Перейти до змісту

В ЄС вирішили заморозити активи Ахметова


Agh

Recommended Posts

Рахунок на сотні мільйонів: в ЄС вирішили заморозити активи Ахметова
Окружний суд Нікосії ухвалив заморозити активи українського бізнесмена Ріната Ахметова на суму 820 млн доларів у справі "Укртелекому".
Про це повідомляє Financial Times.
Замороження активів відбувається за позовом компанії Raga Establishment, яка належить колишньому голові правління "Родовід Банку" Денису Горбуненку.
 Зокрема, Raga Establishment продала "Укртелеком" Ахметову в 2013 році за 860 млн доларів, але бізнесмен нібито вніс тільки 100 млн доларів авансу і припинив платежі.
Зазначається, що під заморозку активів може потрапити, зокрема, найдорожча квартира в Гайд-парку в Лондоні, яку Ахметов придбав у 2011 році.
На подачу апеляції в українського бізнесмена є час до 8 січня.

https://economics.unian.info/2332158-ft-ukraines-rinat-akhmetov-has-820m-of-assets-frozen.html

Змінено користувачем Agh
Link to comment
Share on other sites



Это большое заблуждение - верить, что олигархи с их войнами где-то далеко, а мы живем другой жизнью. На самом деле, именно мы как общество являемся ресурсной базой для олигархов.


Каждую вторую гривну, заплаченную нами за потребленное электричество, забирает себе Ахметов. Каждый второй доллар за импортированный автогаз уходит связанным с Медведчуком прокладкам. В себестоимости продукции, вырощенной на земле, лежат минеральные удобрения Фирташа, которые он продает в Украине дороже, чем в Европе. Курицы от "Нашей рябы" профинансированы нами в виде дотаций из бюджета. А каждая сигарета, выкуренная в Украине, проходит через монополию "Мегаполиса", переименованного в "Тедис". О том, что борьба с политической коррупцией на самом деле является борьбой за достаток каждого Украинца


  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

 

 


Готовимся к Роттердам+++

Нє. Стаціонарний телефон буде як і централізоване опалення - обов'язковим, причому на кожного члена сім'ї буде окремий номер. Навіть для немовлят.

Link to comment
Share on other sites

А вы говорите что в Украине трудно бизнес вести. Учитесь, дети - как прибыль то ахметову, а как долги - государство покроет.

+====================================================================+

Керування владою - найприбутковіший бізнес. Це навідь краще ніж гроші друкувати!

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...