Перейти до змісту

Взял Бинеллі


Слав

Recommended Posts

Чтобы понять как стреляет гладкоствол, нужно его хорошо зафиксировать или, хотя бы, стрелять с упора. При стабильном существенном отклонении точки попадания от точки прицеливания можно только понять куда выносить точку прицеливания. Вот и вся пристрелка.

Изменить бой гладкоствола можно только играясь с наклоном приклада (у тебя в наборе должны были идти пластины, которые вставляются между ствольной коробкой и прикладом и меняют наклон приклада вправо/влево и вверх/вниз) или чоком.

Попробуй пулю в пластиковом контейнере и уменьши дульное сужение, кучность должна улучшиться. И проверь наклон приклада - обычно его ставят под правшу, он отходит вправо от оси канала ствола, поменяй под левшу, может тебе просто неудобно целиться.

И тренируйся стрелять :)

Link to comment
Share on other sites

ну, бенелька м4 класна штука.
в якій комплектаціі? (приклад телескоп чи фіксований? пістолетна ручка є чи нє? дульний тормоз встановлено? (ідіотська затія імпортерів і дозвільних довбнів з МВС)).

Насправді М4 не зажовує патрони (ну окрім до 100 перших бабахів, поки не притруцця деталі), окрім хрінових кривих гільз. навіть слабі патрони викидує справно, на відміну від інших напівавтоматів - у бенельки 2 системи - іхня інерційка, плюс газовідвід з 2 поршнями, що дозволяє ій реально юзати практично любі навіски пороху.

досить важка, правда. Але вона виграла конкурс на дробовик для американських морпєхів - шо само по собі вже показник.

Дивись акуратно за гумовими ущільненнями в отих дірявих циліндрах газовідводу. не викручуй іх - вони не потребують чищення, а при закручуванні можна підрізати різьбою резинку.

Якшо є ріс-планка - знайди собі коліматор для дробовика відкритого типу з круглою, а не прямокутною лінзою (наприклад хакко панорама 2 http://i939.photobucket.com/albums/ad239/Amundson29/Paintball/Web%20Pics/bedQ2D24_big.jpg )- і цілицця буде легше і швидше, і по рухомій цілі легше і швидше цілицця- упередження мішені ставиш на край кільця коліматору - і куку. бо стандартний НАТівський діоптрик на дробовику невдобно.

ще можна знайти  змінний чок - але не від бенеллі а від браунінга 12кал - він виступає як подовжувач ствола на 5 см - це + 15-20 м/с до швидкості кулі. кульові патрони краще юзати підкаліберні (у пластиковому контейнері ) - так як штатно бенельки комплектувались лише змінним получоком (звуженням ствола), і каліберними кулями бабахати стрьомно.

Карочє - Хароша Пушка.

Змінено користувачем uzzer
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

ну після стрільби в сорок патронів поршя були не дуже брудні тим більш там в них система самоочистки

на кінці ствола е різьба заручена заглушка -

то не заглушка а скоріше за все якраз получок - звуження ствола - тіпо трохи менше сіє картеч/дріб на малих дистанціях (там мають бути на ньому букви-цифри і зірочки як на коньяку :) ).

картеччю з Бєні валити самоє воно. на дистанціі 100м 8мм картеч сіє +/- на розмір фігури. Для самооборони візьми так звану "упорядковану картеч" - тобто 6-7-8 мм картеч, в гільзі складена "шахматкою" а не насипом. Патрони магнум (довжина гільзи 75мм проти 70мм стандарт - в бєню і те і те йде) як на мене смисла особбливого не мають - трохи більше віддача, та трохи більше розсіювання на дистанціі 50м +.

 

 

Ну і для нашугати когось - не забувай прислів"я - "злий сторож набиває патрони сіллю, а добрий - цукром" :)

 

PS. Приклад не чіпай (були бажаючі "покастомити" приклад ) - там в трубці телескопа пружина від інерційноі системи, плюс вона ж амортизатор, тому Бєня дозволяє валити практично чергами (2 постріли /сек) без втрати лініі прицілювання.

 

в принципі можна зняти в магазині розрізну пружинну шайбу - вона у вигляді такого ковпачка, тоді є шанси в магазин класти по 8 коротких патронів (трохи коротші за 70мм ), + 1 на полку + 1 в казьонник.

Змінено користувачем uzzer
Link to comment
Share on other sites

стрелял сьодня

жосткий бля апарат

 

надо было меньший калибр брать :)

 

 

если йобнуть в памешении

то даж если не пападьош

то кантузит всех

ты для тренировок полегше патроны бы взял :D​ 

Link to comment
Share on other sites

я дико извиняюсь, о какой стрельбе картечью на 100 метров может идти речь?

о "бєспокоящєй". якшо повезе мішені. :)

7мм картечин - штук 20 у пострілі. на 100м  з бєні - сіє на +/- 2м. енергіі картечини ще вистачає шоб покласти. 200-250 м/сек.

Link to comment
Share on other sites

))) та да... с гладкого ствола пулей на 100 метров сложно попасть с штатного прицельного...

 

Ну кому як. я собі коліматор пристрілював на 75м. Кулею полєва та блондо з подовженим на 5 см стволом в кавун з 100м з бєні досить легко попадав.

єдине - шо воно важке, і з руки важко цілитись на 100. упор таки треба.

Змінено користувачем uzzer
Link to comment
Share on other sites

а скока картечь летит?

 

от размера картечи зависит и длины ствола

 

у меня с чоком 8,5 мм картечь на 70-75 метрах сеткой 2х2 метра ложится... дальше стрелять смысла нет - сильное рассеивание и убойная сила резко падает... на 100 метров стрелять смысла нет - если и попадёшь чудом, то максимум повреждения - синяки и ушибы...

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...