Перейти до змісту

Шо, апять?!


Recommended Posts

бурбон (гарний, тобто дорогий) дійсно розквітає всередині полум'яною квіткою, зігріваючи серце

чесно скажу - не очікував такого ефекту, хоча й читав

Link to comment
Share on other sites

Да ну. Это для обывателя воспитанного на самогонный. Одно на злаках, а второе на кукурузе. Сладость бурбона сразу чувствуется.

 

Я тя умоляю. Питання на ерудицію. Чим технологічно відрізняється виготовлення самогону з браги ?  Від віскі ? Рому ? Чачі ?

Ракії ? Паленки ? 

 

Всього крім горілки ? 

 

Давайте винесемо за дужки маніпуляції вже після того як продукт перегнали. 

 

Бо той же бурбон і поряд не стояв з хріновухою на гарному домашньому самогоні .

 

Глобалістська  х.ня для  ширпотребу.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

на завтрак к Трампу летают и мэры райцентров, например

 

Мэр Белгорода-Днестровского Алла Гинак была в составе украинской делегации, которая приняла участие в 66-м молитвенном завтраке с президентом США Дональдом Трампом.

Это традиционное мероприятие, на которое обычно съезжаются члены правительств, президенты, парламентарии, дипломаты и представители различных конфессий из разных стран мира.

 

 

Своими впечатлениями от мероприятия Гинак поделилась на своей странице в Фейсбуке.

«Для меня это возможность донести проблемы нашего города и области в целом до высокопоставленных лиц США, усилить работу с агентством США по международному развитию, проекты которого мы уже реализовываем в городе, развивать американский центр английского языка, а также получить бесценный опыт в налаживании отношений и привлечении инвесторов в нашу страну», — отметила Гинак.

В составе делегации были также народные депутаты Украины, министр образования и науки Украины Лилия Гриневич, уполномоченный президента по правам ребенка Николай Кулеба, руководитель фракции БПП Артур Герасимов и лидер «Батькивщины» Юлия Тимошенко.

 

http://dumskaya.net/news/mer-akkermana-pobyvala-na-molitvennom-zavtrake-s-082420/

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

бурбон (гарний, тобто дорогий) дійсно розквітає всередині полум'яною квіткою, зігріваючи серце

чесно скажу - не очікував такого ефекту, хоча й читав

 

Всмаж ту ж хріновуху на самогоні градусів в 55-60. Як то має бути, а не 40-градусна профанація.

І буде тобі така квітка всередині, якої ти ніколи не бачив..

 

Зразу тягне щось почитати..

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Я тя умоляю. Питання на ерудицію. Чим технологічно відрізняється виготовлення самогону з браги ?  Від віскі ? Рому ? Чачі ?

Ракії ? Паленки ? 

 

Всього крім горілки ? 

 

Давайте винесемо за дужки маніпуляції вже після того як продукт перегнали. 

 

Бо той же бурбон і поряд не стояв з хріновухою на гарному домашньому самогоні .

 

Глобалістська  х.ня для  ширпотребу.

 

А коли при виготовленні додати до сухопарника гілочку вишні..

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 

 


В составе делегации были также народные депутаты Украины, министр образования и науки Украины Лилия Гриневич, уполномоченный президента по правам ребенка Николай Кулеба, руководитель фракции БПП Артур Герасимов и лидер «Батькивщины» Юлия Тимошенко.

Вот эта вот всё -  "совковая ментальность".  Где-то в подсознании, у них сидит мысль, что для того чтобы что-то сделать в своём Мухосранске, нужна отмашка из Москвы Вашингтонского обкома. ((

Link to comment
Share on other sites

 

Бо той же бурбон і поряд не стояв з хріновухою на гарному домашньому самогоні .

Глобалістська  х.ня для  ширпотребу.

 

+100

ну ти й порівняв

то ж незрівняні речі!

від слова геть!

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Всмаж ту ж хріновуху на самогоні градусів в 55-60. Як то має бути, а не 40-градусна профанація.

І буде тобі така квітка всередині, якої ти ніколи не бачив..

 

Зразу тягне щось почитати..

 

відклав її виготовлення до наступного разу

вчора зробив перцівку...

перед тим калганівку...

Link to comment
Share on other sites

відклав її виготовлення до наступного разу

вчора зробив перцівку...

перед тим калганівку...

 

До речі, а скільки ти калгану береш і скільки стояти ? Яка рецептура ? Ніколи не робив. але багато чув.

Link to comment
Share on other sites

Я тя умоляю. Питання на ерудицію. Чим технологічно відрізняється виготовлення самогону з браги ?  Від віскі ? Рому ? Чачі ?

Ракії ? Паленки ? 

 

Всього крім горілки ? 

 

Давайте винесемо за дужки маніпуляції вже після того як продукт перегнали. 

 

Бо той же бурбон і поряд не стояв з хріновухою на гарному домашньому самогоні .

 

Глобалістська  х.ня для  ширпотребу.

 

Чем технологично отличался процесс зачатия Маска и хуйла?

Но разница то есть?

Link to comment
Share on other sites

Чем технологично отличался процесс зачатия Маска и хуйла?

Но разница то есть?

 

Є. Але не в технології. В складових і подальшому процесі. 

 

І нашому випадку домашня  хріновуха це індпошив і дорівнює Маску,

А сучасний бурбон це ширпотреб і дорівнює хуйлу

 

Якщо б ви порівнювали домашній бурбон з чого він починався то можливо хріновуха і програла б.

Але я такого не смакував. А ви ?  

 

Достойний партнер хріновухи , це домашня чача, ракія , палінка чи вірменський самогон з туту чи кізилу.

Останнє влітку смакував. 

 

Так що давайте порівнювати подібне з подібним. 

Домашнє з домашнім. Крафт тик сказать. 

 

А всі ці глобалістьскі бурбони-шмурбони, хенесі-шменесі - це розвод лохів на бабки. 

Нічого там немає цікавого та індивідуального.  

 

ІМХО, канєшна. 

Змінено користувачем Людас
Link to comment
Share on other sites

До речі, а скільки ти калгану береш і скільки стояти ? Яка рецептура ? Ніколи не робив. але багато чув.

Спробуйте мій рецепт,

на 1 літр екстрагуючої речовини треба :

грамів 10 кореня калгану, 20-25 насінин кропу та чайна ложка меду

подрібнений корінь розтерти у ступці з насінням кропу та медом,

додати до самогону, гарно перемішати і забути на місяць.

Профільтрувати і споживати.

Можна додати стебло меліси, для легенької зміни кольору разом з уусіма інгридієнтами.

Смачного

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

До речі, а скільки ти калгану береш і скільки стояти ? Яка рецептура ? Ніколи не робив. але багато чув.

 

варацій багато, суть одна

на літр горілки (самогону, розведеного спирту) 2-3 ч. ложки подрібненого аптекарського калгану, або пару корінців (якщо вийде - можна подрібнити, як ні і так пройде)

грам 40-60 10% глюкози - найкраще замість солодки, меду, цукру !!

кілька кавових зерен

настояти тиждень в темному місці, щодобовово перемішувти

профільтрувать (акт. вугілля, спонжик, вата, шо є)

охололодити

вживати нектар, ням-ням!

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

варацій багато, суть одна

на літр горілки (самогону, розведеного спирту) 2-3 ч. ложки подрібненого аптекарського калгану, або пару корінців (якщо вийде - можна подрібнити, як ні і так пройде)

грам 40-60 10% глюкози - найкраще замість солодки, меду, цукру !!

кілька кавових зерен

настояти тиждень в темному місці, щодобовово перемішувти

профільтрувать (акт. вугілля, спонжик, вата, шо є)

охололодити

вживати нектар, ням-ням!

Кава то для поціновувачів, я не додаю. Пробував і перемішувати, і не перемішувати - за місяць різниці непомітив. Додавання глюкози скорочує час витримки, але мені подобається мед. Фільтрувати потрібно, щоб напій був прозорий, немов сльоза

:tu:

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...