Перейти до змісту

Сіводня осквєрніл


Recommended Posts

  • Replies 142
  • Created
  • Остання відповідь

Top Posters In This Topic

  • 2 months later...

Значиться, продовження душерозриватєльної оповіді про хтиву співробітницю.

 

Отже, як віщували в цій гілці деякі касандри і прочі піфії, стурбована мадама стала таки начальницею. Новий губернатор, те-се, десь там мимо біжала. хвостиком махнула, ну що ото я вам розповідаю, самі все знаєте- вислужила собі тьотя нову посаду.  І стала вона на ней ну не те, щоб начальницею Стіві, но у тому випадку, коли геть усе начальство в адміністрації поїде у відрядження/піде на лікарняний/у відпустку або ще десь повиздихає, тоді, чисто теоретично мадама буде Стіві командувати. За чимало вже років, що Стіві тут працює, такого масового сйобу начальства ще не було навіть за часів Майдану, тобто шансів, що мадама буде Стіві командувати- нуль цілих, хуй десятих. Але формально, по службових сходах вона так, десь на пів-щаблини вища за Стіві. Типу, побільше десятки, але менша за валета.   

 

Однак тут слід описати карахтер нашої героїні. Вона сама по собі дама дуже своєнравна, має вдачу жорстку, як твердий шанкр, і небезпечну, як чухання яєць битою пляшкою. Її підлеглі її бздять, аж всцикаються, решта колективу, навіть ті, хто до неї по роботі не стосується, вважають за краще з нею не загризатися. І посада в неї така, що з нею практично всі  пов'язані по роботі, і мимо неї ти не пройдеш. В силу свого характеру, дамочка і раніше собі ціни не складала, а після підвищення взагалі корону надягла таких розмірів, що в двері з трудом проходила. З оточуючими спілкувалася як з помойною пліснявою, інколи роблячи їм боляче.

 

І ось при таких пиздуватих ввідних даних - хтива тітка з важким характером, яка до Стіві залицялася, та яку було дещо принижено, у Стіві виникла термінова необхідність цю тітку по службі охально ізобідєть.

 

Після введення в дію з 1 травня нового закону про держслужбу, у нас припинився набір людей, і до сих пір не розпочався -там з порядком конкурсів якась запутка, вопщєм, все як завжди. І тут у Стіві, не винесши тяжкої долі, скоропостіжно з'їбалася на волю в пампаси підлегла, і в стройних рядах стівіного підрозділу замаячила негарна така щербина. Слід зауважити, що вакансію довго тримати у нас-це небезпечна справа, бо навкруги куча бажаючих цю вакансію в тебе віджати, бо "мені потрібніше". Та і по роботі вакансія мені дуже заважала. Але заповнити її зась, бо, як я казав вище, з конкурсами засада. Можливо тільки перетягнути співробітника з іншого підрозділу. А в інших підрозділах чи то тупі, что то старі та не моторні, ну, коротше, вибрати нема з кого.

 

І мало ж так статися, що єдина людина, яка мене влаштовувала як працівник, мала відповідну освіту, гарну вдачу та була б рада до мене перейти, працювала, як ви вже, мабуть, здогадалися, під началом нашої Медузи Горгонівни. Тому виникла нагальна потреба рейдерським набігом підлеглу віджати. Але ж у підрозділі, яким керує наша героїня, вже і так стирчало дві вакансії, завдяки її чудовому характеру, і забрати звідти ще одну людини за умови неможливості найти заміну на стороні -це, я вам доложу, завданнячко. Ну це, наприклад, якби в сплячого дракона вирвати кутній золотий зуб без наркозу, а потім виїбати дракона в сраку, і регочучи умчатися живим, неушкодженим та з золотішком.  Як казав отой голівудський нєдомєрок, що свою жену трахав з широко розплющеними ніздрями- мішн импоссибл, да. 

 

Але ж який би хріновий не був розклад- щось робити треба, тому Стіві вирішив зайти знизу. Попередньо домовившись про перехід з майбутньою підлеглою, яка щойно саме догризала власну ногу, щоб вирватися з капкану своєї нинішньої начальниці, Стіві вєсь красівий і в белой бобочке пішов до владної мамзєлі.

 

Зайдя до єй в чертогі  кабінета, Стіві поздоровкався, та почав червоніти, ніяковіти, шмиргати сякалом, колупати носком черевика підлогу, відводити очі та в інші способи робити дохуя винуватий вигляд. Колі пацієнтка достатньо вже стривожилася, і її бюст почав часто підскакувати від нервового дихання, Стіві вразив її болюче в саму... ну, так би мовити, душу:

- Мєдуза Горгонівно, я прийшов просити вашого благословєнія.

Вона так ажно розквітла, і грайливим тоном питає:

- На що саме?

Винувато відводячи очі, Стіві каже:

- Я тут... товой... вашу підлеглу, Анхвісу Маврікіївну, того...етого... розбестив та звабив. Ви уж мене пробачте, так вийшло, як чесна людина, я вам мушу зізнатися.

 

Подальший вираз морди лиця нашої героїні, мабуть, можна було в Вікіпєдії розміщати, як ілюстрацію до статті "охуєваніє (з несподіванки)". Десь з півхвилини вона мовчала, і тіко блискавки з очей хуярили по сторонах, а потім почала щось придушеним (чи то з люті, чи то з розпачу) голосом белькотіти щось нерозбірливе та уривчасте:

-Ну нащо ж ви так... Як ви могли... Вона ж тіко заміж вийшла... Але ж я... малиш, сабака, але ж я краще собаки - ну і все таке подібне.

Побачивши, що пацієнтка дішла до точки зборки, і що зараз киплячі у неї унутрі страсті зірвуть кришку казана, Стіві зробив вигляд поруганої цноти, і заявив:

-Як ви могли про мене так плохо думати! Ай-яй-яй вам, Медузо Горгонівно! Я її не в сміслі виїбати звабив, а в смислі до себе на роботу перейти зманив, а не ото ось що ви собі напридумували!

Ще мить тому сповити смутком очі засяяли, і наша героїня засміялася безтурботним сміхом щасливої дитини:

- Тю, які дурниці! Та звісно ж, забирайте!

Вирішивши, що не варто смикати судьбу за яйця, Стіві стисло попрощався і хутко з'їбався в напряму відділу кадрів. 

Визволена з тяжкої неволі нова підлега не повірила, що все пройшло так швидко та безболісно, але ж запис в трудовій її швидко переконав. Решта підлеглих та іншого трудового колективу стала дивитися на Стіві як на епіческого героя на кшталт Гєракла, оскільки Стіві вдалося неможливе - ну ото тіпу того, що я вище написав про дракона, тіко двічі, з перервою на покурити.  

 

І тіко наша героїня, пойнявши, як її класично розвели і поімєлі, но не так, як їй того бажалося, дивилася на Стіві як сич і десь з місяць оминала мій кабінет десятою дорогою 

А вчора зайшла до Стіві у кабінета, поздоровила з виходом з відпустки, сказала, що я гарно виглядаю, загорілий, посвіжилий, розумний та приємний і багатозначно так посміхнулася.

 

Ось я собі і думаю- мабуть, буде мстится.

 

Отакі от вєсті з полєй.

Змінено користувачем Стиви Джи
  • Upvote 6
Link to comment
Share on other sites

Стиве, у тебя жена красивая?

Пусть придет к тебе на работу и так....с прищуром на эту выдру посмотрит

недолго, минут 5

 

у мене жінка бачила вже цю подругу, на якомусь масовому збіговиську, тому вона за мене апсолютно спокійна, як вона каже: "На таке дешевидло ти розмінюватися не станеш"

Link to comment
Share on other sites

Стиве, у тебя жена красивая?

Пусть придет к тебе на работу и так....с прищуром на эту выдру посмотрит

недолго, минут 5

дитя давеча рассказывает:

 

"сижу я, мама, в перерыве между парами в коридоре, купила завбачливо себе кефирчику на перекус и вотэто самое перекусываю. подходит одногруппница и такая "о, кефир! дай, а?". ну я дала, мало ли, хочет перекусить, ну и поделилась. а она, представляешь - развернулась, подбежала к какой-то телочке из соседней группы и так ей с расмаху то ли в морду хотела, то ли на голову. кароч, телочка в кефире, стенка коридора в кефире, неудачно мимо проходивший препод в охренении и кефире, присутствовавшая мимопроходя завкафедрой в том же охренении, а я думаю шо мне теперь будет за мой кефир. оказывает вроде эта телочка то ли отбила у моей одногруппницы пацыка, то ли тот сам отбился провести эту телочку, то ли они на последних танцульках не так по мнению моей одногруппницы танцевали - я нивкугсе за шо пострадал мой кефир, но вот зачем так делать?"  я вот тоже нивкугсе проникся ли изменник коварный(с) таким кефиропосылом, шо злобная отбивательница после такого делала с казановой и как облитый препод с подохреневшей завкафедрой потом с этой влюбленной будут разговаривать, но мораль - когда две телочки встречают на предмет посмотреть нащот пацыка, то все колюще-режуще-чашкометатльные-кефирообливательные принадлежности надо убирать в т.ч. и мимоподкрепляющимся  :nose3: .

Link to comment
Share on other sites

Ну, такое.

Преамбула ещё ничего.

Но фабула.

Там же прям просился ПРОСИЛСЯ секс втроём.

Властная начальница, покорная и готовая выполнять любую фантазию подчинённая, хтивый павиан Стиви.

 

 

Я так не играю.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ну, такое.

Преамбула ещё ничего.

Но фабула.

Там же прям просился ПРОСИЛСЯ секс втроём.

Властная начальница, покорная и готовая выполнять любую фантазию подчинённая, хтивый павиан Стиви.

 

 

Я так не играю.

 

ну звиняйте

Link to comment
Share on other sites

А я малой(медузе этой) трошкы сочувствую. Наблюдала похожую ситуацию, алэ с боку партии.

Стиви, вы ии дуже не гнобите.

Зацепило ее. А, если б Стиви от жалости там или легкомыслия это самое бы там с ней. Такая б тягомотина началась.

Link to comment
Share on other sites

А я малой(медузе этой) трошкы сочувствую. Наблюдала похожую ситуацию, алэ с боку партии.

Стиви, вы ии дуже не гнобите.

Зацепило ее. А, если б Стиви от жалости там или легкомыслия это самое бы там с ней. Такая б тягомотина началась.

 

 

та ні, там тіко встрягни- і усе, мене засмоктала багнюка небезпчена, кондукторе, натисни хоч кудись

Link to comment
Share on other sites

Ну усьо, хана Стиве... ***скатилась скупая мужская слеза***

 

 

ні, не думаю

їй тіко цікавіше стало Стіві таки завалити на себе

ну а мені, власне, однаково-хоч так викручуватися, хоч так

Link to comment
Share on other sites

у мене жінка бачила вже цю подругу, на якомусь масовому збіговиську, тому вона за мене апсолютно спокійна, як вона каже: "На таке дешевидло ти розмінюватися не станеш"

Стиве, я в тому смысли, шо у дружини в очах должно чьотко читацца "я тоби, курво, вси коси повидираю та очи повиколупую, якшошо"

Змінено користувачем paraskaa-W
Link to comment
Share on other sites

Стиве, я в тому смысли, шо у дружини в очах должно чьотко читацца "я тоби, курво, вси коси повидираю та очи повиколупую, якшошо"

 

Тю, а її за що?

Їбатися усяк хоче

Як там класик писав:

"Єбеться вошь, єбеться гніда

Єбеться бабка Стєпаніда

Ляшко єбеться мов олєнь

Їбуться всі кому нє лєнь" (с)

 

Нізя наступати на горло чужій пісні, особливо якщо та пісня - природня. Неможливо дорікати собаці за те, що вона гавкає, то є її природня функція. 

Тут усі питання, якщо і можуть виникнути, то до Стіві. Тому завдання Стіві - не попалитися піддаватися.

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites


×
×
  • Створити...