Перейти до змісту

шеф Бєса Герасімов, Жванія, комуніст Вадатурський, Немілостівий, Петьовка, три балоги....


OldBoy

Recommended Posts

Герасимов Артур - дружок Безлера, точнее начальником его охраны был.. Игорь Безлер! "Бес" из Горловки.

 

Шахов - партнер Пшонки.

Это даже отдельной веткой можно пустить!

А про Шахова тоже помню какая - то очень мутная хистори...

надо гуглем копнуть...

Link to comment
Share on other sites

Доброе утро. По чем нынче комбаты, журналисты и активисты? Возьму оптом, лучших - много надо.)

 

 

BxhgBwVCIAAvPm-.jpg

Змінено користувачем Свердловчанин
  • Upvote 1
  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

Сергій Шахов. Це той самий нинішній керівник команди Порошенка в Донбасі.  :fp1: 

 

Після цієї екскурсії в мене не залишилося жодних сумнівів, що Сергій Шахов близький до Пшонки та синів Януковича. І 100% був залучений до дуже брудних справ, які прокручувалися в тому офісі. Зокрема, в одній шухляді автору трапилися плани на тендери НАК "Чорноморнафтогазу". (з помітками – "працюємо", або "будемо працювати в наступному році") Нагадаю, саме через цю організацію були закуплені відомі вишки Бойка.

Однак повернемося до Шахова.

Автор дасть кілька фактів, які підтверджують глибоку інтеграцію Шахова в команду Пшонки-Януковичів.

В кабінеті Пшонки (при вході в який висів портрет Сталіна) автор знайшла флешку секретаря з телефонами осіб з якими найчастіше контактував "Босс". Так секретар називала Артема Пшонку. В списку секретаря був і мобільний телефон Шахова.

В кабінеті Шахова автор знайшла ще цікавішу флешку – телефонної книги з особистого мобільного Шахова. Те, що це саме телефонна книга Сергія Шахова свідчить наприклад номер з підписом: "Брат Рома Шахов".

В ній купа номерів пов'язаних з прізвищем Пшонки і Януковича. Зокрема телефони "Алексадра Януковича (067 6254395), В. Януковича (099 0000777), "Янукович Сергей Помощник", "Янукович Денис помощник", "Янукович водитель", просто "Янукович" (на фото його номер).

Отже у автора не лишилося ніяких сумнівів, що Сергій Шахов – "сімейний" кадр. І певно, що працюючи в брудних схемах Пшонки-Януковича, він не фіалки вирощував.

Тому, коли автор побачила Шахова та його поплічника Артура Герасімова, як керівників штабу Порошенка на Донбасі була жорстко шокована.

Кажуть, Шахов допомагав "Удару" вже після перемоги Майдану!!! Кажуть вивозив на Батьківщину луганський "Беркут" та лікував поранених "ударівців". Проте хіба ми пройшли через Майдан, щоб "сімейні" зберегли свою владу за якісь подачки?

Але це ще не все. Тепер про найстрашніше.

Link to comment
Share on other sites

 

Доброе утро. По чем нынче комбаты, журналисты и активисты? Возьму оптом, лучших - много надо.)

 

 

BxhgBwVCIAAvPm-.jpg

 

Вот Савченко здесь лишняя. Она в хуйлостанской тюрьме...:fool:

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

  Ну шо ? Є сенс влаштувати твітштурм фбштурм Пороху ? Га ? Чи коли вже виніс це сміття на люди то сенсу вже нема ???

 

 Такого тяжкого троллінгу Майдану від Пеці до ЦЬОГО ще не було ... :ireful:

Link to comment
Share on other sites

Шахов і підкуп виборців

В кабінеті Сергія Шахова на Гончара, 35 автор знайшла папку з виборів 2012. Там були розписані витрати на виборчу кампанію Сергія Шахова (він балотувався в нардепи в 2012-тому) та членів його команди, зокрема нинішнього керівника штабу Порошенка в Донецьку Артура Герасімова.

Пропоную читачам деякі цитати, які дають розуміння, що таке виборча кампанія по-шахівськи: "Следователю за сотрудничество" -2 тисячі доларів", "через Поликарпа по УД С.В. суд по мере пресечения" – 5 тисяч у.е.", "через Поликарпа по 2-м УД, решен вопрос по суду, приостановление дела на 1 месяц – 30.000 у.е.".

Як бачимо мова йде про корупцію- підкуп слідства і суду.
 

http://1-ps.googleusercontent.com/x/blogs.pravda.com.ua/blog.img.pravda.com/images/doc/1/7/17bac-000000.jpg.pagespeed.ce.4UC1Gpeif9.jpg


Також в цих документах є інші "веселі" витрати на виборчу кампанію: "подделка жеребьевки округ 107 – 120 тисяч грн.", "отмазывание от ментов -16 тисяч", "ОВК (Благодарность) -2млн. 168 грн." (за 9 округів), "ДВК (благодарность) -6 млн. грн. (за 9 округів), "бойцы в течение избирательной компании"-72 тысячи грн.), "спортсмены в день выборов- 395 тысяч", "оружие -32 тысячи".

В цих документах також очевидним стає фінансова залежність керівника штабу Порошенка в Донецьку Артура Герасімова від Сергія Шахова. Бо можна прочитати наступне: "Оплата билетов для Артура Герасимова и Валентины Корольковой) с разрешения С.В. (С.В. це Сергій Вололодимирович Шахов). В іншому документі Сергій Шахов дає в борг Артуру Герасімову 2 млн. 400тис. грн.

З тих же документів стає очевидним, що Сергій Шахов оплачував для Артура Герасімова підкуп виборців. Читачі можуть відкрити інтернет і прочитати, що на виборах 2012 Шахов та Герасимов використовували саме цю тактику.

Цитую запис за 17.07.12: "Выборы ВР (через Филь С. Для выдачей получателям в Горловке, Северодонецке) с разрешения С.В. -250 тисяч доларов".

Взагалі "команда Шахова" на тих виборах 2012 року була досить цікавим явищем. Його люди балотувалися по цілій низці округів Донецька і народ їх прозвав – "полтинники Шахова". Адже в їх виборчій компанії була одна спільна риса – на зустрічах з виборцями вони роздавали по 50 грн. кожному, хто прийшов на зустріч з виборцями.

Це була технологія погоджена з Сім'єю. Бо на тих же округах балотувалися старожили Партії Регіонів і завдання команди Шахова було наступне: Януковичі, які маніакально були стурбовані побудовою абсолютної влади, розробляли технологію, щоб "ніжно" помножити бренд Партії Регіонів на "нуль", щоб в Україні, як в сусідній Росії на виборах міг перемагати лише бренд "Янукович" і гроші "сім'ї".

До речі, всі 9 округів команда Шахова програла.

Link to comment
Share on other sites

Мда, Левченко и Мустафа попали компанию. Не знаю, кто это придумал (Левочкин?), но оцените красоту игры. Во-первых, поднимается рейтинг ППП среди растеряных манюпасов поддерживавших Майдан, затем голосовавших за Пороха, но теперь засомневавшихся в нем. Пример - Татьяна с ФУП. Во-вторых, подрывается доверие к зреющему Майдану, т.к. трибуны Майдана выставлены продажными шлюхами. А, согласитесь, риск нового Майдана с такими списками ППП и кадрами очень велик. Поэтому предохранение непомешает.

 

И все это одним изящным ходом. Красота :)

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

По округу №131 партия Порошенко выдвинула «регионала» Ливика, который во времена Майдана спонсировал «титушек», - экс-мэр Южноукраинска

 

[По округу №131 партия Порошенко выдвинула «регионала» Ливика, который во времена Майдана спонсировал «титушек», - экс-мэр Южноукраинска - Copyright https://news.pn] А.Ливик на съезде Партии регионов (третий слева)

Кандидат в народные депутаты Украины по одномандатному округу №131 на Николаевщине от «Блока Петра Порошенко» Александр Ливик – это человек, который в период Майдана активно финансировал и вывозил «титушек».

 

Стоит отметить, что Александр Ливик является президентом ПАО «Зеленый Гай» и депутатом Николаевского областного совета от Партии регионов.

 

 

    «Напомню: Ливик Александр Петрович, депутат Николаевского областного совета от Партии регионов. В 2009 году – доверенное лицо кандидата в Президенты Украины Виктора Януковича в 131-м округе. В 2012 году на выборах в Верховную Раду - кандидат от Партии регионов, номер в партийном списке под номером 164. В период Майдана активно финансировал и вывозил «титушек», оплачивал автобусы. В общем, предстоит приоткрывать людям глаза следующие полтора месяца. А так хотелось отдохнуть хотя бы от одних выборов...» - написал Стулин.

Пжиты по-новому !

Link to comment
Share on other sites

Що тут,юлькоботний шабаш у повному розпалі? Ішакович на вістрі 7/40?  Нові методички з туровського і ....о чудо,обла юльківськоматочна заграла новими барвами передвиборного накидання на вентилятор?........а  що буде за тиждень до САМИХ,аж страшно стає :fp1:

Змінено користувачем cynic
Link to comment
Share on other sites

Ішаков, ти переживай, чи набере БЮТ 7%, чи ні.

Взагалі, бютофіли, ви здатні на щось, окрім гівна на вентилятор? Щоправда, навіть гівно ви накидувати не вмієте, бо завжди забризкуєтесь цією субстанцією по вуха.

Link to comment
Share on other sites

і нафіга ото одружуватись, коли ні цюцюрки, ні клепки в голові?    ;o

недавно жалівся що дівки не дають і уже давно одружений

типовий пересічний дрищ

 

http://theque.ru/wp-content/uploads/2014/07/shc620_350.jpg

Змінено користувачем OldBoy
Link to comment
Share on other sites

:gigi:

 

андруша, ти прикольний дрищик. я не без задоволення спостерігаю твоє бризкання слиною і пафосну пубертатну дришню, яку ти мабуть вважаєш суровими мужицькими наїздами

 

але здря ти прискакав гілочку засирати

петі це не допоможе 

Link to comment
Share on other sites

Забудь про Пєцю, дохтур.

Той, хто голосував за Пєцю, ніколи за мамку не проголосує.

Ото ж тобі й болить, як БЮТ стрімким домкратом несеться в небуття.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...