Перейти до змісту

Ще трошки зусиль, і ми вступимо до ЄС та НАТО


Recommended Posts

Петярасти, Петро потребує вашої допомоги. Розпочніть гру!   :lol2: 
 

http://ua2eu.com.ua/?fbclid=IwAR1u_ya7GoSP4fYhRHmW0aYw9hd4hn_7nJdbKROtpbwWmY_n0SWnvHAnXZ4

Керуй Петром стрілками на клавіатурі або мишкою, щоб уникати ворогів та довести Україну до ЄС та НАТО!

 

72_main.png

Link to comment
Share on other sites

 

 


Ати про що? Бачу, що з креативом у петярастів повний швах...

Та про Зебіла креативити особливо не треба. Воно само таке тупе що тільки реготати з блазня і сцяти в очі його посіпакам

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Президент України Володимир Зеленський та генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберґ зустрілися в Нью-Йорку, де триває 74-та сесія Генеральної асамблеї ООН.
Як інформує пресслужба глави держави, сторони обговорили «подальші кроки у рамках розвитку політичних відносин і практичної взаємодії України та НАТО».
«Володимир Зеленський підтвердив готовність нашої країни продовжити активну взаємодію з альянсом у рамках реалізації структурних реформ у секторі безпеки та оборони відповідно до стандартів НАТО», – інформує пресслужба президента України.
Як вказано в повідомленні, президент відзначив важливість візиту Північноатлантичної ради НАТО в Україну, який відбудеться наприкінці жовтня цього року. Пріоритетним напрямом роботи Президент України назвав і підвищення рівня сумісності ЗСУ із силами держав-членів НАТО, зокрема шляхом участі у спільних навчаннях і тренуваннях, програмах військової співпраці.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...