Перейти до змісту

Батальйону «Азов-2» не буде, буде батальйон «ОУН»


GSkovoroda

Recommended Posts

Микола Коханівський

Наказ проводу ОУН

Українці! Друзі - добровольці!

З початком російського військового вторгнення в Україну члени ОУН зі зброєю в руках стали на захист територіальної цілісності й суверенітету Української держави.
Українські націоналісти в лавах Добровольчих батальйонів, Збройних Сил України, Національної гвардії, інших формувань б’ються з ворогом, очищують нашу землю від московської нечисті.
Найбільший до цього часу за чисельністю окремий підрозділ ОУН перебуває у складі батальйону «Азов».
Саме «Азов» розглядався ОУН як базовий майданчик для створення окремого батальйону ОУН - «Азов-2» («Азов-Січ»).
Однак, не з нашої волі, цього не сталося. Не зважаючи на усі зусилля з боку новопризначеного командира батальйону Миколи Коханівського, заступника командира Бориса Гуменюка, Проводу ОУН, не дивлячись на те, що до лав батальйону зголосилося близько трьох сотень добровольців, в державній реєстрації нам було відмовлено.
У зв’язку з цим, Провід ОУН ухвалив рішення приєднати новостворений батальйон ОУН до складу Добровольчого Українського Корпусу Правого Сектору. За відсутності державної реєстрації це на сьогодні єдиний спосіб продовжити формування батальйону, потрапити на передову і битися з ворогом.
Відтепер офіційна назва нашого батальйону - «Батальйон ОУН».
Закликаємо вступати до нашого батальйону, щоб спільними зусиллями відстояти честь і гідність Української Нації, незалежність і соборність України.
Смерть московським окупантам!

Слава Україні!

10384523_675095215904722_634025801471285

Link to comment
Share on other sites

Попереджаю, Гуменюк - не тільки боєць батальйону ОУН, але й письменник-профі

 

Борис Гуменюк

Батальйон "ОУН" протягом останніх трьох діб веде запеклі бої з ворогом поблизу Савур-могили та довколишніх населених пунктів.
Бійці Батальйону "ОУН" демонструють дива мужності та героїзму.

Передовий загін батальйону "ОУН" під керівництвом "Апача" взяв штурмом населений пункт Степанівка. Ворог зазнав значних втрат у живій силі та техніці. Проявив себе боєць "Білий", який вчасно виявив замінований міст, запобіг вибуху, чим врятував життя своїх товаришів.
Особливо слід відзначити десантно-штурмовий загін Батальну "ОУН" під керівництвом "Старого", який у тісній взаємодії з армійськими підрозділами штурмував Савур-могилу. Бійці батальйону йшли в атаку під нищівним артилерійським та мінометним вогнем ворога і своєю доблестю надихали молодших товаришів. На особливу подяку заслуховує боєць "Дядько", який двома влучними пострілами знешкодив двох ворожих снайперів.

Окремо треба сказати про командира Батальйону "ОУН" Миколу Коханівського, який безпосередньо керував третім підрозділом батальйону та здійснював оперативне керівництво усіма іншими підрозділами. Завдяки злагодженим діям здійснена зачистка значної території, ворога вибито з його позицій, при цьому сам батальйон не поніс жодних втрат.
Так, друзі, виглядає доповідь про наш батальйон сухою армійською мовою.

Після бою до нашого "Старого" підійшов армійський полковник, який безпосередньо керував операцією, обняв його:
"Був би ти дівчиною, - каже, - то за такий бій я б тебе розцілував".
"Я б теж поцілував тебе, полковнику, і усіх твоїх хлопців. Дякую, що стали нам братами. Дякую за бій."
"Проси, що хочеш. Тепер ти мені брат."
"Що я хочу, брате-полковнику? Кулемета б мені."
"Хочеш кулемета? Тримай кулемет. Тепер він твій. Бий ворогів."

 

10485061_1451149461817062_88241308391279

 

10590497_1451149465150395_75130393369157

 

10348368_1451149478483727_85608109144039

Змінено користувачем GSkovoroda
Link to comment
Share on other sites

У істеричних воєнів і Айдар був "диванними війсками". Думка базікала з дивану про наших добровольців мало кого цікавить. А у хлопців вже три вдалі бойові операції, й без загиблих, матимемо надію, що ці аматори швидко стануть добрими вояками.

Змінено користувачем GSkovoroda
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Микола Коханівський, командир батальйону теріторіальної оборони м.Ніжин

Слава Ісусу Христу! Вітаю друзі! Короткий звіт, за той час як батальйон ОУН виїхав з Київа на Донбас (4 серпня ми вже були на базі Добровольчого Українського Корпусу) відбулися наступні подіії.

 

Ми мали два бойових виїзди третій триває й зараз. Підрозділ батальйону ОУН під керівництвом Старого брав участь у штурмі Саур-Могили відзначився друг Дядько який знишив двох сепарів. Підрозділ друга Апача дозачишав Степанівку, після того як її взяли регулярні війська, відзначився друг Білий, який виявив замінований терористами міст, повідомив саперам, міст розмінували. Зараз підрозділ друга Скиби на передовій в декількох кілометрах від Донецька тримає метрів 200 загальної лінії фронту. Минулого понеділка в результаті внутрішньої ротації батальйон ОУН вийшов зі складу ДУК й долучився до однієї з мотострілкових бригад в безпосередній близкості від зони бойових дій (18км від Донецька). Я ж приїхав до Київа й позавчора в Ніжині прийняв присягу у наовобранців незабаром везу їх в зону АТО. Які в нас проблеми? Ті самі, немає зброї, складно з амуніцієй з медикаментами, особовий склад не можемо належно вишколити бо немає зброї аби бійці стріляли (всю свою зброю ми вивезли на війну), потрібен транспорт, це якщо коротко.

Повідомляю, вишкіл новобранців батальйону ОУН розпочнеться наступного вівторка 26.08.2014рБ керує вишколом друг Чотириста-перший 0931483326, друг Бояр 0984679816. Наголошую, ніхто не потрапить до складу батальйону поки не пройде вишкіл й друг Чотириста-перший не підтвердить що стрілець готовий до війни. Вірю, з Божою поміччю цього разу ми вирішимо питання вогневої підготовки бійців.

Ще одне, щоби в "диванних революціонерів" не виникало сумнівів повідомляю, про кожний бойовий виїзд я пишу доповідну Міністру Оборони, де ретельно інформую про те в яких бойвих операціях батальйон бере участь. Вказую кількість захопленої трофейної зброї й за ким з стрільців вона закріплена, кількисть знишенної живої сили або техніки ворога, пишу прізвиша й контакти офіцерів ЗСУ які можуть підтвердити надану мною інформацію. Офіційно ми є Зведений Батальйон Теріторіальної Оборони м.Ніжин, в зоні АТО більше відомі як "батальйон ОУН" відповідно номери зброї отриманої стрільцями я заношу у військові квітки, якщо ж у стрільця не має військового квитка то я видаю йому довідку на право носіння зброї в зоні АТО. Копії всіх моїх наказів по батальйоні ОУН також відправляються до Міністерства Оборони, плюс, прохання про нагородження бійців які відзначились в боях і звісно прохання озброїти нарешті батальйон ОУН. Бо ж виїзджати на бойові з ППС 44р (до якого немає набоїв) та маузером 40р троха не сучасно.

Останнє, хочеться подякувати всім хто нас підтримує в Україні й за її межами дорогі мої побратими й посестри Ви розгорнули справжній другий фронт в боротьбі з московським окупантам. Велика подяка міщанам і владі м.Ніжин які у всьому нас підтримують, міським депутатам й особисто голові міста пану Анатолію Ліннику , які не побоялись відповідальності й своїм рішенням надали нам статус ЗБТО м.Ніжин. Разом переможемо! Слава Україні!

Link to comment
Share on other sites

Це ж кошмарний сон, втілений у реальність, для хуйла. :fp1:  Своїми руками хуйло відроджує те, що він, на його переконання, поховав в історичному минулому. Те, що він намагався витравити з пам'яті українців за допомогою своїх прихвостнів типу собачника...

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

така відверта назва викликатиме у ворога додаткову лють (і додаткові смерті)

назва, як і уніформа, повинна бути камуфляжною, замаскованою, на мою думку

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...