Перейти до змісту

Порошенко закликав Путіна не пропускати бойовиків і найманців в Україну


On_

Recommended Posts

Президент Петро Порошенко дав доручення Голові Держприкордонслужби України провести Консультації з Російською стороною щодо контролю за кордоном.

Такими є результати чотиристоронньої телефонної розмови президента Петра Порошенка з канцлером Німеччини Ангелою Меркель, президентом Франції Франсуа Олландом та президентом Росії Володимиром Путіним. передає прес-служба президента.

Порошенко закликав Путіна посилити режим державного кордону з боку Росії, щоб припинити проникнення на територію України бойовиків і найманців та поставку для них зброї і бронетехніки.

Україна продовжує наполягати на поверненні під контроль Державної прикордонної служби усіх пунктів пропуску.

"Президент дав доручення Голові Державної прикордонної служби України терміново провести консультації з Федеральною прикордонною службою Росії для забезпечення механізму ефективного контролю за україно-російським кордоном", - сказано в повідомленні.

Крім того, під час розмови Порошенко проінформував співрозмовників про те, що Україна у повному обсязі виконує взяті на себе зобов’язання щодо реалізації мирного плану у відповідності з рішенням Європейської Ради і дотримується в односторонньому порядку режиму припинення вогню, яке було проголошено до 22:00 години 30 червня.

Президент зазначив, що протягом останніх діб було зафіксовано чергові факти порушення режиму припинення вогню з боку бойовиків. Порошенко наголосив, що дотримання режиму незастосування сили має відбуватись усіма сторонами.

Він закликав дотримуватися умов мирного плану, припинити напади на українські військові підрозділи та блокпости, звільнити усіх без виключення заручників.

Сторони домовились провести телефону розмову у даному форматі 30 червня. Крім того, було досягнуто домовленість про необхідність подальшої роботи Тристоронньої контактної групи найближчим часом.

http://www.pravda.com.ua/news/2014/06/29/7030479/

 

 

 

обнять і плакать (це)

Птн мабуть обісрався від страху... Литвин буде терти з російськими прикордонниками... аххха. А Порошенко нічого не сказав про вбитих і поранених за чей час українськи військових ? не поцікавився, як там себе почувають обсє-ники, за звільнення яких наші хлопці заплатили власними життями ? переговорник мля....

 

Link to comment
Share on other sites

вот оно - свершилось! наконец-то! теперь все будет

по-другому! как долго мы к этому шли! и вот теперь - 

это сделано! вин заклыкав! ура, товарещи! 

 

фух... прям отлегло... 

Link to comment
Share on other sites

вот оно - свершилось! наконец-то! теперь все будет

по-другому! как долго мы к этому шли! и вот теперь - 

это сделано! вин заклыкав! ура, товарещи! 

 

фух... прям отлегло... 

 

лєса, не нагнітай, спугньош !

Link to comment
Share on other sites

А бачте, що про Крим вже ані слова. Це все вже Х*йлу пробачили. Навіть, зараз по телефону усі "строять" Порошенка. Х*йло теж йому вказує, що робити. А він, мов ганчирка щось там лепече. :td:

В мене і сумнівів немає, що АТО більш ніколи при Порошенка не буде. А США мовчить, тому що вже зрозуміла, що Порох - лайно ссикливе.

Link to comment
Share on other sites

Незабаром в нас почнуться теракти по всій країні, як у Рашки з Чечнею.

І чим довше це все буде тягнутися, тим більше Україна буде втрачати економічно. А про подолання люстрації чи корупції можна забути. Порошенко не може дати ладу хоча б у структурах АТО: навкруги повний саботаж. Чи він цього не бачить? немає бронежилетів, медичний аптечок, тощо. І це вже за п*ять місяців війни не подолані хоча б такі дрібниці. Армію одягають, годують та підтримують самі люди. А Президент заглядає у рота еуробюрократам, які НІЧОГО не роблять і не збираються робити для захисту України. Скоро у ясна цілуватися почнуть з Х*йлом.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...