Перейти до змісту

ветка для биржевых вуайеристов


Гість paraskaa-W

Recommended Posts

50 богатейших россиян потеряли за день почти $12 млрд :tu: 
Обвал фондового рынка привел к серьезному сокращению капиталов богатейших людей России. Среди наиболее пострадавших есть как те, кто уже попал под санкции США, так и те, кого американский Минфин в списки пока не внес
Подробнее на РБК: https://www.rbc.ru/society/09/04/2018/5acb57759a7947fe02eef7b9?from=main

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Переписку опубликовали... ничего интересного.

Среди в общей сложности 16 опубликованных документов лишь один касается непосредственно Мэй. Это направленное ей в 2010 году личное письмо заместителя генпрокурора. :lol2:

Link to comment
Share on other sites

Никуда, это "виртуальные" ярды, которые они потеряли от падения стоимости акций их компаний.

есле гдейто штойто ищезло, значед, оно появилось в другом месте. (с)

 

А какой подтекст?  

скрытый и сикредный, мокшы дадут рашшыфровку - они спецы... 

 

Это направленное ей в 2010 году личное письмо заместителя генпрокурора. :lol2:

 

пралюбоф?  :love:

Link to comment
Share on other sites

 

 


Проблема не в 60, а в том что валится очень резко. Полёт, кстати, продолжается: 60.35 уже

Різко це якби вчора 58 а сьогодні 116 ;)  А так курс фубля ще нічого, пересічний не оцінить миттєво

Link to comment
Share on other sites

Трамп поймал кураж? ;o

 

Источник в американском Госдепе заявил, что уже на этой неделе Белый дом обсудит новые антироссийские ограничения. Об этом пишет «Коммерсант».

Проект санкций разработал Джон Болтон, выдвинутый президентом Дональдом Трампом на пост советника по нацбезопасности. Болтон известен своими радикальными заявлениями по ряду вопросов.

http://www.rosbalt.ru/world/2018/04/09/1694934.html

Link to comment
Share on other sites

Федеральний канал Пауелл буквально написав книгу про банк "Bail-Ins"
9 березня 2018 р1205
 

"ФРС не буде працювати з заставу. Замість цього FDIC захопить банк, а потім використовувати капітал від акціонерів та власників облігацій ... "

Грем Саммерс про збільшення болю та капіталу

Новий голова ФРС Джером Пауелл швидко змінює фокус ФРС з точки зору грошово-кредитної політики.

Великий компонент цього випливає з досвіду Пауелла до приєднання до ФРС. Дійсно, Пауелл є першим головою ФРС з будь-якими видами банківського досвіду (хоча й інвестиційної банківської діяльності), оскільки Алан Грінспен: колишні голови ФРС Джанет Еллен і Бен Бернанке були професіоналами в галузі кар'єри.

Однак, щоб сказати, що Джером Пауелл - суто банкір приватного сектора, варто було б не помітити найважливішу роль своєї кар'єри ... а саме, що ... Джерем Пауелл був керівником нагляду за банками "надто великих, щоб збити" банк ФРС.

У цій якості Пауелл виголосив промову під назвою " Закінчення" надто великою для невдачі " у Вашингтонській конференції інституту міжнародних банкірів-2013 у Вашингтоні, округ Колумбія.

Під час цієї речі Пауелл підкреслив, що Федеральна резервна система більше не має повноважень безпосередньо врятувати банк, який не працює, і зазначив, що " Додд-Френк позбавив владу, яку використовує Федеральний резерв та інші регулятори для викупу окремих установ під час кризи, включаючи Bear Stearns, Citicorp, Bank of America та AIG ".

Так що якщо Пауелл Фрідріс більше не врятує бізнес ... хто це?

Акціонери та власники облігацій.

І здогадайтеся, хто розробив план, через який це станеться?

Джером Пауелл ... людина Трамп щойно вибрався на кафедру ФРС.

Пауелл був центральною фігурою у розробці стратегії "вгамування" в США, залучившись до "симуляції" великої банкрутства ще в 2011 році, а також розробки стратегій, висунутих в Додді Френк законопроект, а саме:

1) що банки розвивають "живі заповіти" або плани "швидкого та впорядкованого вирішення у разі виникнення матеріальних фінансових труднощів або невдач компанії, і включати як публічні, так і конфіденційні секції".

2) Bail-Ins: програми, за допомогою яких FDIC буде використовувати системне значення банку, який не працює, і знищує весь капітал акціонерів, а також більшу частину власників облігацій, щоб підтримати банк.

Простіше кажучи, згідно з поточними пропозиціями, наступного разу, коли фінансова фірма потрапить у біду, ФРС не піде на допомогу. Замість цього, FDIC захопить банк, а потім використовувати капітал від акціонерів та власників облігацій, щоб "підтримати його", перш ніж розбити його на окремі об'єкти ...

І адміністрація Trump, під впливом міністра фінансів Стів Мнучін обрала людину, яка допомагала розробляти ці стратегії (і хто є великим прихильником дерегуляції фінансової системи) як голова ФРС.

Але міністр фінансів Стівен Мнучін, який порадив президента в пошуку ФРС, сильно потягнувся за Пауелля, провівши в цьому році обговорення з ним у розробці рекомендацій щодо дерегулювання фінансової системи.

Джерело: політика

Ще важливіше, що, висуваючи Пауелла, адміністрація Трампа відкинула давню традицію повторного призначення нового голови ФРС.

... Вирішивши перейти від Єллена, який керував успіхами на фондовому ринку та отримав довіру на Уолл-стріт, Трамп розбився з історичного прецеденту, в якому нові президентів, як правило, віддавали переваги керівникам ФРС, яких вони успадкували.

Джерело: політика

Простіше кажучи: коли прийшов час вибрати наступний голова ФРС, адміністрація Трампу:

1) зірвався з традицією (повторно призначивши діюче головою ФРС) і звільнив Джанет Еллен від своїх обов'язків, незважаючи на те, що ЗМІ безперебійно обманювали її.

2) Вибрала чоловіка, який має великий досвід приватного сектора, НЕ академічний економіст.

3) Вибрала людину, яка була центральною фігурою у розробці політики, за допомогою якої ФРС НЕ БУДЕ ЗАБЕЗПЕЧУЮТЬ БЕЗПЕЧНИМИ фірмами.

Це здивовано ... Трамп забирає Пауелла, тому що Трамп знає, що в найближчому майбутньому США матимуть ще одну фінансову кризу?

Врешті-решт, Трамп регулярно назвав фондовий ринок "великим жирним бульбашком" під час виборів до 2016 року. Будучи однією з найбільш пов'язаних з фінансовою елітою США, Трамп знав б краще, ніж більшість того, наскільки вплинула система.

Чому б ще Трамп вибрати людину, яка буквально "написала книгу" про те, як боротися з системною невдачею банківської системи США?

Настає криза. І розумні інвестори підготуються до цього заздалегідь.

На цій ноті ми вже готуємо наших клієнтів до цього за допомогою 21-сторінкової інвестиційної доповіді під назвою Довідник з проблем виживання на фондовому ринку .

У ньому ми намічаємо, що майбутній колапс розгортається ... які інвестиції будуть найкращими ... і як вивести "аварійні" страхові операції, які будуть виплачувати величезні прибутки під час краху ринку.

Ми розширили нашу пропозицію завантажити цей звіт БЕЗКОШТОВНО протягом одного тижня. Але цей тиждень є останнім часом, коли цей звіт буде доступний широкій публіці.

Щоб вибрати один з останніх копій ...

https://www.phoenixcapitalmarketing.com/stockmarketcrash.html

З найкращими побажаннями

Грем Саммерс

Головний ринковий стратег

Phoenix Capital Research

https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=uk&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.com.ua&sl=en&sp=nmt4&tl=uk&u=https://www.silverdoctors.com/headlines/world-news/fed-chair-powell-literally-wrote-the-book-on-bank-bail-ins/&xid=17259,1500004,15700019,15700124,15700149,15700168,15700173,15700186,15700191,15700201&usg=ALkJrhjX8nGEHGeTfQIjsMmwlxXZRqlT-Q

Link to comment
Share on other sites

 

 

скрытый и сикредный, мокшы дадут рашшыфровку - они спецы... 

 

 

пралюбоф?  :love:

До Юлии Володимирівни? 

 

нам главное шоб у нас ничо не зашаталось от этих пердимоноклей...

Надеюсь уже отчалили...  :shuffle:   Пока гривна спокойная, потихоньку укрепляется.

Валюта:	для UAH
EUR/UAH	31.9576
USD/UAH	26.0665
RUB/UAH	0.4527

Данные НБУ на 09.04.2018
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...