Перейти до змісту

До Чернівецької прокуратури передали більше ста справ щодо ухилень від мобілізації.


Ганс

Recommended Posts

Румынов дрючат

 

До прокуратури Чернівецької області передали більше ста справ щодо ухилень від мобілізації. Також туди передали і справи тих підприємств, які не виконують вимоги закону щодо надання необхідної техніки. Про це на брифінгу повідомив обласний військовий комісар Віталій Чурай.


- Що стосується реагування військових комісарів на спроби не прибуття військовозобов'язаних на проходження медичної комісії у нас зараз є документи по більш ніж ста особам. Ми їх передаємо в прокуратуру для відповідного прокурорського реагування, - розповідає Віталій Чурай. - Сюди входять випадки і військовозобов'язаних, які ухиляються від призову, так і тих керівників підприємств, установ і організацій, в тому числі і сільським головам, які не виконують закон про мобілізаційну підготовку щодо виконання своїх безпосередніх обов'язків щодо оповіщення, збору і поставки ресурсів. Тому що військові комісаріати надають пропозиції, дають списки, дають повістки. А вже процес вручення повісток, збору тих військовозобов'язаних, які визначені і доставка їх у військові комісаріати є обов'язком сільських голів, - повідомив обласний військовий комісар.
 
Link to comment
Share on other sites

 

Румынов дрючат

 

 А вже процес вручення повісток, збору тих військовозобов'язаних, які визначені і доставка їх у військові комісаріати є обов'язком сільських голів, - повідомив обласний військовий комісар.

 

 

Хтось з бодуна - або комісар або журналіст. Після вручення повістки за все відповідає індивідуально військовозобов'язаний, який нах голова сільради? Яка доставка? Голова села має виловлювати уклоністів по корчах? Що вони там курять?!

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...