Перейти до змісту

Мародери


Westman

Recommended Posts

Знаю, що існує така проблема не зі ЗМІ, сусід приїхав розвантажував тюки собі до дому. :X  А ще до його від’їзду всією вулецею йому збирали допомогу. Від людей не сховаєш.

Link to comment
Share on other sites

Ну и где Бутусовы и К, где "всепропало" , "мыголоыебосые", "генералывсепроебли" и подобное? Эй, певцы из этого хора!

Ну, чесно кажучи, багато генералів теж не гребують щось поцупити.

Просто проблема набагато глибша, ніж "насзливальщики" малюють

Link to comment
Share on other sites

Насамкінець зазначимо, що бородатий солдат у формі має прізвище Соловей, і свого часу працював начальником корецької міліції. Так що зганьбив не лише армію, а й своїх попередніх колег.

 

 
Ярослав Ніколін Модератор  2 дні тому

Солов'я вже повернули в батальйон, йде розслідування, всіх учасників того, що ви бачили, викликатимуть для надання свідчень. Щоб десятому заказали такі речі робити

 

 

 
Світлана  Волонтер  день тому

Про результати перевірки ми повідомимо читачів сайту. А допомагати треба. На тисячу бійців-героїв завжди знайдеться хоч один негідник. То що ж тепер, усіх по ньому міряти? Думаю,що й хлопці з батальйону не дадуть зам'яти справу.

 

 

 
bfbatua  Ярослав Ніколін  2 дні тому

Місцеві с зони АТО розповідають, що бійці відсилають через нову пошту великі посилки. Схиляються, що це накрадені мародерами речі. Але, на війні, як на війні. Бабченко ще з початку подій на Донбасі передбачав мародерства з обох сторін. Воєнні повинні знати про такий аспект і мати якесь дисциплінарне попередження цього явища.

 

 

http://zdolbuniv.com/oblast/volontery-z-rivnenschyny-zlovyly-soldativ-maroderiv-iz-zony-ato-video.html#comment-15649

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...