Перейти до змісту

Бодрящий позитив: Чернівціобленерго


ЦеDzip

Recommended Posts

Ізвінітє шо возможно іспорчу настроєніє бодрящім позітівом(ц)

 

Антимонопольний комітет України дозволив російському олігарху Олександру Бабакову купити акції "Чернівціобленерго". І це - у той час, як проти нього вже давно мають діяти санкції. Бабаков - віце-спікер держдуми, що персонально голосував за анексію Криму, володіє понад десятьма українськими обленерго, що є стратегічними об'єктами енергетичної системи України.

 

З дозволу АМКУ, Бабаков поповнив "скарбничку" черговим підприємством. Своїми діями комітет, а в першу чергу - його голова Юрій Терентьєв, унеможливлюють здобуття Україною енергетичної незалежності і співпрацюють з олігархом-окупантом.

 

Кілька місяців тому я зареєстрував постанову щодо звільнення Юрія Терентьєва з посади голови АМКУ. Тепер бачу, що це системна робота саботажника. Про які санкції й боротьбу з економічною окупацією може йти мова, коли стратегічні підприємства просто "зливають" бізнесмену держави-агресора?

 

Також маю велике питання до Президента - чому Бабаков і "VS Energy International" досі не в санкційних списках? Коли нарешті буде підписано Указ?! Може досить просто балакати про енергетичну незалежність й почати викорчовувати ворога з нашого господарського поля?

 

Закликаю колег-парламентарів підтримати санкційні ініціативи, а також постанову щодо націоналізації окупаційного бізнесу. Відповідні проекти поставнови вже пройшли комітет і готові до голосування. Краще це питання вирішить парламент і Президент. В іншому випадку почнеться народна націоналізація об'єктів, окупованих російськими олігархами. Источник: http://censor.net.ua/b5431

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Антимонопольный комитет должен отменить свое решение о предоставлении разрешения российской компании на приобретение пакета акций ПАО "Черновцыоблэнерго". Об этом говорится в обращении председателя фракции "Народный фронт" Максима Бурбака к АМКУ.

 

"Во время войны с Россией отдавать одно из крупнейших энергетических предприятий Черновицкой области под контроль российского олигарха, то надо иметь большое пренебрежение к своему государству и главное людей, которые почти ежедневно гибнут от российских пуль", - подчеркнул Бурбак.

...

https://lb.ua/news/2017/03/10/360823_narodniy_front_potreboval_amku.html
Link to comment
Share on other sites

 

Крім пана Бурбака я так розумію це нікого більше з влади не хвилює ? 

Ну там президента ? Прем'єра ? 

 

Чи це державна політика ? Якщо Бабакову не віддати Чернівціобленерго , то он нападьот ? 

Link to comment
Share on other sites

Це ви про що , власне ?

Не все золото що блистить, або лохотрон - щоб отримати виграш вам потрібно відправити певну сумму грошей для оформлення виграшу.

Змінено користувачем zero
Link to comment
Share on other sites

Не все золото що блистить, або лохотрон - щоб отримати виграш вам потрібно відправити певну сумму грошей для оформлення виграшу.

 

 

Дякую пана за докладне , а головне зрозуміле пояснення. Питаннь більше не маю.

Link to comment
Share on other sites

Повесить объявы на досках объявлений и в лифтах подъездов, что дикую плату за тепло и энергию вы, граждане, платите через кацапского кошелька-олигарха в карман хуйлу, который за эти деньги убивает наших родных, друзей, знакомых и просто сограждан. И все это происходит с одобрения и в целях наживы на крови высшего руководства страны.

 

Нужно делать блоаду поступления средств на убийство наших людей. А проще говоря, хуй платить.

Link to comment
Share on other sites

вся ця укрдержгнидопиздота - всі ці укргенерали - мвс сбу зсу - всі ці міністри судді прокурори - взагалі весь цей бантустан - до сих пір вважає підарасію партньорами

 

гинуть же на фроніт не вони гинуть же на фронті манюпаси

Link to comment
Share on other sites

 Так манюпаси  ,  такі як я  ,  й  винуваті  в  абсолютній  безкарності  .  

 

Не думаю  що в Ізраїлі  якийсь Бойко  чи Лєнка Бандарєнкк чи  Гадя  ,  що пропагують за ворога  ,  вціліли б . 

Link to comment
Share on other sites

ну то я завжди кажу що винні передусім манюпаси - з їх срєди вспливають ці парашенки вд\лдадиславикаськови луценки - вони й підтримують їх бо ч\самі такі.

 

бантустан в кожному з нас))

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...