Перейти до змісту

Вопрос к домохозяйкам?


Gorbatii

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Жона пастеризує в мульварці домашне молоко і активно робить йогурти - і вже цього досить, аби реально відчути економічну доцільність.

Цікаво би хлібчик спробувати, шукаю такий залізобетонний рецепт, аби 100% вийшло :)

Link to comment
Share on other sites

Жона пастеризує в мульварці домашне молоко і активно робить йогурти - і вже цього досить, аби реально відчути економічну доцільність.

Цікаво би хлібчик спробувати, шукаю такий залізобетонний рецепт, аби 100% вийшло :)

я пекла

рецепт отсюда http://hlebopechka.ru/index.php?option=com_smf&Itemid=126&topic=1844.0

не понравилось, вода плохо испаряется, трошкы глывкуватый выходит (у меня?)

но за неимением никакого на даче ели, хоть и без дифирамбов

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

а вот Ачма ленивая очень нравится всем http://hlebopechka.ru/index.php?option=com_smf&Itemid=126&topic=106567.0

сыр беру брынзу,фету,сулугуни и обычный творог (смешиваю,пробую)

можно зелень добавить

Link to comment
Share on other sites

У нас вдома панасонік ТМН - цифри не пам'ятаю.Обирали аби не китай.забийте в гуглі виробництво тайвань.єдиний панас що не з китаю.дуже смачна тушена картопля. Як з печі. Одне мене хвилює. Десь читав що чим довше приготована їжа стоїть не в холодильнику то тим більше в ній шкідливих речовин. Але якщо не часто користуватись то й нічого. Виручає коли приймаємо гостей.Картопелька на підігріві. Аж рожева і ніколи не пригорить.
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...