Перейти до змісту

Бійців Сил Спеціальних Операцій використовують, як просту піхоту


tom_cat

Recommended Posts

Фактично знищують цей рід військ.

Це так, як в 2014 офіцерів морського спецназу - спеців по диверсіях (не знаю, як точно називався цей підрозділ) відправили воювати в якості піхоти. Багато спеців загинули тоді...

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid034D6Y8mJ354ziWBqogCHtXdsJeFsmsaMz1CHkvEpKnpaHE4ayiVadSuXKBsgXu7Zl&id=100011006286129&__cft__[0]=AZUSliA1UQXQ6Xiy64AA7uAkKutuOPAHpDsS9IUJGkfnM4wJ2ZKFeAFS-3pqfgSYyDz0nVvkOxBqwB4U9B036J2N4g0JExL7IGfv7EyJCV_GYfu8aVCceDUabMaILpJL9d8dmDeekEehAicGnvVZjNdZ&__tn__=%2CO%2CP-R

 

Два ГЕНЕРАЛА ССО, одна доля на двох
Два кращих офіцера ССО, два потужних та незалежних генерала, котрі мають власну думку та здатні змінити хід війни максимально позитивно для України, і вони поза бортом….
Нечаєв Олег Олександрович - бувший командир 8го полку, котрий мав кращі показники по ЦСО та ССО 2014-2017 роки, надалі став першим зам командувача ССО і нещодавно знятий з посади, найпотужніший офіцер в командуванні ССО знятий з посади серед війни. Але про це мовчать…
Кривонос Сергій Григорович - бувший командир 8го полку, засновник ССО, зам командувача ССО, зам секретаря РНБО, котрого звільнили і відправили в запас. Після 24.02.2022 був призваний в армію, 40 днів успішно командував обороною аеропорту «Київ». В подальшому повинен був бути призначений командуючим ССО, врешті, за вказівкою верховного головнокомандувача, призов в армію був відкликаний - НІКУДИ НЕ ПРИЗНАЧАТИ.
Два найсильніших і ефективніших ГЕНЕРАЛА ССО, котрі здатні змінити хід війни в нашу сторону, в максимально короткі строки, котрих боїться керівництво орди, НЕ ПОТРІБНІ?! Якщо хтось скаже «значить є свої причини», ні причин немає, є «люблю не люблю». В країні війна, і саме ці офіцери заточені на беспеку, саме ці офіцери вміють розробляти та проводити блискавичні спец.операції з максимальним результатом і максимальним збереженням життів спецпризначенців та всіх, хто задіяний в спецоперації.
Коли йде війна, не може бути політичних вподобань! На посадах повинні бути кращі, саме за для перемоги, за для максимального збереження особового складу армії та мирного населення.
Мені не зрозуміло, чому мовчить вище керівництво армії, хоча вони це все знають і обурені цим. Вище керівництво знає, як сильно наші ВОЇНИ потребують на керівних посадах, цих бойових генералів, перевірених війною. Я ніколи не зрозумію перевагу бути першим, над збереженням життів свого народу, так не має бути, це не про нашу націю!
P.S.: Володимир Олександрович, поки не пізно, схаменіться! Бо за всі смерті, котрі зараз не проговорюють, а їх багато, відповідати будете Ви, як верховний головнокомандувач, а не призначені Вами кадри, котрі часто є мало професійними. Але ще є можливість виправити ситуацію. Звісно ми переможемо, але якою ціною? Тільки високопрофесійні офіцери зі стратегічним мисленням, здатні привести Україну до перемоги з мінімальними втратами.
Як взагалі можна було віддати ССО під сухопутні війська? Через цю ахінєю спецназ зараз як піхота, і одним або не дають працювати, або використовують як піхоту, що призводить до великих втрат елітного підрозділу. Зараз іде шалена деморалізація військ ССО, схаменіться! Поверніть хлопцям командирів, котрих вони чекають як ковток повітря!!!
Офіс Президента України ТСН ТСН Тиждень телеканал СТБ СТБ Рускій корабль, іді на х#й Геннадій Друзенко Георгій Тука Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine 8 полк спеціального призначення ССО ім. Князя Ізяслава Мстиславича Natasya Nagorna Міністерство оборони України Національна гвардія України Державна прикордонна служба України Служба безпеки України 3-й окремий полк СпП імені князя Святослава Хороброго Головне управління розвідки Міністерства оборони України Головнокомандувач ЗС України / CinC AF of Ukraine Валерій Залужний
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...