Перейти до змісту

Розвиваючи тему


coolzak

Recommended Posts

по пирамиде Маслоу - зеблядь опускает малоросов на нижние эшалон - где главное жрачка и срачка, без идеалов без стремлений без осознания собственной страны.

 

как можно бороться за улицу без названия? за любой памятник?

 

короче жаль мне Украину, хорошая была страна.

 

Зі статті Уласа Самчука "Нарід чи чернь" 1941 року

саме цю статтю, як вважають філологи, було взято за основу для новорічного звернення зе 31.12.2020

ось уривок з оригіналу
"І найбільшим нещастям українського народу було те, що ціла його історія - перманентне намагання когось зробити з нас не те, чим призначила нас природа. Втручалися до нашої рідної мови. Втручалися до нашого побуту. Втручалися до нашого господарства. Всяка влада, яка тільки не була на нашій землі, - російська чи польська, нічим іншим не займалася, а лиш доводила нам, що ми - не ми, а щось інше. Це було постійне ламання нас, нищення нас. І тоді ніде інде, лише у наших містах, наших селах, наших школах, наших родинах, нам залазили в саму душу, плювали там на все, що є для нас святого, не давали змоги боронитися. Останні роки панування большевізму особливо яскраво довели нам, що значить таке втручання. Навіть ті чи інші літери казали нам вимовляти так, як хочуть вони. Диктували нам наше відношення до чужого, до того, що нам вороже. Наслідки з усього цього на сьогодні такі, що величезна частина нашого, особливо міського, населення з національного погляду являє собою не що інше, як юрбу, що не належить ні до якого народу, що не має нічого святого, що не говорить ні одною мовою. Це не є нарід. Це - чернь, це - безлика, без'язика юрба. Особливо це стосується до нашої молоді, яка з національного погляду - саме велике порожнє місце. Соромно, боляче і огидно бачити таке явище на європейському суходолі, на берегах Дніпра, на вулицях Києва 1941 року! Це - боляче ранить наше людське самолюбство. Це принижує нас в очах свідомих чужинців. Це, нарешті, відбирає у нас безліч творчої активності й енергії. Це явище - перше і основне зло, яке треба вирвати з коренем!



Тому - не все одно, хто як говорить, яким богам молиться, які книжки читає. Не все одно, якими іменами названі вулиці наших міст, не все одно, чи домінуючим є для нас Шевченко, чи Пушкін. Не все одно, як це часто доводиться чути, кого ми вчимо у школі, не все одно, яке наше відношення до російської літератури. Ні! Це не все одно... А коли - все одно, то це значить, що все одно для вас, хто є ми самі! Це значить, що ми не нарід, не якась спільна історична збірна сила, а невиразна юрба, сіра маса, вічно принижена без всяких ідеалів чернь".

Link to comment
Share on other sites

Приходить Лєнка в магазин і каже - "дайте мне полкило колбаси масковской"

Продавщиця зникає в підсобці, виходить і каже: "масковской нєма, а ось вам шматок лайна на лопаті"

Лєнка: Штоєтатакое, я буду на вас жаловаться!

А продавщиця спокійно так: "та яка вам різниця, воно ж також свіже"

Не моє,копіпаст

Змінено користувачем coolzak
Link to comment
Share on other sites

Reductio ad absurdum не може вважатися доказом хибності, це маніпулятивний прийом, за який зазвичай має бути соромно...

 

Зазвичай це єдиний спосіб донести дебілізм предмету до людей, які не знають, що означає слово "абсурд"  :D 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 

 


Зазвичай це єдиний спосіб донести дебілізм предмету до людей, які не знають, що означає слово "абсурд" 

 

Бугога!!! А вот у меня вопрос, как можно назвать человека, который считает, что единственно он прав?

Link to comment
Share on other sites

Какая идея? Анекдот вспомнился старинный советский)

--------

Идет интел в очках мимо виноводочного, а его два ханурика окружили - третьим будешь? Делать нечего, дал им недостающий рупь двадцать, чи сколько там, заходят за угол, выпили по кругу из горла, интел разворачивается

- Ну, я пошел

Тут его за плечо хватает волосатая рука, разворачтвает

-Ты куда!.. А ПОТРЫНДЕТЬ?!!

-------

От это и вся идея была - ПОТРЫНДЕТЬ(

Link to comment
Share on other sites

Я так понимаю что брамбулет строго за опарыша.

Не, не строго. Я за слом существующей Системы. И, если что, быстренько переметнусь и буду всё отрицать :D

 

Link to comment
Share on other sites

Бугога!!! А вот у меня вопрос, как можно назвать человека, который считает, что единственно он прав?

 

хто правий - це тема іншої дискусії.

тут мова про те, що прийом доведення до асурду необхідний, щоб прояснити хоч щось людям з низьким рівнем інтелекту. Вони не сприймають логічних аргументів, точніше нездатні їх опрацювати, а значить не здатні зрозуміти суть проблеми. І лише, якщо провести зовсім примітивні аналогії типу "яка різниця ти чи хтось інший твою жінку трахає" тільки на такому примітивному рівні вони почнуть задумуватись.

 

Просто треба чесно визнати, що більшість українського населення, не розуміє близько 30% тексту політичних ток-шоу (для прикладу). Ну крім випадків, коли виступає Ляшко або Ківа )))

Link to comment
Share on other sites

 

 


тут мова про те, що прийом доведення до асурду необхідний, щоб прояснити хоч щось людям з низьким рівнем інтелекту.

 

А кто тут оценивает интеллект? Или кто то сам себя назначил человеком с высоким уровнем? Я хотел бы заметить, что всё в мире относительно и иногда тот кто считает себя очень умным оказывается банальным долбоёбом.

 

 

 

 


Вони не сприймають логічних аргументів, точніше нездатні їх опрацювати, а значить не здатні зрозуміти суть проблеми. І лише, якщо провести зовсім примітивні аналогії типу "яка різниця ти чи хтось інший твою жінку трахає" тільки на такому примітивному рівні вони почнуть задумуватись.

 

Так вся комичность ситуации заключается в том, что сторона оппонентов это зеркальное отражение тех кто по их мнению не воспринимает, и если кто то не понял посыла это совсем не значит, что посыл исходил от глупца....

 

 


Просто треба чесно визнати, що більшість українського населення, не розуміє близько 30% тексту політичних ток-шоу (для прикладу). Ну крім випадків, коли виступає Ляшко або Ківа )))

 

Я полагаю, что политические ток шоу можно смотреть только с целью убить время, ну как футбол или юмористическое шоу, клоуны и там и там одинаковые и если честно то я бы вообще запретил политические ток шоу и новости в Украине лет на 10, нация стала бы гораздо здоровей психически...

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...