Перейти до змісту

А гниль-то лезет...


Mrs_W

Recommended Posts

Может, баян.

 

Богомолець розказала житомирянам про ситуацію на Сході: невеликі групи бойовиків, бандити і піар на армії

Ситуація на Донбасі не зовсім така, як розповідають ЗМІ, відбувається дезінформація на кшталт тої, що була за часів Майдану.

Про це кандидат у президенті Ольга Богомолець, яка нещодавно була на сході України, сказала під час скайп-конференції з житомирянами 15 травня.

«Є дуже невелика група проплачених терористів, у мене немає впевненості, що вона проплачена Кремльом, вони в дуже невеликій кількості там представлені. Є групи місцевих бандитів різних напрямків, є ідеологічно незалежне угрупування, є «піна» у вигляді таких місцевих рейдерів, махновщина, які просто нікому не підпорядковані, і їх також дуже небагато. Є силові структури, які лягли під ці бандитські угрупування і з ними процвітають, як це було в 90-ті роки. Але є і громадяни, і їх достатньо багато, які не погоджуються з тим, що сьогодні робить влада. Вони цю владу називають «київською», але мова йде про наш парламент, вони хочуть децентралізації, економічних змін, мати можливість розвиватися самостійно, мати можливість обирати суддів, прокурорів і місцеві органи самоврядування», - розказала Богомолець.
...

Вона також розповіла, що люди «не сприймають Збройні сили, які йдуть на них» і вважає проведення спецоперацій в окремих містах злочином проти суспільства.

«На мій погляд, введення туди Збройних сил абсолютно не мало під собою ніяких підстав. Зроблено значно більше шуму, тобто, картинка не відповідає дійсності. Проблема малесенька, а з неї створений величезний піар і результату немає. Є протистояння між армією, між людьми, вони розуміють, деякі з них, кажуть: ми розуміємо, що це ваше завдання, але ми вас готові годувати, поїти, одягати, все, що хочете вам робити, тільки не заходьте до нас в село, бо нам треба городи садити, ви нам там не потрібні, ми хочемо жити як ми хочемо, ви нам тут заважаєте. І хлопці стоять за селом тихенько, покинуті, а життя абсолютно мирне навколо, нема ніяких збройних, нема ніякої армії російської. А в тих містах, де зараз проходять ті операції (АТО), там люди доведені, ненавидять владу, яка зараз є і те, що робиться, насправді – злочин проти суспільства на сьогоднішній день Україні. Це те, що з середини там можна було побачити», - зазначила Ольга Богомолець.

[www.zhitomir.info]

 

стянуто с фуп

Link to comment
Share on other sites

Під  час  подій  на  Майдані  прийшла  мені  думка - може  нам  такого  президента  треба?.  Ставна  жінка,  расове  походження,  доктор  наук.  Сказала  знайомим.  Відповідь  була  така  -  невже  би  мала  такі  амбіції.  

Як  виявилось  через  кілька  тижнів  -  амбіції були.

Але  як  у  Савіка  відкрила  рот -  відразу  думка  щодо  її  президенства  щезла.  Президент  мусить  таки  мати   трохи  більше  олії  в  голові.

Link to comment
Share on other sites

от коли я на старому фупі писала, що вона тупа  :)  -мене дрищі шпиняли і звинувачували у говномітанні на користь Юлі.

але  я ж об'єктивно казала.

 

тепер життя показало наявно усім ту істину.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

ООООО! Гопник !! Какие люди! как там, в Мордоре  ?

Осваиваитесь с незалежнистю ?

Синежопую тварь так торкнуло поражение его кумира Янука, что оно уже не скрывается. Истерит по полной. Ссытся и сретця в прямом эфире.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...