Перейти до змісту

Извините за позитив: Сэмэн - враг, а Шухречь - свой рыгоанал


ЦеDzip

Recommended Posts

Испорчу настроение бодрящим позитивом
 
1. Семенченко: Украину отдают под "эффективный контроль" России, а большая часть нашего политикума – агенты Кремля
Украинская власть "выливает кучу дерьма" на тех, кто "не лег" под президента Петра Порошенко, главу МВД Арсена Авакова или СБУ. Это видно по информационной кампании, которая развернулась вокруг товарной блокады оккупированных территорий Донбасса, заявил "ГОРДОН" нардеп Семен Семенченко.
 
 
2. Народний депутат від фракції "Опозиційний блок" Нестор Шуфрич звинуватив українську владу в саботажі Мінських домовленостей і ескалації конфлікту на Донбасі.
Відповідну заяву він зробив в ефірі російського пропагандистського каналу Росія 24.
 
"Влада спекулює на темі війни, не зацікавлена в мирному врегулюванні і буде саботувати Мінські угоди", - заявив Шуфрич.
 
"Я абсолютно впевнений, що якщо українську владу не змусять, а на жаль, опозиція сьогодні не в змозі тиснути на українську владу, а хоча деякі представники роблять все, щоб змусити хоча б президента України, керівництво України, реалізувати Мінські угоди, але в сьогоднішній ситуації ми повинні зробити все, щоб Україна виконала свої угоди", - додав він.
 
Як відомо, 31 січня проросійські війська продовжили штурмові дії і активно застосовують артилерію і міномети в районі населеного пункту Авдіївка.
 

 

Link to comment
Share on other sites

и этот еще....

лядь, а каккие фильмы классные снимал

 

 

Російський кінорежисер, продюсер, генеральний директор кіноконцерну "Мосфільм" Карен Шахназаров образив українців. Свою заяву він зробив пропагандистському телеканалу "Росія 24", повідомляють Патріоти України з посиланням на допис у Facebook Олени Риковцевої.

"Мне запрещен въезд на Украину, наши картины запрещены на Украине, но я думаю, что этот идиотизм закончится, любой идиотизм заканчивается, и мы снова вернемся на Украину и будем там снимать.

Вполне в русле тактики зачистки памяти. Первым этапом был промыв мозгов, вторым - вымывание памяти. Ну вот так, вне времени, пространства, логики, обстоятельств и т.п. приспичило украинцам поидиотничать.

Взяли, запретили хорошего режиссера, хорошее кино, блажат на пустом месте, с ума сходят, вон сейчас у них в Донбассе какое-то обострение, потому что бандеровцам стукнуло в голову поистреблять свое мирное население.

Ну а мы ни причем, мы не при их делах, мы в стороночке переждем весь этот идиотизм, они поправятся, и мы вернемся. И будем снимать кино", — додав він.

Слід зазначити, що в соціальних мережах через такі заяви режисера почалася буря. Так, користувач Dmytro Stefurak написав: "СБУ чекає прямо зараз Шанхазарова. Обіцяний тур в Авдіївку на передові позиції. Господи, як же набридли".

Рішат Гатауллін: "У цього "білого тигра" давно вежу знесло і ремонту навряд чи підлягає..."

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...