Перейти до змісту

Більше трешу. Безумна Безугла.


tom_cat

Recommended Posts

https://www.facebook.com/yanina.sokolova/posts/pfbid02XfSeg6sMEfqqsgRtyYAPVBKZ1BgUKs8opec9dHsoWQag5hkFqwM8sX8JJQibEmGyl?__cft__[0]=AZVT_W8RqRcXepHZP4XnL5FOnQaOiYjlGemw8chEgDHkXjpfIyIjtvRZRhB55Or7Bk-Oyb98PjSvn3DlM0vFw8hFtyYsa0nl6KF-W3GpsOcs9hUX7t4lfaqmaB_UVc-i49c&__tn__=%2CO%2CP-R

 

 
Це фото мені надіслали друзі військові.
Фото зроблене у штабі на сході країни.
На ньому депутат від партії слуга народу Мар'яна Безугла, яка темним лицарем від офісу президента контролює військові операції у Северодонецьку. Дає вказівки командуванню. Висловлює претензії хто де і як має бути і в цілому координує дії військових як «людина згори».
Якого біса політик впливає на справи не її парафії, не ясно. І чому офіс президента шле туди цю пані, якщо є роками перевірені, натреновані, професійні командири - не зрозуміло самим командирам. Але найголовніше: хто нестиме відповідальність за наслідки вказівок цієї пані на фронті.
Повторюся, це фото мені надіслали військові.
Які категорично проти втручання політиків у стратегічні рішення для країни і життя людей.
Володимир Зеленський якщо Ви не у курсі, зверніть увагу будь ласка. Довіра керівного складу між собою, генштабу і Міноборони, не потребує політикинь- агентів. Тим більше у країні, яка воює, є чимало справ у комітеті ВР, до якого входить Безугла. Військові самі впораються.
 
На зображенні може бути: 1 особа та у приміщенні
Link to comment
Share on other sites

Не прихильник Яніни. Але після спроби узаконити заградзагони, наїзду на Бутусова і негайно після цього виїзду на фронт з публікацією в ФБ фото в прифронтовій зоні на фоні критичної інфраструктури - вірю.

Link to comment
Share on other sites

https://www.facebook.com/butusov.yuriy/posts/pfbid021YC1Bcs6Fdi5cXAp1jTtZz1eiUGbvrSqGzjmrUqGdmXTgfcCvcLfzM5BZmnBECEil?__cft__[0]=AZUD91E15r04Qyg-zqplgJtaD1W5hpuNijxtx8QQqhWc7oGBAgWwA5XkPqcGZMsnBCz0FouUq8mxc3MdMzqkxq2x6iKmytqbXpwK1ZccISTV4dxWiB41dQZiwdEJ6Giws5Lp4wGnM2t4m7fUKFtm4DGh&__tn__=%2CO%2CP-R

 

Так, підтверджую інформацію Яніни Соколової, що народний депутат Безугла на одній з ділянок фронту знаходиться на командному пункті та бере безпосередню участь в постановці бойових завдань командирам підрозділів.
Для забезпечення її діяльності на цю ділянку направлені старші начальники, яких перемістили від їхніх безпосередніх обов’язків та направили разом з пані Безуглою, вирогідно, для підсилення своєю присутністю даної ділянки.
Це можуть підтвердити значна кількість війсковослужбовців, а фото Мар’яни з КСП військової частини оприлюднила сьогодні Яніна Соколова.
Дуже прикро, що деякі керівники вирішили «підсилити» армію шляхом спрямування на певні ділянки «комісарів». Це не сприяє професійним рішенням, втручання політиків у військове управління на тактичному рівні це некомпетентність.
Якщо ви хочете морально підтримати бійців, які ведуть бій, то треба більшість народних депутатів хоча б на пару днів направляти на передові КСП рот та взводів, які безпосередньо виконують бойові завдання на напрямках ударів противника, впевнений, це швидко додасть необхідне уявлення про сучасну війну та позбавить бажання втручатись в бойове управління. Бо надихати треба особистою участю та особистою присутністю там, де небезпечно для бійців, а керувати мають ті, хто несе відповідальність.
Припиняйте ці ігри життями.

 

Змінено користувачем tom_cat
Link to comment
Share on other sites

Роман Сліпокоєнко
Для чого роздувати ось цю ХУЙНЮ?! Жодний депутат не може віддавати наказ ЗСУ. В Армії є своя система наказів і депутати на неї ніяк впливати не можуть. Солдати можуть тільки посміятися із цього
А никакого хайпа. С ней сидят большие начальники, у неё есть неформальна полномочия, она при них и рулит, и это правда.
 
 
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...