Перейти до змісту

Київський хлопець

Кандидат
  • Posts

    439
  • Зареєстрований

  • Last visited

Информация

  • Стать
    Нема даних
  • Ukraine

Київський хлопець's Achievements

Новачок

Новачок (1/9)

-364

Reputation

  1. нєхуй було єврейського боксера обирати, за ним ізраїльська збірна з боксу плаче, а він займається чорзна чим в гойській країні. @Київський хлопець Попередження від модератора Dr.Amber. Причина: 4.5 Ксенофобія, антисемітизм (1200). Розділ: Кидок від київенерго. Видано 1200 балів Акаунт заблоковано назавжди
  2. В дрищів і педротів якась нездорова зацикленість на Юлю. скоро епілептичні припадки почнуться
  3. Згоден. Сподіваюсь, зможуть. Якщо в нас на 80% інтенданство на АТО - волонтери, то втрамаємо
  4. Петя хай по-хорошому йде нахуй. І Кроляка разом з ним. Якщо не хочуть колись вночі тікати на вертольті ( переодягнувшись у святкове чи повсякденне вбранння Гонтарєвої).
  5. Це так. Я мав на увазі хаос для всіх взагалі, коли перестали б виплачуватись навіть пенсії й з/п бюджетникам. Але такий порядок як є, теж хуйовий. Бо основна маса грошей з країни викачується за кордон. Решта - всім потроху, щоб з голоду не помирали. І в такому режимі Україна живе десь так з 1991 року. Коли ЮВТ декілька разів намагалась поламати такий порядок, то завжди наривалась на шалений спротив олігархату і його кучмо-пасічно-єнакієвсько-шоколадних холуїв. Дурнуваті манюпаси зразу ж велись на інформаційну лабуду й дружно кричали: "ВОНА ВОРОФФКА!!!!" ...А зараз шукають де копійку заробити або кладуть голови в АТО, щоб ХУЙЛізм не прийшов у всі без винятку регіони. Бо життя завжди справедливе. Похуїзм і придурь, коротка пам"ять, масовий інфантилізм, тупорилість на виборах завжди змушує трохи пізніше широкі прошарки населення кров"ю відхаркуватись. Так і сьогодні.
  6. Навряд. Бо в самій Україн,і крім куска Донбасу вже ніхто не хоче хаосу, краще порядок хоч якийсь. Ніхто не хоче раптом стати громадянином якогось нео-Бантустану.
  7. Цікаво ))) А який же сценарій ?( коротко, в двох словах, плз, якщо можна)
  8. Якщо Порошенко ще трохи посидить в президентському кріслі, то тоді Президентом України буде Володя Хуйло ( якщо, звичайно, не здохне).
  9. Ти за галичан не хвилюйся. То в травні 2014 р. була така тенденція, тимчасова. Поки Юля сиділа в тюрмі, країна пережили таке, що Юлі й не снилось. І вийшовши, вона не зразу зрозуміла країну. І зрозуміла не скоро. А коли зрозуміла, то вирішила,- ну їх цих придурків ( народ України) нахуй, якщо хуй від пальця не відрізняють. Зверни уваги: після 25 травня Юля на Порошенка ніразу не наїжджала, так як вона це робила відразу після обрання Януковича на Януковича : проходу йому не даваши, защо й поплатилась. Бо Юля ніколи не ставила Пороха і Янука на один рівень ( Дрищам це важко зрозуміти, це як для першокласника тригонометрія). Але зараз, можете ви всі дрищі не хвилюватися, Юля вже не піде в Президенти. І за її необрання вся Україна буде кров"ю відхаркуватись ще дуже довго. Але коли дійде до викурювання Петі з крісла - галичани будуть в перших рядах. ( ясна річ, вже не під Юліним керівництвом).
  10. ДРИЩІ БОЯТЬСЯ ПРАВДИ. Бо ніхуя не знають і не пам"ятають.
×
×
  • Створити...