Миклован Опубліковано 12 лютого, 2018 Автор Report Share Опубліковано 12 лютого, 2018 бурбон (гарний, тобто дорогий) дійсно розквітає всередині полум'яною квіткою, зігріваючи серцечесно скажу - не очікував такого ефекту, хоча й читав Link to comment Share on other sites More sharing options...
Людас Опубліковано 12 лютого, 2018 Report Share Опубліковано 12 лютого, 2018 Да ну. Это для обывателя воспитанного на самогонный. Одно на злаках, а второе на кукурузе. Сладость бурбона сразу чувствуется. Я тя умоляю. Питання на ерудицію. Чим технологічно відрізняється виготовлення самогону з браги ? Від віскі ? Рому ? Чачі ?Ракії ? Паленки ? Всього крім горілки ? Давайте винесемо за дужки маніпуляції вже після того як продукт перегнали. Бо той же бурбон і поряд не стояв з хріновухою на гарному домашньому самогоні . Глобалістська х.ня для ширпотребу. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadin Опубліковано 12 лютого, 2018 Report Share Опубліковано 12 лютого, 2018 на завтрак к Трампу летают и мэры райцентров, например Мэр Белгорода-Днестровского Алла Гинак была в составе украинской делегации, которая приняла участие в 66-м молитвенном завтраке с президентом США Дональдом Трампом.Это традиционное мероприятие, на которое обычно съезжаются члены правительств, президенты, парламентарии, дипломаты и представители различных конфессий из разных стран мира. http://dumskaya.net/pics/a9/picturepicture_151836436937091196212095_44202.jpg Своими впечатлениями от мероприятия Гинак поделилась на своей странице в Фейсбуке.«Для меня это возможность донести проблемы нашего города и области в целом до высокопоставленных лиц США, усилить работу с агентством США по международному развитию, проекты которого мы уже реализовываем в городе, развивать американский центр английского языка, а также получить бесценный опыт в налаживании отношений и привлечении инвесторов в нашу страну», — отметила Гинак.В составе делегации были также народные депутаты Украины, министр образования и науки Украины Лилия Гриневич, уполномоченный президента по правам ребенка Николай Кулеба, руководитель фракции БПП Артур Герасимов и лидер «Батькивщины» Юлия Тимошенко. http://dumskaya.net/news/mer-akkermana-pobyvala-na-molitvennom-zavtrake-s-082420/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Людас Опубліковано 12 лютого, 2018 Report Share Опубліковано 12 лютого, 2018 бурбон (гарний, тобто дорогий) дійсно розквітає всередині полум'яною квіткою, зігріваючи серцечесно скажу - не очікував такого ефекту, хоча й читав Всмаж ту ж хріновуху на самогоні градусів в 55-60. Як то має бути, а не 40-градусна профанація.І буде тобі така квітка всередині, якої ти ніколи не бачив.. Зразу тягне щось почитати.. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ведмедик Опубліковано 12 лютого, 2018 Report Share Опубліковано 12 лютого, 2018 Я тя умоляю. Питання на ерудицію. Чим технологічно відрізняється виготовлення самогону з браги ? Від віскі ? Рому ? Чачі ?Ракії ? Паленки ? Всього крім горілки ? Давайте винесемо за дужки маніпуляції вже після того як продукт перегнали. Бо той же бурбон і поряд не стояв з хріновухою на гарному домашньому самогоні . Глобалістська х.ня для ширпотребу. А коли при виготовленні додати до сухопарника гілочку вишні.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobrdobr Опубліковано 12 лютого, 2018 Report Share Опубліковано 12 лютого, 2018 В составе делегации были также народные депутаты Украины, министр образования и науки Украины Лилия Гриневич, уполномоченный президента по правам ребенка Николай Кулеба, руководитель фракции БПП Артур Герасимов и лидер «Батькивщины» Юлия Тимошенко.Вот эта вот всё - "совковая ментальность". Где-то в подсознании, у них сидит мысль, что для того чтобы что-то сделать в своём Мухосранске, нужна отмашка из Москвы Вашингтонского обкома. (( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Людас Опубліковано 12 лютого, 2018 Report Share Опубліковано 12 лютого, 2018 А коли при виготовленні додати до сухопарника гілочку вишні.. Ням-ням.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Миклован Опубліковано 12 лютого, 2018 Автор Report Share Опубліковано 12 лютого, 2018 Бо той же бурбон і поряд не стояв з хріновухою на гарному домашньому самогоні .Глобалістська х.ня для ширпотребу. +100ну ти й порівнявто ж незрівняні речі!від слова геть! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Миклован Опубліковано 12 лютого, 2018 Автор Report Share Опубліковано 12 лютого, 2018 Всмаж ту ж хріновуху на самогоні градусів в 55-60. Як то має бути, а не 40-градусна профанація.І буде тобі така квітка всередині, якої ти ніколи не бачив.. Зразу тягне щось почитати.. відклав її виготовлення до наступного разувчора зробив перцівку...перед тим калганівку... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Людас Опубліковано 12 лютого, 2018 Report Share Опубліковано 12 лютого, 2018 відклав її виготовлення до наступного разувчора зробив перцівку...перед тим калганівку... До речі, а скільки ти калгану береш і скільки стояти ? Яка рецептура ? Ніколи не робив. але багато чув. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Папа_Карлос Опубліковано 12 лютого, 2018 Report Share Опубліковано 12 лютого, 2018 Я тя умоляю. Питання на ерудицію. Чим технологічно відрізняється виготовлення самогону з браги ? Від віскі ? Рому ? Чачі ?Ракії ? Паленки ? Всього крім горілки ? Давайте винесемо за дужки маніпуляції вже після того як продукт перегнали. Бо той же бурбон і поряд не стояв з хріновухою на гарному домашньому самогоні . Глобалістська х.ня для ширпотребу. Чем технологично отличался процесс зачатия Маска и хуйла?Но разница то есть? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Людас Опубліковано 12 лютого, 2018 Report Share Опубліковано 12 лютого, 2018 (змінено) Чем технологично отличался процесс зачатия Маска и хуйла?Но разница то есть? Є. Але не в технології. В складових і подальшому процесі. І нашому випадку домашня хріновуха це індпошив і дорівнює Маску,А сучасний бурбон це ширпотреб і дорівнює хуйлу Якщо б ви порівнювали домашній бурбон з чого він починався то можливо хріновуха і програла б.Але я такого не смакував. А ви ? Достойний партнер хріновухи , це домашня чача, ракія , палінка чи вірменський самогон з туту чи кізилу.Останнє влітку смакував. Так що давайте порівнювати подібне з подібним. Домашнє з домашнім. Крафт тик сказать. А всі ці глобалістьскі бурбони-шмурбони, хенесі-шменесі - це розвод лохів на бабки. Нічого там немає цікавого та індивідуального. ІМХО, канєшна. Змінено 12 лютого, 2018 користувачем Людас Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ведмедик Опубліковано 12 лютого, 2018 Report Share Опубліковано 12 лютого, 2018 До речі, а скільки ти калгану береш і скільки стояти ? Яка рецептура ? Ніколи не робив. але багато чув.Спробуйте мій рецепт,на 1 літр екстрагуючої речовини треба :грамів 10 кореня калгану, 20-25 насінин кропу та чайна ложка медуподрібнений корінь розтерти у ступці з насінням кропу та медом,додати до самогону, гарно перемішати і забути на місяць.Профільтрувати і споживати.Можна додати стебло меліси, для легенької зміни кольору разом з уусіма інгридієнтами.Смачного 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Миклован Опубліковано 12 лютого, 2018 Автор Report Share Опубліковано 12 лютого, 2018 До речі, а скільки ти калгану береш і скільки стояти ? Яка рецептура ? Ніколи не робив. але багато чув. варацій багато, суть однана літр горілки (самогону, розведеного спирту) 2-3 ч. ложки подрібненого аптекарського калгану, або пару корінців (якщо вийде - можна подрібнити, як ні і так пройде)грам 40-60 10% глюкози - найкраще замість солодки, меду, цукру !!кілька кавових зереннастояти тиждень в темному місці, щодобовово перемішувтипрофільтрувать (акт. вугілля, спонжик, вата, шо є)охололодитивживати нектар, ням-ням! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ведмедик Опубліковано 12 лютого, 2018 Report Share Опубліковано 12 лютого, 2018 варацій багато, суть однана літр горілки (самогону, розведеного спирту) 2-3 ч. ложки подрібненого аптекарського калгану, або пару корінців (якщо вийде - можна подрібнити, як ні і так пройде)грам 40-60 10% глюкози - найкраще замість солодки, меду, цукру !!кілька кавових зереннастояти тиждень в темному місці, щодобовово перемішувтипрофільтрувать (акт. вугілля, спонжик, вата, шо є)охололодитивживати нектар, ням-ням!Кава то для поціновувачів, я не додаю. Пробував і перемішувати, і не перемішувати - за місяць різниці непомітив. Додавання глюкози скорочує час витримки, але мені подобається мед. Фільтрувати потрібно, щоб напій був прозорий, немов сльоза Link to comment Share on other sites More sharing options...
Миклован Опубліковано 12 лютого, 2018 Автор Report Share Опубліковано 12 лютого, 2018 справа смаку! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts