Перейти до змісту

Еще одна потеряшка


GarryN

Recommended Posts

:weep:

 

Зник голова Апеляційного суду Чернушенко, якого зловили на хабарі, - ЗМІ

Голова Апеляційного суду Києва Антон Чернушенко, сьогодні, 1 липня не з'явився на робочому місці. Напередодні Верховна Рада дала згоду на його затримання і арешт

Обов'язки голови зараз виконує заступниця Чернушенка Марія Приндюк, передає Еспресо.TV з посиланням на телеканал новин "24"

За дательною інформацією звернулися до прес-служби суду. Проте представники прес-служби неохоче говорили з пресою.

Дружина пана Чернушенка сказала, що її чоловік у відпустці і швидко завершила розмову.

Нагадаємо, під час обшуку СБУ та ГПУ у голови Апеляційного суду Антона Чернушенка  вилучили $6,5 тис., приблизно 30 тис. грн, ключі від 5 машин, зареєстрованих на його родичів, картки на пальне (14 тонн). 

Тоді досить швидко стало популярним відео, на якому Чернушенко в мантії ховає хабар від СБУ. Сам суддя сказав, що ці гроші він відклав на похід до стоматолога.

А генпрокурор Шокін попросив Верховну Раду дозволити йому заарештувати Чернушенка. Окрім того, йому було повідомлено про підозру у вчиненні тяжких кримінальних правопорушень.

Народний депутат Антон Геращенко оприлюднив SMS-листування скандального голови Апеляційного суду, в якій він отримував вказівки щодо своїх рішень.

Link to comment
Share on other sites

наверное наговаривают

проверяли у стоматолога? может он в кресле уснул?

 

 

Тоді досить швидко стало популярним відео, на якому Чернушенко в мантії ховає хабар від СБУ. Сам суддя сказав, що ці гроші він відклав на похід до стоматолога.

стоматология, ващета, опасная штука

Link to comment
Share on other sites

:weep:

 

Генеральній прокуратурі відоме місце перебування голови Апеляційного суду Києва Антона Чернушенка, дозвіл на затримання й арешт якого напередодні дала Верховна Рада України.

«Генеральна прокуратура знає, де він перебуває», – сказали Радіо Свобода у прес-службі відомства, проте не уточнили, де саме перебуває Чернушенко.

Link to comment
Share on other sites

Vitaliy Shabunin
41 mins ·
Присвячується фанатам сєкт "ефективного Шокіна", "неробочого КПК" і "силовики безсилі через погані закони".
Походовка того, що мала зробити ГПУ, щоб не дати Чурнушенку втекти:
1. Внести відомості про вчинення тяжкого або особливо тяжкого злочину, передбаченого розділами І, ІІ, VI, VII (статті 201 та 209), IX, XIII, XIV, XV, XVII. До цих злочинів також відносяться усі корупційни та службові злочини. Наприклад ст. 364 ч. 2 - зловживання владою або службовим становищем.
2. Слідчому винести постанову в порядку ст. 250 КПК України про проведення негласної слідчої розшукової дії, наприклад спостереження за особою (дану постанову затверджує процес.керівник).
3. Силами спеціальних підрозділів СБУ провести спостереження за Чернушенком з використанням фото та відео фіксації.
4. Після отримання згоди Верховної Ради України про затримання та арешт Чернушенка (30.06.15) одразу затримати останнього та відразу звернутись до слідчого судді районного суду м. Чернігова (цей суд надав ухвалу про дозвіл на обшук у приміщенні суду) про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
Юристи, будь ласка, поправте мене, якщо я помилився.

Ще раз наголошую, якщо Чурнушенко втік, то йому дали це зробити. Генпрокурор МІГ його зупинити, проте він ДОЗВОЛИВ йому втекти.

Ну і на завершення: тут можна подивитися, як ГПУ просить Київраду виділити їм ГЕКТАР землі для будівництва житла http://on.fb.me/1JAwZB5 .

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

2. Слідчому винести постанову в порядку ст. 250 КПК України про проведення негласної слідчої розшукової дії, наприклад спостереження за особою (дану постанову затверджує процес.керівник).

 

В отношении депутата такой постановы следователь вынести не может :о)

Link to comment
Share on other sites

Насколько я помню, "в порядку ст. 250 КПК України про проведення негласної слідчої розшукової дії, наприклад спостереження за особою" запрещено проводить в отношении депутатов, судей, и чиновников первых трёх рангов.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Слідчими Генеральної прокуратури України спільно з працівниками СБУ 02 липня 2015 року в порядку ст. 208 КПК України затримано автора SMS-повідомлень, який є сином голови Апеляційного суду м. Києва А. Чернушенка. У вказаних SMS-повідомленнях містились вказівки про прийняття рішень у судових справах, що розглядаються Апеляційним судом м. Києва, які отримував суддя Апеляційного суду м. Києва А. Чернушенко, повідомила прес-служба ГПУ.

"Встановлено, що упродовж січня 2013 – червня 2015 років Д. Чернушенко, зі свого мобільного телефону надсилав SMS-повідомлення судді Апеляційного суду м. Києва – А. Чернушенку із вказівками щодо прийняття рішення у справах, які перебувають на розгляді у вказаному суді", - йдеться в повідомленні.

Надалі, зазначили в ГПУ, А. Чернушенко вчиняв втручання в автоматизовану систему документообігу суду «АСЕД Апеляція» з метою штучного розподілу справ та визначення себе головуючим чи суддею у складі колегії, яка розглядає вказану справу, щоб мати змогу постановляти завідомо неправосудні рішення (ухвали).

"На даний час затриманий знаходиться в СІЗО, упродовж 24 годин після затримання йому має бути оголошено підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, після чого готуватимуться документи для звернення до слідчого судді з клопотанням про обрання міри запобіжного заходу", - підкреслили в прокуратурі.

Як повідомлялося, 30 червня ВР дозволила заарештувати голову Апеляційного суду Чернушенка.

Раніше Генпрокурор Віктор Шокін та в.о. голови СБУ Василь Грицак повідомили, що в Чернушенка вилучено $6,5 тис., приблизно 30 тисяч гривень, ключі від 5 машин, зареєстрованих на його родичів, картки на пальне (14 тонн).

Шокін наголосив, що голова Апеляційного суду відмовляється давати свідчення щодо походження вилучених у нього коштів та цінностей.

Змінено користувачем Agh
Link to comment
Share on other sites

TEGfAxYY_normal.png INSIDER @theinsider_ua

Суд призначив заставу 6 мільйонів за сина судді Чернушенка http://www.theinsider.ua/politics/559bac053b9dc/ 

 

Теперь ждём, что всплывёт в Рашке ...

Змінено користувачем Agh
Link to comment
Share on other sites

это пиздец

 

Апеляційний суд Києва обрав своїм головою Ярослава Головачова.
 

Про це журналістам повідомив сам Головачов.
"Сьогодні рішенням загальних зборів Апеляційного суду Києва мене обрали головою Апеляційного суду Києва", - сказав він.
Зі слів Головачова, вибори пройшли в 2 тури.
У другому турі він переміг суддю Дмитра Сокуренка.
За Головачова проголосувало 62 зі 103 суддів.
Крім того, в п'ятницю збори мають намір обрати двох заступників Головачова.
Також він зазначив, що не має інформації про місцезнаходження колишнього голови Апеляційного суду Антона Чернушенка.


Ярославу Головачову - 38 років.

До нового призначення з квітня 2014 року працював на посаді заступника голови Апеляційного суду міста Києва.

Раніше Головачов працював на посадах консультанта (2001-2002 рр.), помічника (2002-2003 рр.) та начальника відділу (2003-2005 рр.) Апеляційного суду Києва. Потім був суддею Деснянського районного суду міста Києва (2005-2009рр.). До роботи в судах працював юристконсультом ТОВ фірма "Техпром". Має три вищі освіти - "Управління трудовими ресурсами", "Правознавство" та "Інтелектуальна власність".

Нагадаємо, що минулого року ЗМІ повідомляли про те, що Головачов купив маєток на морському узбережжі Ларнаки площею 570 м2 вартістю 4 мільйони євро та земельну ділянку – 1500 м2.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...