Перейти до змісту

Київський хлопець

Кандидат
  • Posts

    439
  • Зареєстрований

  • Last visited

Everything posted by Київський хлопець

  1. нєхуй було єврейського боксера обирати, за ним ізраїльська збірна з боксу плаче, а він займається чорзна чим в гойській країні. @Київський хлопець Попередження від модератора Dr.Amber. Причина: 4.5 Ксенофобія, антисемітизм (1200). Розділ: Кидок від київенерго. Видано 1200 балів Акаунт заблоковано назавжди
  2. В дрищів і педротів якась нездорова зацикленість на Юлю. скоро епілептичні припадки почнуться
  3. Згоден. Сподіваюсь, зможуть. Якщо в нас на 80% інтенданство на АТО - волонтери, то втрамаємо
  4. Петя хай по-хорошому йде нахуй. І Кроляка разом з ним. Якщо не хочуть колись вночі тікати на вертольті ( переодягнувшись у святкове чи повсякденне вбранння Гонтарєвої).
  5. Це так. Я мав на увазі хаос для всіх взагалі, коли перестали б виплачуватись навіть пенсії й з/п бюджетникам. Але такий порядок як є, теж хуйовий. Бо основна маса грошей з країни викачується за кордон. Решта - всім потроху, щоб з голоду не помирали. І в такому режимі Україна живе десь так з 1991 року. Коли ЮВТ декілька разів намагалась поламати такий порядок, то завжди наривалась на шалений спротив олігархату і його кучмо-пасічно-єнакієвсько-шоколадних холуїв. Дурнуваті манюпаси зразу ж велись на інформаційну лабуду й дружно кричали: "ВОНА ВОРОФФКА!!!!" ...А зараз шукають де копійку заробити або кладуть голови в АТО, щоб ХУЙЛізм не прийшов у всі без винятку регіони. Бо життя завжди справедливе. Похуїзм і придурь, коротка пам"ять, масовий інфантилізм, тупорилість на виборах завжди змушує трохи пізніше широкі прошарки населення кров"ю відхаркуватись. Так і сьогодні.
  6. Навряд. Бо в самій Україн,і крім куска Донбасу вже ніхто не хоче хаосу, краще порядок хоч якийсь. Ніхто не хоче раптом стати громадянином якогось нео-Бантустану.
  7. Цікаво ))) А який же сценарій ?( коротко, в двох словах, плз, якщо можна)
  8. Якщо Порошенко ще трохи посидить в президентському кріслі, то тоді Президентом України буде Володя Хуйло ( якщо, звичайно, не здохне).
  9. Ти за галичан не хвилюйся. То в травні 2014 р. була така тенденція, тимчасова. Поки Юля сиділа в тюрмі, країна пережили таке, що Юлі й не снилось. І вийшовши, вона не зразу зрозуміла країну. І зрозуміла не скоро. А коли зрозуміла, то вирішила,- ну їх цих придурків ( народ України) нахуй, якщо хуй від пальця не відрізняють. Зверни уваги: після 25 травня Юля на Порошенка ніразу не наїжджала, так як вона це робила відразу після обрання Януковича на Януковича : проходу йому не даваши, защо й поплатилась. Бо Юля ніколи не ставила Пороха і Янука на один рівень ( Дрищам це важко зрозуміти, це як для першокласника тригонометрія). Але зараз, можете ви всі дрищі не хвилюватися, Юля вже не піде в Президенти. І за її необрання вся Україна буде кров"ю відхаркуватись ще дуже довго. Але коли дійде до викурювання Петі з крісла - галичани будуть в перших рядах. ( ясна річ, вже не під Юліним керівництвом).
  10. ДРИЩІ БОЯТЬСЯ ПРАВДИ. Бо ніхуя не знають і не пам"ятають.
  11. РІГ, фільтруй свій смердючий базар, слідкуй за собою, не уподобляйся поросяті недойобаному. . Як це так розводила населення ЗУ ??? Ти вважаєш галичан за лохів ? А я ні. І коли почаларозводити ? Коли перестала розводити? Якого хера в 2010 році галичани дали їй найбільше голосів, а Юща ще в 1 турі через хуй кинули ? Чого галичани масово "Противсіх" не голосували в 2 турі, як агітував їх прищавий іуда ?
  12. Прочисть очі й не п.........ди. Якщо так - то чого ж на виборах 2010, другий тур, за Юлю найбільше голосів дала Галичина ??? навіть не противсіхнутий Київ . Не віриш - сходи на сайт ЦВК й подивись сам, якщо тебе кортить пиздіти.
  13. Коли ?????????? В якому й місяці й році ?????? 30 вересня 2007 пройшли чергові вибори до ВР. А далі : Президент Украины Виктор Ющенко призвал партии, преодолевшие трехпроцентный барьер на выборах в Раду, начать переговоры по формированию коалиции, передает ProUA. "Сегодня я даю поручение Партии регионов, БЮТ, "Нашей Украине - Народной самообороне" вместе с другими победившими политсилами на выборах начать предварительные политические консультации относительно формирования большинства в украинском парламенте", - сказал Ющенко в телеобращении в среду. Президент отметил свою "готовность выступить гарантом договоренностей, которые будут достигнуты" относительно формирования коалиции. Как подчеркнул Ющенко, на выборах победила демократия. "Убежден, на этих выборах победила демократия, победила вся Украина", - сказал он. Ющенко перечислил все партии, которые проходят в парламент, кроме Коммунистической. Между тем последняя также проходит в парламент, набрав при этом больше голосов, чем Блок Литвина (5.38 процентов против 3,96). Лидер партии регионов, премьер-министр Виктор Янукович поддержал позицию Ющенко по формированию коалиции в новоизбранной Верховной Раде, передает Интерфакс. Между тем Лидер БЮТ Юлия Тимошенко заявила, что ее блок останется в оппозиции, если в состав парламентского большинства войдет Партия регионов. http://mirror174.graniru.info/Politics/World/Europe/Ukraine/m.128157.html Отак то, рукописи не горять !!! и Уявляєте який Ющенко брехун и лицемір ? Ще 29.09.2007 р.він стверджував,шо НУНС формуватиме коалу тільки з БЮТ, а вже 02.10 2007. закликав до зовсім іншого !!!!!! Історія зі спробою створити коалу в 2009 році - то зовсім інша історія, то вже Юля пішла не це від безвиході, щоб хоч якось стримати Януковича, якого всіляко проштовхували Ющенко й балога. Але не вдалося в 2009 році. далі Україна отримали 4 роки янучрства, війну, революцію, втрату територій і кінця-краю не видно.
  14. А хіба не Ющенка? Хіба не з подачі путіна і хіба не за згодою Ющенкав січні 2006 року Єхануров розірвав дуже вигідний кучмівський газовий договір, щоб всобачити в схему поставок Росукренерго ( підконтрольне Путіну). ??? Якби я тоді був на місці юлі - то я б в той день не хіхікав би так ввічливенько, стимано так, а ржав б хвилин 10 на всі 32 зуби " Надо же, мазурік, самольот утащіл!" ))))))) Ющенко в історії з тим літакам повівся в той день як їбонутий вихованець дитсадка. ( для дітей - даунів).
  15. Пашу терпіла зовсім не довго. Тому що її масштаби на майбутнє були набагато вищі ніж Пашині. Ще була певний час змушена терпіти Ющенка й Балогу ( за для рамок пристойності). За що й поплатилась. Треба було ще 2007 році не заважати ригами з"їсти Юща ( не допомогати розпускати ВР ну і т.д.)
  16. РІГ, такі як ти в 1944 році першими вступали в ВКП(б) - КПРС, першими холуячили на нову совєцьку комуністичну владу, першими робили на партійних зборах викривальні виступи прот УГКЦ, першими віддавали своїх дітей в російські школи.
  17. ЩО за дурня? Юля така, що ніколи не терпіла над собою шефів. А Путін - це шеф Порошенка ( а також Гройсмана, Ложкіна Клімкіна) .
  18. Взагалі-то тебе треба було не забанити навіки, а каструвати через повішення. так само як 80% учасників даного форума @Київський хлопець Попередження від модератора Dr.Amber. Причина: 1.2 Погрози фізичною розправою (300). Розділ: Одеські Юльки за Путіна!. Отримано від модератора штрафних балів: 300. -- Обмеження діє до 26 лют 2015 01:42 Можливість дописувати на форумі відключено на 30 дні(в) Акаунт заблоковано на 3 дні(в) На конференції не є бажаними такі речі, як нацизм та занадто деталізовані побажання смерті на адресу більшості її учасників. Не отримавши покарання за свій перший вчинок, ви зробили некоректні висновки. Наступний бан за подібне може бути вашим останнім тут.
  19. Згоден. Але рівень Президента давним давно ініціювати люстрацію і натиснути на Генпрокурора на розслідування всіх злодіянь янучарських бандитів. Якщо прокурор саботує - ініціювати його відставку. Але поки що Яремі нічого не загрожує, доки Порошенко Президент.
×
×
  • Створити...