Перейти до змісту

Zlatko Milanić Мені здається, нам пізда.


tom_cat

Recommended Posts

Please wait.. Loading

 

Zlatko Milanić

у п'ятницю

 

Отже, ефір у Шустера. Він ще не завершився, але головне я почув, ящєтаю.

Головний санітарний лікар, замміністра МОЗ В. Ляшко (у прямому включенні): "У центрі громадського здоров'я вистачає поки що тестів. На даний момент ЦГЗ може обробити 200 тестів за добу."

(я зазираю у гугл. Центр громадського здоров'я під час всесвітньої пандемії ЗАЧИНЕНИЙ СУБОТА-НЕДІЛЯ НА ВИХІДНІ !!!!)

Приперся інший Ляшко, скотиняка (у залі). Маніпулює пенсіями, реве на замголови НБУ, худющу жіночку, яка схожа на чаплю із присамарських боліт. Та відгавкується. Каже, шо зєліну тисячу пенсіонерам дадуть за рахунок кредитів МВФ. Який піздєц.

Жирдос Геращенко: "Ви розумієте, що ми можемо піти на непопулярні заходи: перекриття автомобільного сполучення, заборону виходити на вулиці у конкретні години, заборону пішого пересування без необхідної на те потреби. У мене є мамця, їй 80, ̶ї̶ї̶ ̶п̶р̶о̶х̶а̶н̶н̶я̶ ̶н̶е̶ ̶ї̶б̶а̶т̶и̶ ̶у̶ ̶к̶о̶м̶е̶н̶т̶а̶р̶я̶х̶ , і я їй забороняю виходити на вулицю, бо якщо вона захворіє - вона точно помре, бо вона слаба на здоров'ячко. Прохайте ваших сусідів, ваших близьких у віці не виходити на вулиці без зайвої потреби".

По скайпу вмикаються мери: Труханов, Філатов, Садовий, Кличко. Паралельно вмикається на пряме включення прем'єр Шнига, чи як його там.

Шнига: "Кокококо все добре, ми прийняли закон (про зупинення податків ЄСВ та на землю), ми веземо маски, ми купляємо ШВЛ, кококо".

Філатов: "Коли ви шось робите там, нагорі, ви хоча б із мерами обласних центрів спілкуватися пробували? Ви у своїй Раді живете окремо від України, окремо від реальних проблем. Ви призначили у Дніпро опорну 21-шу лікарню, ТАМ НЕМАЄ НІХУЯ! Ви дали мені на ту лікарню ДВА НЕПРАЦЮЮЧИХ ШВЛ!!! Бюджет Дніпра вже купив 33 від себе, і ваших два розйобаних полагодив".

Шнига: "Так, можете відзавтра спілкуватись із нами на ранкових селекторних нарадах..."

Філатов (перебиває): "ВИ СУКИ ПРИЙНЯЛИ ЦЕЙ ЗАКОН. ВИ ЙОГО ЧИТАЛИ? Київ - мінус мільярд, Дніпро - мінус 300 мільйонів, Кривий Ріг - мінус 250 мільйонів, Кам'янське - мінус 100 мільйонів. ТИ РОЗУМІЄШ БЛЯДЬ ЩО ТАКЕ ДЛЯ КАМ'ЯНСЬКОГО СТО МІЛЬЙОНІВ???".

Труханов (підгавкує): "Ну да, вот ета всьо, Боріс прав, ви унічтажаєте доходи самауправлєнія..."

Садовий (не побачив, перехрестився, чи ні): "Божого благословення, я згоден із колегами, але треба об'єднатися, ось у нас, у Львові, на Галичині, люди мед несуть до лікарень, шиють маски..."

Шустер (фейспалмить): Мед не можна при коронавірусі.

Садовий: "Дай вам усім Бог здоров'ячка".

Гетьманцев, голова комітету ВРУ з питань фінансів і ще якоїсь важливої хуїти (у залі): "Ми працюємо, як треба, ось прийняли закон, працюємо невпинно, у турборежимі, а ось МЕРИ ПЕРЕВИЩУЮТЬ ЦИФРИ І ПРОВОКУЮТЬ ПАНІКУ".

Труханов (вимикається з ефіру).

Філатов (майже вистрибує зі скайпу): "ТИ ЧО СУКА ТИ ЧО ПІЗДІШ ТИ ЧО ОХУЄЛ БЛЯТЬ? ТИ ЧО МНЄ ПРІНЬОС? ЙОБ ТВОЮ МАТЬ ТИ ЧТО СУКА АБАСРАЛСЯ БЛЯДЬ????"

Гетьманцев продовжує пиздіти, Філатов його перебиває. Ревуть обидва.

Кличко: "Мені дзвонили мери малих міст, вони в шоці. У них податки на землю іноді майже 100% доходів міськбюджетів. Вони питають, ЯК НАМ ЖИТИ???".

Гетьманцев: "Ми радилися перед прийняттям цього закону ІЗ ТИМ БІЗНЕСОМ, ЯКИЙ ДАЄ РОБОТУ ТИМ ЛЮДЯМ, ЯКІ ЗА НАС ПРОГОЛОСУВАЛИ".

Філатов мало не розвалює кулаками стіл.

Вмикається Кличко із сталевим підборіддям: "Ви робите велику помилку! Ми маємо вчитись на помилках інших країн! Італія тягла резину, і там сотні померлих щоденно! Ми не маємо тягти резину!".

Далі і наразі йде якесь кококо про італійські бюджети, про наші лікарні. Ділять і рахують якісь 47 мільярдів євро у Італії, мерів вимкнули, о Матка Боска Чєнстоховска, довбойоби репані.

Федотенков, власник ресторанної мережі "Тарантіно Фемілі": " ̶в̶і̶д̶'̶ї̶б̶і̶т̶ь̶с̶я̶ ̶в̶і̶д̶ ̶н̶а̶с̶ Найкраще - це коли держава тупо до нас не лізе. Тому що коли чинуші починають лізти до нормально працюючого бізнесу - бізнесу гайки".

Якась чорнява баба із ОПи: "Ми все робимо правильно, за всі закони підтримки роботодавців проголосовано, нам треба прожити ОЦІ ДВА ТИЖНІ ПАНДЕМІЇ І ВТРИМАТИ ПЕРСОНАЛ, ми зробимо часткову компенсацію із бюджету тим, кого відправили за свій кошт у відпустку, ТИМ, ХТО ЗНАХОДИТЬСЯ НА ОБСЕРВАЦІЇ, НАДАМО ДВА ТИЖНІ ЛІКАРНЯНОГО А ПІСЛЯ ОБСЕРВАЦІЇ ЛЮДИНА ГАРАНТОВАНО ПОВЕРНЕТЬСЯ НА РОБОТУ" сукащо ти пиздиш, сука блядь, сука тупа, сука така ж тупа, як твій хуєграй і вся його квартальна шобла, Господи Боже поможи, тут зграя довбойобів керує багатомільйонною країною...

Далі менеджери JoinUP, керівники концертних кас, кріейтори, стілісти, підари разні.

За увесь ефір - жодної згадки про хуєграя. Його тупо не існує.

Мені здається, нам пізда.

 

Link to comment
Share on other sites

Головний висновок - за кілька тижнів, коли насправді може поперти цунамі захворюваності, міста залишаться без грошей. Чому зараз шалено сприяє манагемент діджиталізаторів.

Link to comment
Share on other sites

А ось і отвєточка від Єрмака!

 

 

#Слухи
Офис Президента проведет совещание с мэрами городов для обсуждения коронавируса и сопутствующих тем.
Источник поясняет, что Зеленскому не нравится, что многие мэры устраивают самопиар на фоне эпидемии коронавируса. В этой теме стало слишком много «политики».
Мэрам будет сделано предложение, от которого нельзя будет отказаться. На всех есть "папочки".
Мы можем стать свидетелями перезагрузки отношений ОП и региональной власти. Ермак курирует этот кейс.
23.1Kviews08:00
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...