Перейти до змісту

Recommended Posts

З відки ноги ростуть я здогадався, там Міхо поруч з Степаном Бандерою, росповсюджують свої боївки у фейсбуці, та так звану Українську Народну Армію. Може є специ, хто більш знає чим я? Буду дуже вдячний за ваші коментарі.
Link to comment
Share on other sites

А  я  тут  дещо  нарила.  Якісь  паралелі  проводяться.  :shuffle:

 

Служба безпеки України вислала за межі країни організатора акції "Майдан 3.0" Рустама Ташбаева. Depo.ua зібрав деякі факти з біографії цього "протестувальника"
Depo.Влада
9 червня 2015 13:00
47061.jpg
Ким є висланий з України "казачок" з "третього Майдану" (ФОТО)

Рустам Ташбаєв народився у Ленінграді у 1970 році. Закінчив Калінінградське військове училище. Після закінчення училища опинився в Україні, але за деякий час іммігрував до Німеччині, а пізніше - до США, де жив понад 18 років.

54b86e760d81a.jpg

Повернувся до України 29 січня 2015 року, позиціонуючи себе як військовий аналітик американського консорціуму Strategem, який нібито готує програму перенавчання ЗСУ.

11047914_738612879589538_733516244021266

На своїй сторінці в "Фейсбуці" Ташбаєв почав писати про ситуацію в Україні лише з кінця вересня минулого року, а до цього він публікував фото з мотоциклами. Після приїзду до України він нерідко робив перепис зі сторінки екс-комбата "Донбасу" Семена Семенченка, а той вчора підтримав Ташбаєва, написав пост про початок безстрокової акції.

Цікаво, що перші згадки про Ташбаєва на Майдані датовані відео-звітами за 25 травня такої собі блогерки Олі Альошиної, уродженки і громадянки Росії, зареєстрованої на сервісі Ютуб наприкінці грудня 2014 року, тобто за місяць до приїзду Ташбаєва в Україну.

10363250_731406340310192_639186925800555

Позиція експертів однозначна. Зокрема, у своєму пості в "Фейсбук" Карл Волох розповів історію, у якій назвав фактичним замовником цієї провокації кума Путіна Віктора Медведчука. "Мій водій, який провів вікенд у селі, вирішив надолужити згаяне в політичному житті країни і запитав:

- А чого хотіли ці, які намети вчора на Майдані ставили?

- Сказали, що вони третій Майдан, - відповів я.

- Значить, наступні, які з наметами прийдуть, будуть вже четвертий?

Тут і мені стало цікаво, як питання нумерації вирішив для себе товариш Медведчук і отримує він надбавки за порядковий номер своїх нехитрих фрік-шоу".

Link to comment
Share on other sites

"Статут" поки дочитав, кров з очей пішла..... То повний 3.14здець! Якщо Міхо біля того отирається - певно йому щось в глове сі попердоліло.

Є ще така думка про то на тирнетах:

 

https://www.youtube.com/watch?v=NOjuLVgC1gE

Link to comment
Share on other sites

Може це саме його готують на українського Піночета? Але як я зрозумів, він тільки викладає свої відеозвернення, з якогось трелера, водій напевно, та шукають по містах людей, котрі не зовсім розуміють, що це є наче УНА, але тільки то абрівеатура, та ніякого відношення до справжнього УПА та УНА не є. Все це під справжньою патріотичною символікою, тому з першого погляду здається враження, наче то дійсно є патріотичний рух.
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...