Перейти до змісту

FAT

Форумчанин
  • Posts

    432
  • Зареєстрований

  • Last visited

Информация

  • Стать
    Чоловік
  • Киев
  • Ukraine

FAT's Achievements

Новачок

Новачок (1/9)

228

Reputation

  1. Тонка алегорія, а що то за вужик? Я взагалі нуль по плазунах. p.s. вибачте за офтоп, зара домалюю картинку. Це з ленти вчора коментар, в статті ішлося про те що рокета влучила в ціль. http://i.piccy.info/i9/e208712ee0f6cf0a97863b320f25df25/1606471951/49257/1407306/yzobrazhenye_viber_2020_11_26_17_47_49.jpg
  2. Уривок з інтерв'ю: "Стосовно Карла Маркса. Ми всі вивчали про боротьбу класів. А що таке класи у світі - це бідні й багаті. Бідні не люблять багатих - звідси боротьба. Але тут це накрилося мідним тазом. Тому що жлоби, насправді, - це клас, де багаті й бідні не мають жодного значення, бо бідний жлоб і багатий жлоб - все одно жлоби. Тому класова близькість бідного жлоба ближча багатому жлобу, а не бідному інтелігенту. Тому бідний жлоб завжди голосуватиме за багатого жлоба, а не за бідного інтелігента. Тобто бідний жлоб і багатий жлоб - це один клас, і Маркс пролітає." (ц) Митець
  3. Погоджусь, ці "таланти" зможуть. І я не про Уляну, але там як у Митця: "Пробзділось шось все у Дацькому князівстві..." p.s. стидоба, цитату з інторнета шукав т.я. не зміг пригадати дослівно та шріфт поплив p.p.s. там як і буде гірше, то манюпасу лише швидше відкриє очі. і останній post scriptum: низкий уклін усім хто ще працює у медицині та не плюнув на людей остаточно. Я б звільнився ще навесні і жував попкорн спостерігаючи за конвульсіями хворого суспільства.
  4. воно і зараз "працює" так як і "працювало". p.s. медицину не зможуть реформувати окремо від усього іншого. Вона існує не у вакуумі.
  5. Якраз вчора, зі старовинним друзякою, міряли кроками бетонні хащі "Варшавського кварталу" та теревенили про те се, та зокрема про життя, під жахливим тиском тисяч кубів бетону. Поділився з ним думкою, що найбільше досягнення людства: це є те, що людина майже в будь якому цивілізованому куточку світу може почуватися захищеною та не втратити здоров'я (не приймаючи до уваги генделі та усілякі гетто/фавели). І саме це заслуга соціуму, який привчив мавп не бити одне одного дрючками по мармизам. На жаль не завжди працює, що доводить назва гілки, педорашка та інш. А так то мій друг дитинства, син архітектора, сам будучи дитиною, ще наприкінці 80х казав на будинки презирливо: "спичечные коробки для тараканов". Я це усвідомив набагато, набагато пізніше. Гарно мати замка у долині Луари, але... p.s. Я читав досвід виживання у місті (Косово?), наче навіть тут, пан Мокша здається надавав посилання у 2014 році. Так ось, моє IMHO що без електрики, а це дорівнює відсутності води на верхніх поверхах, в свою чергу означає непрацюючу канал'ю, що за дві доби у мегаполісі призведе до гаплику, потім на додачу до холери. Ще літні люди і ліфти, ліки і холодильники і т.п. p.p.s. "дом стоит, свет горит, из окна видна даааль..."
  6. Важко, в мене по мовах завжди були "госоценкі". Ще ті кляті коми треба тулити де треба, а я не певен де.
  7. Нажаль, я певен, є багацько гідних та непоганих людей які мусять юрбитися у таких кам'яних хащах. Як і я. Хоча залюбки би втік за 20-40км від Київа у власний будиночок. Але маємо те, що маємо (ц) лм p.s. как я ловко, в своих лингвистических упражнениях и словесной эквилибристике на співочий себя включил в подмножество, ну ладно, пусть так и будет )
  8. https://www.youtube.com/watch?v=hNKyVwWBQLA https://www.youtube.com/watch?v=sA0afWE6yHI
  9. http://i.piccy.info/i9/faf6779f8db5c787f4941b9252d72c64/1597476865/151907/1392180/bychok.gif
  10. гг, пинжаки с карманами там версачЁ и т.д., он в передаче отвечал на подкол и озвучил бренд. Я хз, не критик и о вкусах не спорят, но получше чем дизайнер супруги нашего чинного очільника держави. btw мне ток платок шейный нравится (как сказал один индус у каждого свой вкус...). Не удивлюсь, если эта попугайская одежка выбрана специально, для повышения накала страстей и градуса неприязни (симпатии). p.s. Представлять и визуализировать не буду, и так "нервы не в дугу" (ц) p.p.s. Мне его речи импонируют, пока совпадают с моими мыслями, иллюзий не питаю. Было бы интересно с ним пообщаться.
  11. Справедливости ради, он ими барыжил, в своем инет магазине. В каком то видео, до начала передачи, он их из кармана достал и совсем непалевно и торопливо надевал... Скорее всего жена этим занимается, типа бизнес диверсифицирут. Онли бизнес.
  12. ТП p.s. але все одно дранкгрув+фокусонми офігенні)
  13. Я не займаюсь юриспруденцією та не зважив на це, але всім про це вчасно нагадали. Причому я б цю статтю інкримінував тим хто оце наробив з транспортом, де сьогодні всі обмінялися ОРЗ. p.s. доречі, окрім новітніх за неоф.робітників ще десь є такі суми штрафів?
  14. Ну ось, зараз у зв"язку з нестачею конче потрібних масок введуть надзвичайний стан, плюс оце враховуючи кишенькову ГП та суди... p.s. тим більше ці всі "заходи" у такому виконанні абсолютно недолугі та нікчемні, та нічого крім шкоди не несуть.
×
×
  • Створити...