Перейти до змісту

Юля и политические беженцы Украины


ЦеDzip

Recommended Posts

Екс-дружина депутата Сергія Власенка Наталія Окунська заявила, що залишається з дітьми у Франції та просить політичного притулку.
 
Таке рішення жінка прийняла після того, як Власенко написав заяву про крадіжку дитини.
 
Останніми новинами Окунська, як зажди, ділиться у Facebook.
 
"Ми з дітьми залишаємося у Франції і просимо політичний притулок від депутата-маніяка Власенка. Наші документи прийняті. За будь-якої спроби псувати наше життя і тут, я буду захищатися за європейськими законами. Юля і мандат йому тут не допоможуть. Тут він НІХТО", - написала Наталя два дня тому.
 
:weep:  :gigi:
 
 перед цим вона повідомила, що Власенко подав заяву до правоохоронних органів щодо крадіжки його доньки Поліни з вимогою розшукати і покарати.
 
"Щойно стало відомо, що сьогодні правоохоронними органами робилися спроби отримати інформацію про те, як і ким купувалися мої і дітей авіаквитки, ким забезпечувався перетин державного кордону в аеропорті Бориспіль, а також як і ким оформлялися візи", - повідомила Наталя.
 
 
"Отримавши жаданий мандат, Власенко не побіг дбати про долю народу, а з новими силами взявся отруювати свою та дітей життя, задіявши адмінресурс, а також ресурс свого друга - міністра внутрішніх справ – Авакова", - заявила Окунська.
:fp1:  :66:
"Ці та багато інших порушень моїх і дітей прав органами влади та її почесними Членами змушують мене міцно задуматися про мої подальші стосунки з Батьківщиною", - додала вона.
 
 

http://tab.img.pravda.com/images/doc/d/9/d9cae82-10597464-1491452387778226-501107695-n.jpg

 

http://tab.img.pravda.com/images/doc/7/8/78cd96f-10755851-681641561949837-554321000-n.jpg

Link to comment
Share on other sites

а по мне так там шо Власенко, что эта Окунська, не?

там на місці мамки треба б було йому яйка відкрутити.Бо тупою поведінкою (навіть якщо там і батьківські почуття) він мамці всю обідню попсує.дурень.хоч і адвокат.Правда український :fp1:

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...