Перейти до змісту

Застрелился...


LAR

Recommended Posts

http://images.unian.net/photos/2015_03/1425993424-4768.jpg

Мельник протягом шести років очолював СП "Донецький пивоварний завод" / Фото УНІАН

Сьогодні, 10 березня, у Київській області покінчив із життям депутат V та VI скликань від "Партії регіонів" Станіслав Мельник.

Про це повідомили ТСН джерела у правоохоронних органах.

Як повідомляється, 53-річний екс-регіонал залишив по собі передсмертну записку, у якій попросив в усіх пробачення. Станіслав Мельник протягом шести років очолював СП "Донецький пивоварний завод", з 2005 року і до обрання народним депутатом обіймав посаду генерального директора ЗАТ "Люкс" у Донецьку. Також був депутатом Донецької міськради у 2002-2006 роках.
Детальніше читайте на УНІАН:http://www.unian.ua/politics/1053653-na-kijivschini-zastrelivsya-eks-regional-melnik.html

Link to comment
Share on other sites

обіймав посаду генерального директора ЗАТ "Люкс" у Донецьку[/size]

 

Ахмєт підчищає?

чи це не той Люкс?

Змінено користувачем H.Kropp
Link to comment
Share on other sites

Мне кажется это только начало целой серии прикрих самогубств. Чуваки понимают что они все просрали. Славу, положение, деньги и завтрашний день. Надеюсь, не все бывшие короли Украины решат тупо склеить ласты. Надеюсь кто-то решит забрать с собой Ахметку с Януковичем, как главных виновников того, что для бандюков все пропало.

  • Upvote 7
Link to comment
Share on other sites

Директора этого пивзавода замочили из автоматов и собственником стал рыжий убивец и любитель футбола. Теперь и этот застрелился. Беда с этим заводиком...

Link to comment
Share on other sites

Да, ахмет удосконалюєцця, чишо? Вже не вибухівки на стадіоні, як у  грозні кранопіджачні врємєна, а простой прессінг на моск, ілі як там січяс отето називаєцця... вата чи стекловата,чишо?Да. :nose3:

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...