Перейти до змісту

Івано-Франківськ. ХХІ сторіччя. Медицина....


tom_cat

Recommended Posts

Please wait.. Loading

 

Івано-Франківська обласна клінічна лікарня

у суботу

 

Просимо всіх про допомогу ліками для наших пацієнтів!

Дорогі краяни! Пандемія, яка шириться світом, не додає спокою нікому. Серед них і наші медичні працівники. Ми розуміємо, що першими повинні зустріти ще не вивчений, незрозумілий вірус, з яким наразі не можуть справитися системи охорони здоров’я в розвинених країнах. Для нас і наших родин це дуже небезпечний виклик. Трагізм ситуації ще й в тому, що система охорони здоров’я на старті реформи, з зарплатами працівників в 120-200 доларів, ПОВНІЙ відсутності засобів індивідуального догляду та відсутності коштів на придбання ліків та виробів медичного призначення для лікування наших пацієнтів.

Нам зараз складно і дуже непросто. До всього, на допомогу очікувати можемо тільки від вас, наших друзів, знайомих, родин, пацієнтів, їх родин та просто від свідомих та небайдужих людей. Найбільшою допомогою від вас буде розуміння небезпеки та повна соціальна ізоляція!

Наступним є прохання допомогти медичним установам всіх рівнів. Перелік медичних засобів і ліків, які, за нашими прогнозами, будуть нам необхідні вказані на нашому сайті, за цим посиланням: https://okl.if.ua/index.p…/…/item/24-просимо-допомоги-ліками

Номер телефону контактної особи:
(066) 10-61-872
провізор п. Леся.

Дякуємо всім і кожному!
Міцного здоров'я, бережіть себе.

 

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

21 січня в Івано-Франківську затвердили перелік та ціни на послуги в медичних закладах міста.

Виконавчий комітет затвердив перелік і тарифи на платні медичні послуги, які надаються у КНП «Міський клінічний перинатальний центр Івано-Франківської міської ради», КНП «Міська дитяча клінічна лікарня Івано-Франківської міської ради», КНП «Центральна міська клінічна лікарня Івано-Франківської міської ради», КНП «Міська клінічна лікарня № 1 Івано-Франківської міської ради», КНП «Центр первинної медичної і консультативно-діагностичної допомоги Івано-Франківської міської ради» та КНП «Міська стоматологічна поліклініка Івано-Франківської міської ради».

Більше тут: https://galka.if.ua/vikonkom-zatverdiv-cini-na-platni-pos

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...