеральної прокуратури та Національної поліції, то навіть найрезонансніші справи не були розкриті. Я не дуже вірю, що вони когось знайдуть, 
– сказав Олег.

Також він додав, що його справою займалися німецькі та європейські дипломати, проте українська прокуратура усіляко саботувала.

На мене напали через те, що я завжди критикував мера Одеси Геннадія Труханова. Крім того, я вважаю, що Одесою править банда,
– зауважив активіст.

Хто такий Олег Михайлик?Одеський політик, активіст, меценат. Лідер політичної партії "Сила людей" і кандидат на пост міського голови Одеси. Михайлик відомий боротьбою проти незаконних забудов на морському узбережжі й критикою діяльності мера Одеси Геннадія Труханова. 22 вересня 2018 року в Одесі його намагались застрелити біля власного будинку неподалік від поліцейського відділку. Куля дивом не влучила в серце і застрягла в легені. Активіст пережив клінічну смерть. 11 січня у німецькій клініці кулю вдалося вилучити.

Що відомо про напад на Олега Михайлика?Очільник поліції розповів, що слідство розглядає декілька версій нападу, зокрема пов’язані з громадською і журналістською діяльністю Михайлика. У політичній партії "Сила людей" заявили, що за нападом на її члена, одеського активіста Олега Михайлика стоїть місцева влада Одеси. До розслідування нападу на Михайлика долучили СБУ. 25 вересня у справі про напад на Олега Михайлика затримали трьох підозрюваних, проте Михайлик заявив, що не знає підозрюваних, яких затримала поліція. Михайлик підозрює у саботажі ГПУ і НП щодо розслідування нападу на нього.

Link to comment
Share on other sites

https://24tv.ua/tomos_tur_yak_poroshenko_piaritsya_za_byudzhetniy_kosht_n1097337

 

"Томос-тур": як Порошенко піариться за бюджетний кошт

 

Днями Президент України Петро Порошенко влаштував справжній "Томос-тур" Україною. Возить його по усіх областях, позуючи на камери та фотографуючись з людьми. Про головний документ вже жартують, що він подорожував більше, ніж більшість українців за все життя.

Спершу делегацію, яка привезла томос, тепло зустрічають віряни. Потім літургія, молебень, тривалий емоційний виступ Петра Порошенка. І на останок – фото гаранта з вірянами, саме так виглядає стандартний сценарій презентацій Томосу у різних регіонах.

Читайте також: Як Порошенко ставиться до тих українців, хто молиться за Кирила та Путіна

Порошенко вже був на Вінниччині, Волині, Рівненщині, а загалом планує об'їздити 17 регіонів. Як зазначив експерт аналітичного порталу "Слово і діло" Валентин Гладких, діяльність потенційного кандидата у президенти України Петра Порошенка оплачується з державного бюджету.

Немає сумнівів у тому, що здобуття автокефалії Українською православною церквою – це перемога. Ми чекали цього декілька століть, однак таке неприховане використання цього здобутку у політичному піарі його знецінює. Люди починають просто сміятися.

1097337_5756300.jpg?201901195551
У мережі з'являються меми про Порошенка і Томос

На думку експертів, тема, яку вважають одним з основних козирів Порошенка, навпаки, може відштовхнути виборців. Хоча у команді гаранта сподіваються на інший результат.

До слова, Президента часто підставляють ті, хто у свиті. Наприклад, на відео з церемонії вручення Томосу у Стамбулі засвітився кримінальний авторитет з Дніпра Олександр Петровський на прізвисько "Нарік". 

1097337_5757507.jpg?201901210005
Кримінальний авторитет "Нарік" (праворуч) на врученні Томосу

Тур з Томосом, вочевидь, є продовженням передвиборчої стратегії, яку порадили гаранту політичні консультанти. 

Link to comment
Share on other sites

https://24tv.ua/stavka_na_tserkvu_ne_spratsovuye_chomu_tomos_tur_ne_prinese_reytingiv_poroshenku_n1097430

 

"Ставка на церкву не спрацьовує": чому "Томос-тур" не принесе рейтингів Порошенку

 

Петро Порошенко вирушив містами України з презентацією Томосу. Він проводить зустрічі з вірянами та представниками місцевих еліт. І попри те, що офіційно чинний Президент ще не заявив про свої наміри йти на другий термін, ці поїздки фактично є початком його передвиборчої кампанії.

Про це у програмі "Що це було?" розповіла шеф-редакторка сайту LB.ua Соня Кошкіна.

Читайте також: "Томос-тур": як Порошенко піариться за бюджетний кошт

Вона зазначила, що так званий "Томос-тур" Порошенко є елементом його передвиборчої кампанії. Також вона згадала, як на парламентських виборах 2012 року низка регіоналів використовували святі мощі у якості агітації. 

Було цікаво, що вони брали їх в оренду, і Афон на цьому непогано заробляв. Але після того, як охочих взяти мощі в оренду стало забагато – афонські монахи вирішили, що українським політикам вони їх більше не даватимуть в оренду,
– сказала Кошкіна.

Проте політики були більш винахідливими і вирішили купити частини мощі на американському сайті eBay, додала Соня. Сам Віктор Янукович у 2012 році на території жовтневого госпіталю відкрив так званий "Афонське подвір'я", привозили туди голову Іоана Хрестителя, яку потім возили Україною. Електорально регіоналам це не допомогло.

1097430_5761022.jpg?201901235000
Віктор Янукович

Технологи порахували, що Порошенку це додасть один або два відсотки максимум. 

Практика показує, що електоральна ставка на церкву не спрацьовує. Звичайно, є величезна заслуга Петра Порошенка у тому, що Україна отримала Томос. Але слід розділяти церковні справи – окремо, а електоральні – окремо,
– наголосила вона.

1097430_5761093.jpg?201901235259
Реклама Петра Порошенка

Соня розповіла, що під час її останнього інтерв'ю з Епіфанієм вона запитала, чи не гнітять його білборди з рекламою Порошенка, на що він відповів, що дав згоду використовувати своє зображення на знак подяки за Томос. 

Link to comment
Share on other sites

Мне кажется дело в названии. Это греческое незнакомое слово режет слух, как инородное. Оно направлено на слишком узкую аудитория, которая скорей всего и так за Порошенко. Если бы больше акцент был на получение своей украинской церкви, может и добавилось несколько процентов.
Link to comment
Share on other sites

https://24tv.ua/nabu_zakrilo_spravu_pro_nezakonne_zbagachennya_antona_gerashhenka_n1097132

 

 

НАБУ закрило справу про незаконне збагачення Антона Геращенка: відома причина

 

Детективи Національного антикорупційного бюро не знайшли ознак злочину у справі народного депутата Антона Геращенка, який мешкає у квартирі, орендованій тестем-пенсіонером.

Про це юристам "Тисни" проекту Bihus.Info повідомили з НАБУ.

Читайте також: Громадянство Росії, воно, типу, як грип – можна випадково підхопити? – Бігус

Головним аргументом для закриття справи стала неможливість перевірити доходи тестя нардепа, який стверджує, що кошти на недешеве майно – оренду квартири за три тисячі доларів на місяць та купівлю двох автомобілів, яким користується зять-нардеп – він заощадив у період з 1991 по 1996 роки під час роботи на ТОВ "Азов-Бюро", а також – від набуття спадщини.

1097132_5752489.jpg?201901142309
Зверніть увагу: "Від набуття спадщини та з інших джерел"

До слова, раніше журналісти програми "Наші гроші з Денисом Бігусом" провели розслідування і з'ясували, що Антон Геращенко орендує квартиру в Києві площею 200 квадратів за гроші свого тестя Олексія Шамбура. 

Відео резонансного розслідування щодо Антона Геращенка:

62-річний тесть до 2016 року не отримував доходу, а після 2016 отримав майже 270 тисяч гривень за підприємницьку діяльність і не міг сплачувати близько трьох тисяч доларів щомісяця за оренду житла. Сам Антон Геращенко орендувати квартиру теж не міг – в декларації його дохід вказаний лише у понад 100 тисяч гривень на рік.

Нагадаємо, Національне антикорупційне бюро розпочало кримінальне провадження за фактом можливого незаконного збагачення депутата Верховної Ради від фракції "Народного фронту" Антона Геращенка 14 вересня 2018 року. 

Link to comment
Share on other sites

https://24tv.ua/idit_do_tserkvi_poroshenko_zuhvalo_vidpoviv_zhitelyu_cherkasiv_na_zapitannya_pro_koruptsiyu_ye_video_n1098573

 

"Ідіть до церкви": Порошенко зухвало відповів жителю Черкасів на запитання про корупцію, є відео

 

У п'ятницю, 18 січня, Президент України Петро Порошенко відвідав Черкаси у межах туру, присвяченого наданню Православній церкві України Томосу. Під час спілкування із жителями міста український лідер не захотів відповідати на запитання про корупцію від чоловіка, який назвав себе представником громадської організації.

Відео із ромовою на своїй сторінці у Facebook опублікував сам автор запитання.

Читайте також: Через рекламу Порошенка розгорівся скандал: фото священика використали без його згоди

Так, на запитання про боротьбу з корупцією Порошенко спочатку змовчав, а згодом відправив чоловіка до церкви.

Ідіть до церкви, поставте свічку. І Вас Господь попустить. Ми зараз тут (у Черкасах – 24 Канал) з іншою метою,
– сказав він.

Згодом Олег Лисак поставив ще одне запитання щодо того, коли можна потрапити до Порошенка на прийом.

"Бачите, прислали людину, яка навіть українську мову не вивчив (автор запитував російською – 24 Канал). Ось всі вони, москальскі такі провокатори, вони нас тут намагаються зараз розколоти", – додав Порошенко.

При цьому він наголосив, що треба молотися. Своє висловлювання Президент назвав"відповіддю панові провокатору".

Молимося за Україну, молимося за єдину церкву, молимося за єдність українського народу. І нехай вони почують наше "Слава Україні!" 
– додав Порошенко.

До слова, 15 січня Порошенко побував на Волині з розповідями про Томос, які в народі вже прозвали "Томос-туром". При цьому на заходи за участі глави держави у Луцьку та Ківерцях людей організовано привозили автобусами.

Link to comment
Share on other sites

Что-то он с этой церковью совсем в сосну ударился. Он реально думает второй срок вымолить?

Сцыкотно ему. Шагреннвая кожа скукожилась до микроскопической точки

 

Обладая мною, ты будешь обладать всем, но жизнь твоя будет принадлежать мне. Так угодно Богу. Желай — и желания твои будут исполнены. Однако, соразмеряй свои желания со своею жизнью. Она — здесь. При каждом желании я буду убывать, словно дни твои. Хочешь владеть мною? Бери. Бог тебя услышит. Да будет так!(с)

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...