Перейти до змісту

Жорстока арифметика війни


ladzio

Recommended Posts

Здали наші Ізваріно.Чому? Порошенко - виведи солдатів! Добре,тепер через Ізваріно тільки вчора пройшло 50 БТР з яких буде вбито не одного українського солдата, а чому? Правильно, Порошенко - виведи солдатів. 72- бригада (умовно) жива,а бригади і батальйони хх завтра заплатять життям за рішення вивести 72 бригаду. Ось така арифметика. Хоча,звичайно, сказати українцям,а особливо родичам ,що,припустимо,прийнято рішення,щоб ця бригада своїм життям прикрила тили - це  жорстоко. Хоча якщо ви грали хоча б в одну військову стратегію,такі рішення приймаються без найменших роздумів,як абсолютно раціональні і виправдані.

Link to comment
Share on other sites

ну в даному випадку - це не зовсім "плач".

будь-який генерал має думати статистикою, а не емоціями.

і те, що робили в інтернеті послідовно - 1) спочатку - закрийте кордон; 2) потім - виведіть і врятуйте війська, їх уже половину знищили!!!111 (при реальних втратах 2-3%, так, важко. але на війні таки вбивають); 3) тепер знову - закрийте кордон.

і поряд з генералами з поганим плануванням операції за смерті солдат відповідальні також і хомячки, що роблять подібні "флеш-моби".

як там - хорошими намірами вистелена дорога в пекло?..

Link to comment
Share on other sites

Предлагаю быть последовательным. Границу, требовали закрыть, пока не было обстрелов со стороны России. Когда начались обстрелы, как раз требовали не закрывать в котел войска.
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

О, ладзьо, професійний плакальщик пожаловалі. :weep:

 

Почьом дают за плач Ярославни ?

Есть в народе горе молчаливое и многотерпеливое; оно уходит в себя и молчит. Но есть горе и надорванное: оно пробьется раз слезами и с той минуты уходит в причитывания. Это особенно у женщин. Но не легче оно молчаливого горя. Причитания утоляют тут лишь тем, что еще более растравляют и надрывают сердце. Такое горе и утешения не желает, чувством своей неутолимости питается. Причитания лишь потребность раздражать беспрерывно рану.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...