Перейти до змісту

А ви хочете щоб ЄС розвалився?


Françoise

А ви хочете щоб ЄС розвалився?  

25 проголосували

  1. 1. Сабж

    • Так
      2
    • Ні
      22
    • Розквакалася
      1


Recommended Posts

Імхо, він не розвалиться, а переформатується, рано чи пізно, якщо чогось зовсім сташного не станеться, умовно на "капіталістів " і "бувший соцтабір", можливо з варіаціями, бо занадто різні інтереси у всіх сферах у цих країн. І вони про це теж знають - тому Україну будуть всіляко намагатись якнайменше інтегрувати, які б вони не видавали обіцянки-цяцянки, бо тоді  чаша вагів може зміститись на "схід"- країна велика, багато населення - не можна допустити, щоб зміцнились позиції Вишеградської групи+країн Балтії+інших. І вони не так, щоб дуже ці побоювання приховуть :nose3:

 

А Великобританія напевно таки вийде, чим, можливо, запустить процес.

Link to comment
Share on other sites

Інтерммаріум - то було б ідеальне для нас утворення....

 

Я сама собі свою думку стосовно цього ще не зформувала. З одного боку ЄС таки виживає з розуму "мєдлєнно но вєрно"

З іншого, це яка не яка спроба мати європейський дім. І хоча б якось дудіти в 1 дудку, навіть з тими мізерними санкціями. Без ЄСу не було б навіть цього

Link to comment
Share on other sites

Можно подумать, что наше желание как-то сможет повлиять.

 

Но скорее всего внутренние разногласия в ЕС станут сильнее объединяющих сил.

 

А нам надо рассчитывать только на себя.

Link to comment
Share on other sites

ну так... приблизно й мої думки

 

п.с.  я розумію, що наші бажання ні на що не впливають, просто цікаво стало

Змінено користувачем Françoise
Link to comment
Share on other sites

 

 


ну так... приблизно й мої думки п.с. я розумію, що наші бажання ні на що не впливають, просто цікаво стало

Как показывает история, человеки лучше всего объединяются либо против общего врага, либо для бабла. Но второе сильно хуже по мотивации и работает только пока есть кого грабить/доить. В финале же участники из-за того же бабла перегрызутся между собой, и именно таким будет финал ЕС.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ага. Для этого навезли себе на шею индусов, арабов и турок.

 

кажуть в южных штатах мексов не меньше, чем в ес индусов и хиджабов

Змінено користувачем Бацилла
Link to comment
Share on other sites

В теперішньому виді ЄС не протягне довго.Там замість економічного союзу пробують протягнути політичне утворення в якому до тго ж керують необрані бюрократи.Відбувається зарегулювання економіки іобмеження реальної влади виборчої на користь іліти яка нібито знає як манюпаса обігріти і нагодувати.Брексіт не з неба впав.
Link to comment
Share on other sites

Він  розпадеться  незалежно  від  мого  хотіння,  як  штучне  утворення.  Але  ще  не  зараз. Поки  збоку  Кацапії  буде  загроза,  то  будуть  триматися.

Link to comment
Share on other sites

ні, не хочу

тому що це тільки посилить рашку :(

 

так що нехай ця європідарасня краще тримається докупи, хоч останнім часом вони і бісять неймовірно

.. парадокс - 2% мировой эконимики и все так срутся рашки .. проблема рашки в том что она не может конкурировать цивилизационно, технологически, экономически - в этом смыле она уже мертва и потому обречена на угасание, распад .. отсюда угроза - единственный вариант для них пролонгации жизни своего трупа это чтобы все вокруг стало кладбище или домбабве - ее привычная среда - нищее запуганное население, камендантский час и корм по разнорядке .. развал ЕС конечно создаст атмосферу хаоса и неразберихи который рашка попытается непременно раздуть в мировой пиздец .. но центры цивилизации останутся, но процесс принятия решений ускорится на порядки не имея всяких земанов и шмеркелей камнем на шее .. собственно выбор бритов он по определению будет правильным, там все просчитано .. 

Link to comment
Share on other sites

Не, не хочу.

 

Хочу чтобы Хуйло отжал кусок территории у одной из стран ЕС, а мы будем сопереживать, будемо стурбовані...

 

о! як у більшості випадків +

але з оговоркою, не в будь-якої країни

 

Я не хочу щоб чіпали Литву чи Хоріватію

Link to comment
Share on other sites

Взагалі-то мені особисто чхати на ЄС як такий (тому я не дуже ображаюся, коли вони демонструють приблизно таке ж ставлення)) ). Все, що мені від нього треба - це щоб була користь Україні. Поки що все виходить на те, що існування ЄС для України якось корисніше ніж альтернатива (бо альтернатива мені бачиться в утворенні купки країн взагалі без тями щодо ситуації на континенті).

P.S.

До речі, дивитися на те, як рашка окупує шматок якоїсь хранції мені не хочеться. Мені б краще подивитися на те, як якась хранція бомбардує шматок рашки ракетами. :) То є цікавіше значно, маю вас запевнити.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Не голосовал. Нет моего пункта: Пох!

 

ИМХО: ЕС не развалится, но трансформируется во что-то более жизнеспособное. Сама идея ЕСа была придумана и осуществлена как инструмент предохранения от нового пиздореза на европейском континенте. В принципе, всё работает (Югославию опустим).

 

Стало понятно, что всё движется не туда, когда влезли политики и образовалась надстройка в виде наднациональных органов. Нарастание противоречий очевидно.

 

В любом случае, нам от этих лицемерных пидаров нужно держатся на расстоянии вытянутой руки, но не сжатой в кулак и без дули в кармане. Нахер этот новый совок.

Link to comment
Share on other sites

Мені на нього з певного моменту також чхати.  З того моменту, коли стало ясно, що мозок там заплив жиром і жодних висновків з власної історії не зроблено

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...