Перейти до змісту

что за ... Правый сектор


Гість paraskaa-W

Recommended Posts

Іді нахуй помніш ? Так іді єблан отсосаний . Прі том сука ти пєрвий началт.Знаєш правцло уродт? Так вот по нім я твоі кішкі должен намотать , ти іх нарушил .

 

О...

 

Пидарок, я так понимаю, мы с тобой в районе Марика так и не встретимся? 

 

Что и следовало ожидать... :(

Link to comment
Share on other sites

  Та сосі в адєссє , разрєшаю .  

Герой обороны сектора М - ты чота сука слился как дошло до конкретики, ага... А ещё, чмо, я переписку с тобой, пидар, сохранил. Как ты чмо сначала героически на блоках вокруг Мариуполя стоял, а потом сука глазёнки пучил, почему тебя там не было... Я тебя в рот ебал, чмо.

Урод, сука

Link to comment
Share on other sites

Конрад Номикос

СКАЗ ПРО ТО, КАК 25 БРИГАДА ПРАВЫЙ СЕКТОР "РАЗОРУЖАЛА"

 

Началось всё с подготовки к учениям в Широком лане.

Перед учениями был получен неслабый боекомплект, вроде как на АТО, и заверения в том, что после Ширлана мы в АТО и выдвигаемся.
Добрались до Николаева, выгрузились, ждем. Через какое-то время нас отвозят в 79 бригаду, мы обустраиваемся в спортзале и там ночуем.
Утром - выезд, но не в Ширлан, а в какие-то поля под Николаевом, совершенно в другую сторону. Там сидим еще сутки, наутро всё таки выдвигаемся на полигон.
В этот раз до Ширлана мы доехали, форсировали на броне БТРа Южный буг и... до вечера едем в хвосте колонны. Просто едем, иногда делаем остановки чтобы посмотреть как стреляют другие.

 

Так катаемся, вечером разворачиваемся и едем в ставшее уже привычным поле. На этом учения для нас закончились.

В поле сидим ещё пару дней, все чего-то ждут. На руках БК, с нами арта, БТРы заряжены - сомнений в том что мы вот вот выдвинемся в АТО - нет.
Через пару дней выезжаем. Обязательно, вот вот и всё...

И действительно, выехали. Первый день пути едем какими-то богом забытыми сёлами, все на броне по боевому, в пыли и грязные как черти, никто не мылся уже несколько дней.

 

На второй день марша я с брони слез и спал внутри БТРа. Проснулся в очередном поле на окраинах Днепропетровской области.
Тут нам сообщают хоть что-то более менее внятное - это наш перевалочный пункт, до Донецкой области недалеко, так что тут мы для усиления основных сил в случае какого-либо прорыва сепаров.
Окей, обустраиваемся, десяток человек из взвода почти сразу уезжают оборудовать какой-то блокпост и дежурить на нём, мы остаёмся сидеть в лесу - маленький кусоке дикой природы посреди полей.
Сидим два дня.

 

Где мы - нам примерно понятно, но что мы тут делаем и как это расценивается - командировка, полевой выход, учения или что-то ещё - никто не говорит, командование морозится.
За эти два дня мы обустраиваем лагерь и наконец-то моемся в холодной и воняющей болотом речке.
И вдруг, вчера, с самого утра внезапный поворот - некоторую часть нас... отправляют в отпуск! Сроки - неопределенные, зачем и почему - тоже не говорят.
Отпускники уезжают и я еду на блокпост заменять одного из них. Приезжаю и узнаю, что тут, оказывается, до позиций ПС - рукой подать, все новости трубят о том какие ВСУ пидорасы, а ПС плачет кровавыми слезами из-за того, что их ущемляют.
Я, мягко говоря, неприятно удивляюсь.
Обсуждаем между собой - что происходит и что делать, я говорю что против ПС я оружие не подниму.
Моральный дух у всех - ниже уровня моря, командир рассказывает про то, что всё нормально и "вот вернутся пацаны - тогда и вы поедете в отпуск".

И тут - "К бою! К нам идёт колонна ПС!"

 

Я, только приехав, без броника рву к себе на позицию. И оттуда смотрю, как из трех подъехавших джипов выгружаются генерал-лейтенант ВСУ, лично Ярош и еще десяток человек.
Генерал берет под руку нашего взводника, отводит, начинает что-то объяснять. Ярош разговаривает с нами, рассказывает что тут неподалёку прошли переговоры, на самом высоком уровне всё порешали, никто ни в кого стрелять не будет и он знаем что мы делаем одно дело и друг на друга оружие не поднимем - и мы его уверяем в том же, абсолютно искренне.
Все фотографируются, жмут руки, обнимаются и джипы уезжают.
Мир дружба жвачка.

Так закончились события вчерашнего дня, но история еще не закончилась, кмк.
Буду стараться держать вас в курсе, за сумбурность изложения - извините.

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1577104905904305&set=a.1561081307506665.1073741829.100008144323190&type=1&__mref=message_bubble

 

Интересно девки пляшут...

Link to comment
Share on other sites

пля...  ;o

 

ложечки то нашлись!

 

НО! Какая сука все єто устроила, если все вьісшее командование орало дурньім голосом, что оно просто нефкурсе?!

им, типо неинтересно? так все на тормозах опять и спустят?

:td:

Link to comment
Share on other sites

 

 


так все на тормозах опять и спустят?

 

Такие вещи просто так не забываются. За забывчивость идет плата. Думаю, ПС таки получит себе отдельное подразделение теперь, со знаменем и отдельным командованием, а не как раньше планировалось - распорошить по всей армии.

Link to comment
Share on other sites

budulay,

дякую за відео... тепер все до останнього зрозуміло,  xоча десь так і думалось :shuffle:

слава  справжнім патріотам України, і здоров´я [ua]

 

Відео не дивився, звиняйте, ФСБ-шних провокаторів слухати не цікаво.

 

Питаннячко: під справжніми патріотами України маються на увазі Арестович та арестовичі? :fp1:

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Відео не дивився, звиняйте, ФСБ-шних провокаторів слухати не цікаво.

 

Питаннячко: під справжніми патріотами України маються на увазі Арестович та арестовичі? :fp1:

 То дивись  пятий , тобі лапша ж подобається ?

 

ПС несправжні патріоти ? Ти справжній патріот бо дрищ зі Львова .

Link to comment
Share on other sites

 То дивись  пятий , тобі лапша ж подобається ?

 

ПС несправжні патріоти ? Ти справжній патріот бо дрищ зі Львова .

Не обращайте на него внимание, он везде пишет одно и тоже не особо вникая в тему. Там не читал, тут не смотрел. Он перед собой ставит другие задачи.

Юзер Jinx дал точную формулировку действий таких как borderlander

 

Облить дерьмом оппонента - и дело в шляпе, проблема решена... .

Link to comment
Share on other sites

Не обращайте на него внимание, он везде пишет одно и тоже не особо вникая в тему. Там не читал, тут не смотрел. Он перед собой ставит другие задачи.

Юзер Jinx дал точную формулировку действий таких как borderlander

 

Облить дерьмом оппонента - и дело в шляпе, проблема решена... .

@budulay,

І добавлю , що скаже шо його так юлькі навчили , і вообщє во всьому Вона сука косата із юльками винуваті , і вапщє навколо одні підараси , дрищами іх вєлікіх справжніх патріотів обзивають , іх Пецю і Юща .

Link to comment
Share on other sites

ВІДКРИТА ВІДПОВІДЬ РОМАНУ ДОНІКУ З ПРИВОДУ ВІДЕОСЮЖЕТУ “ТАМ, ДЕ НАС НЕМА” від Олени Білозерської

Коротко суть: інформвідділ ДУК ПС на чолі з Аллою Мегель зняв і опублікував сюжет про те, як люди, схожі на правосєків, що називають себе “бомбосєками”, успішно воюють у Широкиному під Маріуполем.

 

Волонтер Роман Донік, відомий, зокрема, своїми симпатіями до ПС і об’єктивними, як на мене, коментарями з приводу нещодавніх скандалів навколо ДУК ПС, засудив публікацію цього відео. Цитата: “Отснять и выложить фильм с передовой, где по заверению комбригов ответственных за участки фронта, руководства секторов, НГШ, Министра МО, Президента, наблюдателей миссии ОБСЕ, нет никаких подразделений кроме ВСУ, это ад кромешный. Вы решили раздраконить всех и спровоцировать противодействие, чтоб потом опять обвинять «злочинну владу» в репрессиях и делить Украину на два лагеря сторонников и противников?”

 

Не маючи відношення до зйомки цього відеосюжету, я повністю підтримую його публікацію. І ось чому.

 

Донік пише: “Даже при безумном желании менять правила игры, нужно некоторое время по этим правилам играть”. Я згодна з цим постулатом. АЛЕ ПРАВИЛА НА ТЕ Й ПРАВИЛА, ЩО ЇХ ДОТРИМУЮТЬСЯ УСІ УЧАСНИКИ ГРИ. А шулерів б’ють по голові канделябром.

 

У даному разі маємо справу з типовим сюжетом фільмів-бойовиків, коли мужності протистоїть підлість. Як би не хотілося нашим ворогам виставити нас нікому не підконтрольними відморозками – ми не такі. Ми вболіваємо за нашу державу і тому добровільно погодилися підіграти владі. Ми вивели нашу основну ударну силу – 5-й ОБАТ ДУК – з Пісків (поставивши стратегічно важливі Піски під щоденну загрозу захоплення ворогом) і зробили офіційну заяву, що на лінії зіткнення з супротивником наших бійців немає.

 

Водночас ми погодилися не дратувати потенційних союзників, які поки що реально мало чим Україні допомогли, але непропорційно багато від неї вимагають.

 

Влада ж натомість негайно скористалася цим, щоб спробувати нас знищити. Як відверто, неприховано, шляхом військового тиску (оточення бази ДУК підрозділами ЗСУ з важкою артилерію і бронетехнікою), так і менш явно, розпочавши проти нас брудну інформаційну кампанію.

 

Оскільки ми тримаємось виключно на симпатіях значної частини українського суспільства і його матеріально-технічній допомозі через волонтерів, нас спробували відрізати від цієї підтримки. Коли йде війна, люди симпатизують і допомагають тим, хто воює, а не тим, хто прохолоджується на базах. Всі знають, що коли солдати під час війни довго сидять без діла, починається пиятика, падіння дисципліни і пов’язані з цим зловживання. Можете не сумніватися – кожне з таких зловживань, реальне і вигадане, скоєне нами і не нами – буде із садистським задоволенням витягатися на світло, мусолитися в пресі – а нам не буде чим відповісти, бо неможливо довго триматися лише на минулих заслугах. Я вже писала про це: “Ми не зможемо довго сидіти на базах і нагадувати людям, якими героями ми були в ДАП і Пісках – в той час, як опоненти щосили доводитимуть людям, якими негідниками ми нібито є ЗАРАЗ”.

 

Ми не можемо сидіти на базах! Тим більше – зараз, коли наші хлопці ЗСУшники покинуті зі стрілецькою зброєю проти важкої артилерії і танків. Вони щодня просять нас про допомогу, а ми будемо відсиджуватись?

 

Ми маємо воювати, виграти війну, а потім – хто повернутися до мирного життя, хто продовжити військову службу.

 

Кажу відверто: коли почався черговий скандал навколо ДУК, я зателефонувала Командиру ДУК другу Летуну і сказала йому дослівно таке: “Нам терміново потрібні якісь досягнення на фронті, інакше нас переграють і знищать”. Думала, що він як Командир, можливо, розробить або накаже розробити якусь масштабну фронтову операцію. Як бачимо, не довелося робити й цього. Достатньо було лише оприлюднити щоденний важкий фронтовий побут наших хлопців у Широкиному, щоб почалися звинувачення нас у недотриманні домовленостей. Але ж коли ми їх дотримувались, нас доволі підло намагалися дискредитувати і знищити. То чи є сенс озиратися взагалі на будь-що, крім думки людей, які підтримують нас як приватну армію Українського народу, і необхідності перемогти у цій війні?

 

Люди мають бачити, що ми воюємо. Владі ж доведеться або змиритися і грати з нами по-чесному, як і було домовлено, або розпочинати проти нас нові атаки. Що ж, будемо відбиватися – маючи за своїми плечима НАРОД. Іншого шляху, якщо чесно, не бачу.

 

Цікавий коментар від Зелений  про німецько-російську дружбу на труні України

 

 

Зелений Windows XP Opera 9.80 коментує:

08.05.2015 о 02:24

 

ІМХО, картинка така, що прибрати добровольців з фронту вимагають коцапчегі, за ними слідом, в один голос, – євроочкарики. Перевірити дуже просто, глянути гавньюз і, наприклад, дойче велле. Шокопєди доганяють братів по розуму, і собі вимагають того ж самого. Формально вимоги базуються на, начебто, неконтрольованості добровольців, їх надлишковій агресивності, схильності до порушень тиші. Тобто, всі хотять миру, крім добровольців, якщо послухати і почитати російські й німецькі джерела. Особєнно прикольно, що більше за добровольців, виходить, миру хотять навіть коцапчєгі, що приперлися хотіти миру аж так далеко, на Донбас. Але цей очевидний ідіотизм залишається непомітним для учасників спіритичних сеансів у Мінську. Як і перманентні обстріли, і їх напрям. За таких обставин, неможливо точно передбачити, як далеко заходять мінські мудреці у побажаннях стосовно ПС. Не виключено, що шокопєди виконують саме те, що від них вимагають партнери, но тільки не моментально, а в міру можливостей, поступово.

——————————————————————–

Но насправді, оте, начебто, бузотьорство – то мулька для лохов приєзжих. Важко перевірити, але Німеччина запакувала в економіку Росії, начебто, близько 620 млрд. своїх грошей. Франція – нехай якусь половину від того. Всі решта – ще третину. Камарад Вольдемар тримає якісь грошики по Європах, цілком логічно було би. Вони просто партнери. Йдеться про збереження добрих стосунків всередині корпорації, за обставин, коли один крупний акціонер трохи звихнувся. Про збереження обличчя, усіма партнерами. Нехай навіть і ціною України, чи її шматків. Я був в Росії у відрядженні. Їхали машиною, раптом машина перестала плигати і хитатися, я прокинувся. З”ясувалося, що шмат дороги, де німці їздять з готелю на комбінат, вони зробили як слід, для себе. Вони колонізують Росію, для себе, і бояться її втратити. Тому їм потрібні ці, менаж де труа, переговори в Мінську, ні про що, в сімейному колі. Там нема чужих. Тому там є Медведчук і Кучма, але нема американців. Тому всі пункти домовленостей – про те, що повинна зробити Україна, куди відвести добровольців, т. д. Питання ж, куди відвести російські війська разом із найманцями, завербованими за спеціальною процедурою – взагалі не розглядається, або поставлено в останню чергу на виконання. Так от, за стратегічним задумом шокопєдов, добровольці повинні сидіти тихо, звідусіль відійти, зброю здати і сами здатись, і тоді – ахтунг! – Пєтю на переговорах похвалять, що він слухняний хлопчик! Я, правда, не розумію, що особисто я з того матиму? Але я цинічний. Я починаю думати, а на кого працює менеджер П.? Бо менеджер в сфері зовнішніх стосунків фірми – завжди ходить під такою підозрою. Контрагенти пообіцяють процент – і ага. А поведінкою і результатами він мене не переконує, абсолютно. Купує дорого, продає – дешево, не своє і невчасно. Як і його призначенці-протеже. За таке, в порядній фірмі, виганяють нафіг, зі скандалом.

———————————————————————

Планувати роботу треба, виходячи з того, що мінський цирк бізумних обізян хоче знищення ПС. Це об”єктивно. І не тільки ПС, якщо їм вдасться, то коток прокотиться по всім батальонам. Це ж не беркута, Аваков їх не буде берегти від протягів. Давити, вимагати легалізації. Може, американців привезти в Мінськ, як – не знаю, розвалити цю змову. Бо німці дозволяють собі називати цю війну “конфліктом на Сході України”, ще й досі. Починаються погані справи, ні президент, ні уряд, ні Верховна Рада не вважають за потрібне відповідати на питання. Це теж треба припиняти. Це вже було, “Я вам нє завідую!”

 

http://www.bilozerska.info/?p=25865

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...