Перейти до змісту

зурабова поменяли на другого хрена


Гість paraskaa-W

Recommended Posts

на 112 тв..вообще говорят..про некоего силовика Бабича.

 

по фамилии украинец..

 

п.с.

однако есть..одно но..

 

токошо некто грищенко ответил на этот вопрос..

говорит..

нашего посла в москве нет...

а если они убрали зурабова..типа нового  посла без нашего согласия..они не могут назначить..

оказывается..без согласия на того или иного человека..даёт добро..принимающая сторона.(п.с не знал об этом..думал это не дело принимающей стороны)

Link to comment
Share on other sites

Щось хуйло мутить.

 
Президент уволил четырех губернаторов (включая Белых) и трех полпредов, а Медведев освободил от должности директора таможни.
Новые посты получили три выходца из КГБ и ФСБ.
Link to comment
Share on other sites

кто-то напутал

ось газетару

 

 

 

Временным поверенным в делах России в Украине стал Торопов http://www.segodnya.ua/user/img/t.gif  

Ранее сегодня Путин уволил посла Зурабова, его вероятной заменой называли выходца из КГБ Бабича

Временным поверенным в делах России в Украине назначен Сергей Торопов.

Об этом сообщает "РИА Новости" со ссылкой на департамент информации и печати МИД России.

"Временный поверенный в делах России в Украине — Торопов Сергей Львович", — сообщили в ведомстве.

Как отмечает "Газета.ру", Сергей Торопов упоминался в 2008 году. Тогда он был первым секретарем посольства России в Латвии и отвечал за связи дипмиссии с прессой.

Ранее появилась информация, что послом России в Украине вместо уволенного Михаила Зурабова может стать Михаил Бабич.

Об этом "Сегодня.ua" сообщил информированный источник. О вероятном назначении Бабича послом РФ в Украине писали и российские СМИ, в частности, "РБК" и "Эхо Москвы".

По данным нашего источника, еще одной вероятной кандидатурой может стать полпред РФ в минской контактной группе Борис Грызлов.

Как отмечает РБК, сейчас Михаил Бабич занимает пост полпреда президента РФ в Приволжском федеральном округе.

Бабич — выходец из силовых структур, служил в ВДВ и войсках КГБ, руководил корпорацией "Антей", был помощником главы погранслужбы ФСБ РФ. С 2003 по 2011 год — депутат Госдумы РФ.

Link to comment
Share on other sites

Госдума и Совет Федерации, как ожидается, сегодня рассмотрят кандидатуру на должность нового посла России на Украине

 

Им, скорее всего, станет полпред президента в Приволжском федеральном округе Михаил Бабич.

 

Кандидатуру Михаила Бабича в Госдуму внесли ещё накануне. То есть в день отставки посла России на Украине Михаила Зурабова.

...

http://echo.msk.ru/news/1810512-echo.html
Link to comment
Share on other sites

Михайло Бабич народився 28 травня 1969 року в місті Рязані.


Військовий, кандидат економічних наук.


Був на командних посадах в Повітряно-десантних військах і військах КДБ СРСР, брав участь у бойових діях.


 


Буде десантом керувати...


Link to comment
Share on other sites

Песков, отвечая на вопрос УНИАН, получила ли Россия агреман на Михаила Бабича. "Пока не знаю (согласилась ли Украина на эту кандидатуру – УНИАН), но агреман запрошен. Необходимые дипломатические процедуры, в том числе получение агремана, в процессе", – отметил Песков.

Подробности читайте на УНИАН: http://www.unian.net/politics/1443343-rossiya-zaprosila-u-ukrainyi-soglasie-na-kandidaturu-novogo-posla.html

Link to comment
Share on other sites

Ви можете заради інтересу переглянути всі попередні виступи Дмитра Пєскова і поцікавитися, чи розповідав прес-секретар президента Росії журналістам про призначення будь-яких послів до того, як було підписано відповідний указ президента. А указ може бути підписаний тільки після того, як отримано згоду з іншого боку. Саме тому, що така згода – предмет взаємного діалогу, ніхто не поспішає з оприлюдненням прізвища глави дипломатичного представництва і не призначає посла за 24 години. Я насилу пригадав схожу ситуацію, коли президент СРСР Михайло Горбачов нашвидкуруч підшукував місце для міністра закордонних справ Бориса Панкіна. Панкін – один із небагатьох радянських дипломатів, що відмовився підтримувати ГКЧП і був після провалу путчу призначений міністром, повинен був в останні дні існування СРСР поступитися кріслом глави дипломатичного відомства соратнику Горбачова Едуарду Шеварднадзе. І Горбачов вирішив направити колишнього міністра послом до Лондона. Але перед тим, як повідомити про своє рішення, президент СРСР зателефонував прем’єр-міністру Великої Британії Джону Мейджору і заручився його публічною згодою. Публічною! І ще. СРСР не воював із Великою Британією. І Панкін був дипломатом із великим досвідом, а не силовиком, що не підозрює про існування дипломатії.


Те, що відбувається зараз – це не призначення посла. Це – приниження України. Якщо українська сторона погодиться з кандидатурою, яка публічно оприлюднена Кремлем ще до отримання згоди з Києва, то таким чином продемонструє – незважаючи на війну і окупацію частини території України, залишаємося «союзною республікою», в яку можна направити будь-якого генерал-губернатора. А якщо не погодимося – то продемонструємо «неповагу» до прагнення Москви налагодити «ефективну роботу» дипломатичного представництва. Простіше кажучи – перетворити його на диверсійний центр, про необхідність створення якого публічно говорять у найближчому оточенні путінського помічника Владислава Суркова.


Як мені здається, другий варіант кращий. Якщо Москва хоче, щоб в Києві не було російського посла – як немає українського посла в Москві – це її справа. Але Україна – це не «бананова республіка», яку можна просто повідомити, якого посла для неї вибрали в Кремлі. Та й взагалі: такі часи в міжнародному праві давно закінчилися.


Михайло Бабич повинен залишитися вдома.


Віталій Портников – журналіст і політичний коментатор, оглядач Радіо Свобода


  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 

Вопрос назначение Михаила Бабича на должность посла Российской Федерации в Украине снят с повестки дня.

 

Об этом сказала в интервью "5 каналу" заместитель министра иностранных дел по вопросам европейской интеграции Елена Зеркаль, передает Цензор.НЕТ со ссылкой на Українські Новини.

 

"Этот вопрос снят с повестки дня. По крайней мере так, как он был поставлен - он снят с повестки дня", - сказала она, отвечая на вопрос о перспективах назначения нового посла России в Украине.

 

При этом замминистра уточнила, что вопрос снят с повестки дня по инициативе украинской стороны. Зеркаль считает, что отсутствие посла не повлияет на развитие двусторонних отношений.

http://censor.net.ua/news/400379/etot_vopros_snyat_s_povestki_dnya_zamministra_inostrannyh_del_zerkal_o_naznachenii_novogo_posla_rossii

Link to comment
Share on other sites

Вопрос назначение Михаила Бабича на должность посла Российской Федерации в Украине снят с повестки дня.

 

Посол буває Чрєзвичайний, буває Полномочний, буває Пряной

а цей має ранг  Посол нах*й.

Link to comment
Share on other sites

Київ поки не може обговорювати кандидатуру нового російського посла через відсутність позитивної динаміки у контексті дій РФ на Донбасі.

 

Про це заявив міністр закордонних справ України Павло Клімкін, повідомляє Інтерфакс-Україна.

 

"Мова сьогодні йде не про кандидатури або якісь конкретні речі, а про створення позитивної динаміки навколо того, що відбувається, навколо всього контексту російської агресії, навколо всього, що відбувається на Донбасі", - сказав він.

 

Міністр зазначив, що у зв'язку з цим питання кандидатури нового російського посла в Україні не стоїть на порядку денному. "Нам потрібна позитивна динаміка для того, щоб рухатися далі, а питання персоналій - це питання вторинне. Саме тому питання кандидатури нового посла не є пріоритетом нинішнього порядку денного", - підсумував він.

http://www.pravda.com.ua/news/2016/08/4/7116840/
Link to comment
Share on other sites

Можливо відсутність представництва на рівні послів, підштовхне рішення про "візовий режим" з ними.

Економіка економікою,я про туризм, але потрібно пам"ятати і про нац безпеку!

Он у Одесі учора затримали двох покемонів з їх паспортами,які в курортній зоні верещали,що з зони АТО,та вбивали і будуть українців!

У новинах кажуть що вони з денере. Хоча яка ріниця?! Більшість з тими паспортами шизануті! Далеко не усіх потрібно пускати до України!

Link to comment
Share on other sites

Пятигорец жжот :gigi:

 

 

 

2. Міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив, що українська сторона відмовилася затвердити кандидатуру посла Росії в Україні і зняла це питання з порядку денного через агресію Росії на Донбасі. «Пробєма только в том, что ваша страна ведьот сєбя как гопнік» - додали в МЗС: «ето нє проблєма конкрєтного чєловєка, которого дєлєгіруєт Росія. Сам он парєнь нє плохой, только ссится і глухой».
Link to comment
Share on other sites

"Враховуючи, що ще з кінця минулого року в Москві немає українського посла, українські експерти прогнозують, що не скоро в обох столицях з’являться посли.

...За міжнародним правом, призначення тимчасово повіреного у справах відбувається без жодних узгоджень простим повідомлення МЗС приймаючої країни. Цього вже буде достатньо для початку його роботи.

І, як вказують українські експерти, саме на цьому рівні найближчим часом може відбуватись взаємне дипломатичне представлення України та Росії."

http://www.bbc.com/ukrainian/politics/2016/08/160802_ambassador_ukraine_russia_vc

------------------

Представництво на рівні тимчасово повіреного,це також занадто,на мою думку.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...