Перейти до змісту

що є гомосексуалізм


coolzak

  

27 проголосували

  1. 1. що таке гомосексуалізм

    • це нормально
      2
    • це збочення
      9
    • це хвороба,каліцтво
      11
    • інше
      5


Recommended Posts

9/10 - не справжні геї, а так склалось... Причини різні - мода, бажання бути не "таким",  хтось хоче грошей/кар'єри в певних галузях, хтось таким чином соціалізується, бо приміром в балеті чи моді негею тяжко доведеться; хтось не може вибудувати стосунки з дівчатами, а з хлопцями легше (кажуть, частенько геї - молодші сини в сім'ї, де старші брати і сурова мати), комусь в пубертатному віці при гормональній бурі підвернувся дружок, а не подружка.  До того ж у геїв сильне лобі, та можна сказати "мафія". Лесбійок це теж стосується.

1/10 - вроджені відхилення, або як тут вище сказали "особливі потреби". Ніяк не норма, але й нічого страшного. До речі, я з дитсадочка такого хлопця знаю, це з дитинства видно...Але гейського досвіду він досі не має, нещодавно спитала чому, каже, що закохується в натуралів, а геї йому не подобаються, і взагалі - галас і епатаж навколо цього питання йому не дають реалізувати свої потреби. Так що періодично здається і спить "із жалості" з подружками, або бухає. А то є такі екземпляри - цьокає язиком і видьргується перед дівчатами з дитинства, в підлітковому віці щупануть все норовить, а потім бац - гей! :weep: Імхо, так не буває, це набуте,  а не вроджене.

 

Щодо парадів - якщо відкинути, що у нас це ймовірно "длінніє рукі ФСБ" (а я в цьому впевнена), то це чистої води PR і нав'язування своїх норм і стандартів, агресивна пропаганда. Не треба мати ілюзій - років за 30-40 можна зробити нормою трахання попугайчиків, методики давно відпрацьовані. І всі "прілічніє отци" будуть самі купувати синку папужку на 16-річчя для траху, "бо так прийнято", та й папужкам приємно, вони не проти, парадів не проводять :pleasant: а захисників тварин - слать лєсом і обзивать "пєщєрними людофілами". А років через 70 взагалі забудуть, з чого все почалась, а хто не буде папужок трахати, стане маргіналом і диваком. Хтось зараз пам'ятає, що обрізати хлопчиків  в Штатах почали, щоб вони не дрочили? Нє, так "принято, заведено, це задля гігієни, жінкам подобається" і т.д. От такє.

 

ЗІ Якби геї дійсно боролись з утисками, вони б змінили формат боротьби на більш прийнятний для даного етапу розвитку суспільства, взаємодіяли б з іншими і скоріше досягли своїх цілей. Вони ж позіціонують себе креативщиками, а що за баранська впертість - влаштувати парад-отримати по пиці-верещати про утиски? Провокація чи пропаганда, більше нічого.

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Ну вот и "окончательное решение гейского вопроса" :lol2:

 

 

Бельгийский гей добивается разрешения на эвтаназию из-за «экстремальных психических страданий», вызванных его сексуальной ориентацией
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...