Перейти до змісту

стосовно простиґосподі наших судів


uzzer

Recommended Posts

Про систему укр судів  і суддів і довіру до неі укр юзєрів писалося давно, баґато і на всі смаки. основні кодові слова - закритість, кастовість у найґіршому смислі, продажність, наґлість і несправедливість. І заґальнопоширене коротке резюме з приводу тоі системи було в основному таке - Хрещатик, ліхтар.

з початку 2019, а особливо після 1 і 2 туру зевиборів ми майже кожноґо дня маємо картіну маслом - черґовий суд відміняє шось черґове стосовно Бєні. Чи Приватовські справи, чи нафтоґазові чи шось такоє.

Оцінювати цей перформанс можна з з 2х точок зору:

або так:
1. Злочинний Пєтя, злочинно використовуючи свою посаду у власних злочинних інтересах натворив ділов, крєпко зобідив Бєню, обідрав на 3 мішки ґрошей. Але настав той довґоочікуваний день, коли на Бєніній вулиці перевернулася фура з цукерками (підозрюю шо Рошен), і нарешті настало торжество справедливості.

або так
2. Мстивий Бєня з хижою посмішкою, використовуючи результати зевиборів, почав реанімовувати справи в судах і судді какадін різко змінили своє ставлення до справ привату та інших бєніних ділов. Мєсть і ґоре пабєждьонним і вот єто вот всьо.

В обох випадках виникають питання до суддів і судів - коли вони вчиняли протиправні діі? Коли відбирали у Бєні власність і $ чи зараз, коли різко прозріли і почали штампувати вердикти на користь Бєні?

Бо це взаґалі одні і ті ж персони або структури.

Причому орґанізованість і одномоментність своєрідноґо суддівськоґо перформансу вказує ще на 1 аспект, на який би треба було звернути уваґу і Зе, як новообраному: тобто у Зє під боком є закрита структура, яка є однією з ґілок влади, схильна до таємноі підґотовки, чіткоі внутрішньоі координаціі і проведення заколотів (то шо на інґліші називаєцця змова - conspiration ).

 

І це стосуєцця не тільки суддів - суддівська змова в межах своіх вмінь виґлядає як одномоментна видача відповідних вироків у справах. А як може виґлядати подібна змова у виґляді наприклад такоі ж закритоі структури як МВС - можна здоґадатися. А ознаки подібних змовних поведінок той же МВС реґулярно показував - і саботажі під час скасування ДАІ у 200х, і замовні статті у пресі про різкий ріст ДТП внаслідок цьоґо, і цікава різка зміна  поведінки МВС на зевиборах.

 

IMXO

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...