Перейти до змісту

Країна мрія для атеїстів


coolzak

Recommended Posts

Китай.Заборонили дітям до 18 любу участь у релігійних міроприємствпх і відвідування храмів(любої релігії)

 

Який жах. Адже всім відомо, що дух Божий сильний лише в ранньому віці, поки мозок дитини не здатний до самостійно мислення і сприймає все, що йому впарюють без критичного  осмислення.

Як тільки людина дорослішає, дух божий чомусь сильно слабне, і лише незначний відсоток людей стають релігійними у зрілому віці.

 

Тому такі заборони - це безумовно жахливий замах на майбутнє релігійності. Не дай боже, в Україні докотяться до того, що заборонять промивати мозок християнською етикою в молодших класах на догоду якійсь нікчемній конституції.

 

Ганьба!

  • Upvote 3
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

.наразі це рішення компартії щоб конкуренції не було.а щодо релігії то і комунізм і сучасне лівацтво є такими самими неорелігіями.Недаром тих хто не вірить в те що завдяки СО2 клімат міняється вони кличуть невіруючими
Link to comment
Share on other sites

І  так  зле,  і  так  недобре.  Хто  не  може  вірити,  той  не  вірить.  (Мені,  математику,  треба  довести  усе  формулою :) )

Але  комусь  легше  жити  з  релігією.  Зрештою,  нема  заборони  виховувати  дітей  в  релігійному  дусі.  Та  й  не  виклюсено,  що  перегинали  палку  з  тими  храмами.

Я  50  з  гаком  років  не  ходила  до  церкви,  хіба  що  похрестили  у  піврічному  віці  і  то  не  батьки.  Зате  тепер  находилася  по  храмах  за  всі часи.  :fp1:

Отак  Боженька  мене  "покарав".  :gigi:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Влада Китаю почала знищувати мечеті і мінарети. Про це повідомляє Independent.
За даними видання, руйнування зазнали будівлі в провінціях Хеньань, Ганьсу, районі Внутрішня Монголія і Нінся-Хуейському автономному районі. Зокрема, підірвані купола і мінарети в селі біля міста Лінься, який називають «маленькою Меккою Китаю». Там проживає найчисленніша мусульманська народність Китаю - хуей. Крім того, влада закрила три мечеті в провінції Юньнань, а по всій країні заборонили використання арабської писемності.
У червні влада Китаю спростували інформацію про тортури ув'язнених в таборах мусульман-уйгурів, ще однієї китайської народності. Помилка полягає в тому, що «центри освіти і професійної підготовки» описують як концентраційні табори, пояснив заступник голови МЗС КНР Чжан Ханьхуе.
У серпні 2018 го Комісія ООН з прав людини повідомила, що щонайменше мільйон представників етнічних меншин міститься в закритих таборах в Синьцзян-Уйгурському автономному районі Китаю, де їх нібито перевиховують. Людей змушують співати революційні пісні, вивчати ідеї голови КНР Сі Цзіньпіна , Говорити на нерідній для них китайській мові. Існування таборів офіційний Пекін пояснює профілактикою терористичної діяльності в регіоні. У той же час ті, хто пройшов через перевиховання, кажуть, що людей в таборах піддають тортурам.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...